Serie A: A mumus

Nagy Bence
2020 jan 11. 11:59
Szólj hozzá!

Foci serie a lazio Napoli

Meddig lesz még a Napoli a Lazio mumusa hazai pályán? Eddig tartott a 8 éves időszak és visszatér a Lazio dominancia?

Lazio - Napoli

A Lazio hazai pályán 8 éve nem tudott nyerni a Napoli ellen. Miközben a római klub szépen lassan fogyott el az évek alatt, Sarri regnálásával folyamatosan erősödött a nápolyi klub, azonban távozása után már Carlo Ancelotti sem tudott segíteni rajtuk, Gennaro Gattuso pedig egyenesen a mélybe taszítja a klubot. A Napoli taktikai szempontból egyértelműen szétesett, ennek ékes bizonyítéka volt az Inter elleni hazai 3-1-es vereség. 

Alapvető hibákat követett el Gattuso, amit a szervezett Inter megbüntetett. Feltolta nagyon a középpályáját a Napoli, védelem is feljebb lépett, ez által hatalmas területek keletkeztek mögöttük, amit az Inter kontrák révén könnyedén ki is használt. Ebből kapták az első gólt, amikor Lukaku gyakorlatilag begyalogolt a kapuig. Majd a második gól is hasonló események után következett, de simán rúghatott volna többet is az Inter, mert a Napoli védelme teljesen szétesett. 

Lorenzo Insigne (Fotó: cristiano barni / Shutterstock.com)

A másik beszédes adat, ha megnézzük az xG-t: a Napolinak minimum 2 gólt kellett volna szerezni, de képtelenek voltak gólra váltani a rengeteg helyzetüket. Ha nem változtatnak ezen, akkor a Lazio is kegyetlenül megbünteti majd, mert Simone Inzaghi együttese egyre jobb formának örvend. Ciro Immobile szórja a gólokat idén, ráadásul a klub nem viccel, simán verte a Juventust az elmúlt hetekben két alkalommal is, nagyon sokat fejlődtek. 

Az elmúlt években tehát dominált a Napoli a Lazio otthonában, de a jelenben más lehet a helyzet. Gattuso együttese pocsék, az a kérdés csak, hogy meddig tűri ezt a vezetés? Érthetetlen volt a szerződtetése, egy újabb pofon valószínűleg már nem férne bele Aurelio De Laurentiis elnöknek sem. Vállalhatatlan a Napoli idén, pedig a keret erős, minőségi játékosokkal tele, de teljesen szétestek, látszik, semmi koncepció nincsen. A Lazio, ha kicsit is figyel, minimum 2 gólt berámolhat nekik, mert jól kontráznak. 

Borítókép: Joaquin Correa (Fotó: Marco Iacobucci Epp / Shutterstock.com)

Fogadj akár 30%-s nyereménynövelővel

Fogadj kötésben az Unibetnél és a multi-nyereménynövelővel 10%, 20%, vagy 30%-l lehet nagyobb a nyereményed akár 1.5 millió forintig.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Lazio 1,5 gól felett
    1.73 UnibetSzólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI 29.54 %

január

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Fogadj akár 30%-s nyereménynövelővel

  • Fogadj kötésben az Unibetnél és a multi-nyereménynövelővel 10%, 20%, vagy 30%-l lehet nagyobb a nyereményed akár 1.5 millió forintig.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org
 

Serie A 2019/20

SPF Előzetes hozzászólt
2020 jan 26. 10:29
Serie A: Büntetőrugások mérkőzése lehet?

Parázs városi derbire van kilátás vasárnap! Olvasd tovább

TiB hozzászólt
2020 jan 24. 23:15
Mire leírtam, belefutottam egy kihagyott helyzetébe. Upsz, ajtó ablak.

TiB hozzászólt
2020 jan 24. 23:08
Már biztos unjátok, hogy folyton a sportsajtót szidom, bocsi ;D De most is hogyan adják el nekünk a Milan győzelmét? Kezdett Ibrahimovic, nyert a Milan! És mindig ezt csinálják, ha nem rúg gólt, akkor úgy kezdődik a hír, hogy Ibrahimovic kezdett és xy történt a Milannal.

Persze klikkvadászat meg minden, értem én. Nem láttam a meccset, de a Brescia ellen 4 lövéséből 1 tal

Kapcsolódó cikkek