Serie A: Félre az üzlettel!

Nagy Bence
2019 szept 11. 14:43
Szólj hozzá!

Foci serie a Napoli Sampdoria

A Napoli számára kijózanító pofon lehetett a Juventus elleni vereség. Sikerül a talpra állás a Sampdoria ellenében?

Napoli - Sampdoria

Minden ideális volt a nápolyi klub számára, győzelemmel rajtoltak, míg a rivális torinói csapatnál nyáron edzőváltás volt, ráadásul az új tréner tüdőgyulladással küzdött. Játékosai közel sem voltak még csúcsformában, szenvedtek a Parma otthonában is, plusz a Napoli labdarúgói ismerhették Sarri-t, mert éveken át őket készítette fel, épp a Juventus ellen, trónfosztás reményében. Hiába azonban megannyi pozitív előjel, megint kikapott a Napoli, máris hátrányban vannak a Juventusszal szemben. 

Most egy olyan klub látogat hozzájuk, akik tavaly a gólkirályt adták a Serie A-ban. Fabio Quagliarella két mérkőzés, egy gól büntetőből, ami a csapat mérlege is egyben. A gólkülönbség 1-7, ami borzasztó, mint ahogyan a Sampdoria eddigi teljesítménye is. A Colley - Murillo páros borzalmasan gyenge a védelem közepén, elsősorban Colley, akinek hiába vannak kiváló adottságai, képtelen jó döntéseket hozni a saját kapuja előtt. 

Gastón Ramírez. Fotó: Gennaro Di Rosa / Shutterstock.com

A Napoli gyors és mozgékony támadó szét fogják szedni a Sampdoria védelmét. Az üres területekbe kiválóan mozognak be Mertensék, de átlövések révén is problémát okozhatnak a vendégeknek. A tavalyi stabil tizenegy már a múlté, elől Quagliarella sem olyan veszélyes, mint pár hónappal ezelőtt, megtört a Sampdoria lendülete. A Napoli viszont abból a szempontból gondban lehet, hogy hiába övék a liga papíron legjobb középső védő párosa-  illetve edzője -, nem állt össze a defenzív játékuk. 

A két mérkőzésen kapott hat gól rengeteg, ezzel valamit kezdenie kell Ancelottinak. Az irodák még a 3,5 overre is 2.10-et adnak, ami elgondolkodtató. Mi inkább a vendégek góljaival foglalkoznánk, vagyis inkább azok hiányával. Quagliarella a jelenlegi formájában egyedül kevés, főleg a Manolas - Koulibaly duó ellen, akik fizikálisan fölébe kerekedhetnek. Más gólerős támadója nincsen Eusébio Di Francescónak, gondban lehetnek a Napoli otthonában. 

Borítókép: Kalidou Koulibaly (Fotó: LivePhotoSport.it / Shutterstock.com)

Fogadj akár 30%-s nyereménynövelővel

Fogadj kötésben az Unibetnél és a multi-nyereménynövelővel 10%, 20%, vagy 30%-l lehet nagyobb a nyereményed akár 1.5 millió forintig.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Sampdoria nem szerez gólt
    2.05 UnibetSzólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI 20.63 %

február

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Fogadj akár 30%-s nyereménynövelővel

  • Fogadj kötésben az Unibetnél és a multi-nyereménynövelővel 10%, 20%, vagy 30%-l lehet nagyobb a nyereményed akár 1.5 millió forintig.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org
 

Serie A 2019/20

SPF Előzetes hozzászólt
2020 febr 22. 12:27
Serie A: Mellőzöttség után a csúcson!

Ante Rebic vezetésével nyerhet a Milan? Olvasd tovább

oakland23 hozzászólt
2020 febr 16. 18:22
@RedMunchen

A 12+ opció odds-a 60-as volt, még egy lap jöhetett volna  :)


TiB hozzászólt
2020 febr 14. 10:15
Jó a kép neve: csurik;D

Nem akartam nyíltan, csak így sutyiba, mert jönnek a hívők :D

Kapcsolódó cikkek