Serie A: Feljövőben az Atalanta

Nagy Bence
2019 ápr 6. 23:54
Szólj hozzá!

Foci serie a Internazionale Atalanta BC

Két klub, mely egyaránt négy gólt szerzett a legutóbbi fordulóban, így joggal várható el egy gólokban gazdag találkozó vasárnap este tőlük. Az Atalanta tovább közelít a két milánói klubhoz a Bajnokok Ligája helyek szempontjából? 

Internazionale - Atalanta

Várható volt, hogy előbb vagy utóbb, de megindul az Atalanta a táblázaton az élmezőny felé, mivel kiestek az európai kupákból, így elég volt csak a bajnokságra koncentrálniuk. Az pedig evidens, hogy ilyen minőségi támadósorral beindul majd a henger elől is. Jelenleg ott tartunk, hogy az Ilicic - Gómez - Zapata hármas fémjelezte csatársor szerezte a legtöbb gólt a Serie A-ban. Legutóbbi 12 bajnokin 6 alkalommal jutottak el minimum három találatig. Duván Zapata ihletett formában volt, azonban eltiltás miatt nem számíthat rá Gian Piero Gasperini. 

Maradt így Ilicic és Papu Gómez, előttük pedig Musa Barrow. Ebben a szezonban ez lesz az első olyan találkozó, amin a kolumbiai nem léphet pályára. Közte és Barrow között ég és föld a különbség, Barrow sokkal inkább a gyorsaságára épít, míg Zapata képes párharcokat is nyerni a földön és a levegőben egyaránt, mert fizikálisan jóval erőteljesebb. Egy Inter védelemmel szemben ez jól jött volna. A kolumbiai ráadásul újból formába lendült, míg Barrow idén még gólt sem szerzett a bajnokságban. 

Gian Piero Gasperini (Fotó: Gennaro Di Rosa / Shutterstock.com)

Az Internél az Icardi sztoriról szólt elsősorban az elmúlt időszak, illetve az Európa Liga búcsúról. Maradt a bajnokság és küzdelem a dobogóért. Mauro Icardi két hónap után visszakerült a kezdőbe, ez egy 4-0-ás sikerhez vezetett a hétközi fordulóban. A védelem lehet érdekes, mert Stefan de Vrij sérüléssel bajlódik, Miranda pedig nem tartozik a leggyorsabb hátvédek közé. A formája sem biztató, ezek után simán lehetne esélye a vendégeknek. 

A már említett siker a Genoával szemben volt, ahol Icardi büntetőből szerzett gólt, de kihagyott egy hatalmas ziccert, olyan érzése volt az embernek, hogy flegmán játszik. A tudása ugyanakkor megkérdőjelezhetetlen, nagy labdát adott Perisicnek, vele veszélyesebb jóval az Inter támadószekciója. A védelemből viszont nagyon kilógott a már említett Miranda, ő lehet a hibafaktor az Atalanta ellen is. Barrow sokszor megverheti őt, ha futóversenyre kerül a sor. 

Védekezésben viszont még így is a hazaiak lehetnek a jobbak, bár az Atalanta három belsővédős felállása eléggé jól működik, Freuler és Roon újra formában a középpályán. Továbbra is az egyedüli kérdés az, hogy Barrow mennyire tudja pótolni Zapatát. Ha igen, akkor könnyedén jöhet a vendég pontszerzés (X2: 1.75). A mindkét csapat gólt szerez opció meglepően magas szorzóval kecsegtet (1.63), pedig erre jó esély van. 

Fogadj kötésben akár 30%-s nyereménynövelővel

Három futball eseménnyel a fogadószelvényeden extra nyereményt nyerhetsz akár 1 500 000Ft értékben.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Mindkét csapat gólt szerez
    1.63 UnibetHozzászólások


Szólj hozzá fórumtagként

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI 18.48 %

május

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Fogadj kötésben akár 30%-s nyereménynövelővel

  • Három futball eseménnyel a fogadószelvényeden extra nyereményt nyerhetsz akár 1 500 000Ft értékben.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org
 

Serie A 2018/19

SPF Előzetes hozzászólt
Tegnap, 11:21
Serie A: Megint szerencséjük lesz?

Három klub küzd két Bajnokok Ligája helyért, borul a papírforma? Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 máj 24. 12:45
Serie A: Szépen búcsúznának

Mi lesz Mihajlovic és Ancelotti sorsa?  Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 máj 21. 12:31

Kapcsolódó cikkek