Serie A: Egy újabb botrányos meccs?

Nagy Bence
2019 febr 27. 20:38
Szólj hozzá!

Foci serie a Internazionale Cagliari Calcio

Az Inter szurkolói joggal lehetnek mérgesek a hétvégi eredmények fényében, de már előre kell tekinteniük, hiszen pénteken a Cagliari lesz az ellenfél. Képes felpörögni a csapat is?

Cagliari - Inter

Hétvégén óriási botrány volt a Fiorentina - Inter mérkőzés miatt. Rosario Abisso játékvezető a találkozó után egy hónapos eltiltást kapott. A döntés apropója az volt, hogy hiába kérte ki a VAR segítségét a bíró a hosszabbításban 3-2-es Inter vezetésnél, mindezek ellenére rossz döntést hozott. A Fiorentinának befújt büntető egyértelműen téves ítélet volt, el is tiltotta a játékvezetőt a szövetség, de ez nem segít a milánói klubon, akik így elbuktak három pontot. 

Az egyértelműen látszik, hogy a videóbíró semmit sem ér, spanyol bajnokságban is rengeteg probléma van belőle, hiszen vannak kiemelt csapatok, akik számára rendszerint kedveznek, illetve olyanok, akik kárára folyamatosan rossz ítéleteket hoznak. Egyelőre nem lehet tudni, hogy mennyire fajulhat el ez az egész, az viszont egyre inkább látszik, hogy bizonyos bíróknál teljesen hasztalan a videós segítség, ha egy adott csapat ellen vagy éppenséggel a javára akarnak ítélni. 

Az Inter játékosainak ilyen események után kéne talpra állni, ami nem lesz egyszerű. Már a mutatott játék is hagyott kívánni valót maga után az elmúlt hetekben, Mauro Icardi nélkül azért nem mennek olyan könnyen a dolgok. Giuseppe Marotta beszélt róla, hogy egyelőre nem tudott részt venni az argentin támadó az edzéseken, nem fog játszani a Cagliari otthonában. Elől tehát Martínez kezdhet, de kell az erő jövőhét csütörtökre is, ugyanis rekorddöntésre készül az Inter. Nem a csapat, hanem a szurkolótábor, ugyanis 15 ezernél is többen kísérik el a csapatot Frankfurtba, ahol külön jegyeket kellett még biztosítani az olasz drukkereknek. 

A Frankfurt nehéz ellenfél lesz, ezt tudja Spalletti is (Luka Jovic vagy Ante Rebic sok gondot okozhat), ugyanakkor az olasz sajtóban olyan információk láttak napvilágot, hogy ugyanaz a kezdő lesz péntek este, mint Firenzében volt. A Cagliari közben a kiesés elől menekül, hazai pályán vállalható teljesítményre képesek, elsősorban Leonardo Pavoletti formájában bízhatnak, aki 9 találatából 7-et a Sardegna stadionban ért el. A Parma ellen az ő két góljával fordítottak, míg az Empoli ellenében ő találata nyitotta a mérkőzést. Az is igaz viszont, hogy a nagyobb klubokkal szemben nem villog, olyankor nem jönnek a gólok, nélküle pedig szinte képtelen betalálni a kapuba a hazai csapat. 

Az elmúlt évek tendenciái azt mutatják, hogy ez egy gólokban gazdag találkozó lehet, de mi szembemegyünk ezzel a trenddel. A 2,5 underre 1.80-at adnak, de kicsivel kockázatosabb tippet választunk, mégpedig, hogy a hazaiak nem szereznek gólt. Ha Pavoletti nem talál be a kapuba, akkor bizony ez a tipp jöhet is, mivel a többiek még annyira sem gólerősek, mint az olasz támadó. 

20.000 Forint Kockázatmentesen!

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Forint értékű kockázatmentes fogadásban is részesülhetnek.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Cagliari nem szerez gólt
    2.33 UnibetHozzászólások


Szólj hozzá fórumtagként

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI 29.06 %

május

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

20.000 Forint Kockázatmentesen!

  • Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Forint értékű kockázatmentes fogadásban is részesülhetnek.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org
 

Serie A 2018/19

SPF Előzetes hozzászólt
Tegnap, 14:12
Serie A: Mindenkin átgázol az Atalanta?

Újból elveri a Juventus csapatát az Atalanta?  Olvasd tovább

Bucak77 hozzászólt
2019 máj 13. 13:49
Jövőtől új logója lesz a Serie A-nak. Tetszik, nem tetszik?

Gyönyörű :) Ez kb. annyira kell mint a juve címer változtatás, az is olyan profi lett mint az újpesté :D
SPF Admin hozzászólt
2019 máj 13. 13:46
Jövőtől új logója lesz a Serie A-nak. Tetszik, nem tetszik?

Kapcsolódó cikkek