Serie A: Akad még bevethető játékos?

Nagy Bence
2019 febr 6. 18:20
Szólj hozzá!

Foci serie a SS Lazio Empoli FC

Fogyatkozik a Simone Inzaghi által bevethető játékosok száma a Lazio csapatánál. Fontos hiányzók lesznek az Empoli ellenében, de a győzelem kötelező a csütörtöki mérkőzésen. Mire lesz elég a bevethető játékosok teljesítménye? 

Lazio - Empoli

Nagy verseny várható a negyedik, még Bajnokok Ligája főtáblát érő helyért az olasz bajnokságban. Milan - Atalanta - Roma - Lazio - Sampdoria ötös küzd majd érte a szezon hátralévő részében. Ezért is kiemelten fontos egy ilyen versenyben a kötelező győzelmek megszerzése. Ezekben bízhat a Lazio, mert idén, mikor 2.00 alatti szorzóval fogadhattunk rájuk, akkor a bajnoki mérkőzések 78%-át megnyerték (ugyanez az arány 1.50 szorzó esetén: 85%). Ami a rangadókon nem jössz össze, az a kisebb meccseken igen. Igaz, közel sem dominálnak úgy, mint Inzaghi regnálásnak kezdetén, de legalább a győzelmek jönnek. 

A Giuseppe Iachini irányította Empoli próbál elszakadni a kiesőzónától, eddig inkább kevesebb sikerrel. Iachini folyamatosan változtatja a taktikát, nem igazán találja a megfelelő összeállítást, ami eredményekben is megmutatkozik, negatív hatásfokkal. Sok játékosnak bérelt helye van a kezdőben, még akkor is, ha adott esetben nem teljesítenek jól. Francesco Caputo és Rade Krunic tud csak elvárható teljesítményt hozni, de ők csak az előre játékban segítenek, védelmük pocsék. Nem hiába kapták a legtöbb gólt a bajnokságban.

Stefan Radu. Fotó: Gennaro Di Rosa / Shutterstock.com

Meccsenként 16 lövést engednek az ellenfeleknek, óhatatlan, hogy jönnek belőle a gólok. Idén idegenben még nem nyertek, most ugyan lenne rá némi sansz, mert a római klubnál megint lesznek hiányzók bőven. A védelemből Wallace lassan már többet sérült, mint egészséges, Luiz Felipe sem bevethető. Emiatt Inzaghinak továbbra is a Radu - Bastos duót kell erőltetnie, ami közel sem optimális. Középpályán visszatérhet Sergei Milinkovic-Savic, de Marco Parolo eltiltás miatt nem léphet pályára. Fontos láncszeme az olasz a középpályának, tavalyi szezon végi sérülése is közrejátszott abban, hogy nem lett meg a klubnak a Bajnokok Ligáját érő pozíció. 

A nagyobb gondok viszont elől lesznek. Luis Alberto és Ciro Immobile kihagyja a találkozót. Mind a ketten sérüléssel bajlódnak, támadójáték ezzel alaposan meggyengülhet a hazaiaknál. Idén Immobile két találkozót nem tudott vállalni, mindössze egy gólra futotta a Laziónak, illetve két vereségre. Tavaly öt meccsen nem lépett pályára a bajnokságban, azokból csak egyet tudtak megnyerni. Luis Alberto is fontos tényező, de ő közel sincsen olyan jó formában, mint taz elmúlt szezonban. Az Empolinál valamit ki kell találni, mert ezen a mérkőzésen bizony pontot szerezhetnek egy fegyelmezett játékkal. Kreatív irányító hiányában csak vergődhet a Lazio. 

20.000 Forint Kockázatmentesen!

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Forint értékű kockázatmentes fogadásban is részesülhetnek.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Lazio góljai 2,5 alatt
    1.66 UnibetHozzászólások


Szólj hozzá fórumtagként

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI -45.20 %

február

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

20.000 Forint Kockázatmentesen!

  • Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Forint értékű kockázatmentes fogadásban is részesülhetnek.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org
 

Serie A 2018/19

SPF Előzetes hozzászólt
2019 febr 15. 23:27
Serie A: Versenyfutás

Mit választ a Milan? Biztos védekezést és az egy pontot, vagy a támadást és kockáztat? Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 febr 9. 17:11
Serie A: Meddig maradhat Luciano Spalletti?

Szombat este Luciano Spalletti állása a tét, Parma egy pontszerzéssel edzőt is buktathat Milánó kékebb felében! Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 febr 6. 18:20
Serie A: Akad még bevethető játékos?

Nehéz csütörtök este vár Simone Inzaghira és a csapatára. Mihez kezd a Lazio Immobile vagy Parolo nélkül az Empoli ellen? Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek

2019 febr 17. 00:05
Serie A: Napoli - Torino

2019 febr 15. 23:27
Serie A: Versenyfutás

2019 febr 16. 00:01
Serie A: Atalanta - AC Milan