A Roma megint egy jobb periódusában van, kérdés, hogy ez mire lesz elég a Crotone otthonában? A Fiorentina nyert két találkozót zsinórban, de ez eléggé megtévesztő lehet. Az Inter pedig a hazai pályán remeklő Sampdoriához látogat. 

Sampdoria - Inter

Lehetne azt is írni, hogy az Inter jó játékkal pontott szerzett a Napolival szemben, de inkább egy merő szenvedésre hasonlított az egész, mintsem egy bravúros teljesítményre. A legerősebb csapatával léphetett pályára Spalletti, mi lett az eredménye? Egy kaput eltaláló lövés. Vérszegény kreativitás és hatékonyság, egy top4-re pályázó csapattól. Az nem szint, hogy a Beneventónak otthon rúgnak kettőt. Egyre inkább látszik, hogy nem csak Spalletti, de mindenki más megrekedt egy közepes szinten a klubnál és képtelenek váltani. Borzalmasan akadozó az offenzív játék, képtelenek gördülékenyen támadni, erőltetett az egész. Nincs meg az a kreatív játékos, aki megteremtené a helyzeteket Icardiék számára. Szerencsétlenségükre a Sampdoria hazai pályán mostanság egész szépen teljesít, még a Roma védelme ellen is számtalan helyzetet dolgoztak ki. A Quagliarella-Zapata páros elsősorban a Luigi Ferraris stadionban érzi ereje teljében magát, góljaik nagyobb többségét is itt szerzik. Az biztosra vehető, hogy nyomás alatt fogják tartani Handanovic kapuját, kérdés csak az, hogy ők képesek lesznek-e gólt szerezni az Inter ellen. Hasonlóan a Napolival folytatott találkozójára, itt is erőlködés várható Spallettiéktól, ami átragadhat a hazaiakra is, ugyanis hiába pocsék támadásban a milánói klub, a védelem azért nem rossz. A 2,5 gól alatti opció így megfontolandó (1.90). Amiben azonban nagyobb érték lehet a 2.75-ös Sampdoria DNB. 

Crotone - Roma

Nem sokan hittek benne, hogy ilyen hamar magához tér az AS Roma. Cengiz Ünder után most végre Edin Dzeko is felvette a kesztyűt és épp a Napoli ellen került csúcsformába. Az a hatalmas győzelem nagy lökést adott a fővárosi csapatnak, amivel sikerült megoldani a Bajnokok Ligája továbbjutást is. Most az a Crotone lesz az ellenfél, aki teljesen kiszámíthatatlan. Legutóbb a semmiből verték 4-1-re a Sampdoriát. 

Edin Dzeko - AS Roma 016

Edin Dzeko (Fotó: bestino / Shutterstock.com)

Az első félidőben a Crotone és elsősorban a középcsatár Trotta nagyon motivált volt. Egymaga szerezhetett volna vagy 3-4 gólt, jó volt a helyzetfelismerése és még egy kihagyott büntető is belefért a meccsébe. Az igazsághoz persze az is hozzátartozik, hogy a Samp nagyon megilletődve kezdte a találkozót és a Crotone a szerencsével sem állt hadilábon (szépen értékesítették a lecsorgókat és kipattanókat). A Roma ennél jóval komolyabb játékerőt fog képviselni, de így sem éri meg rájuk fogadni ennyire alacsony szorzón (1.55). De Rossi nem lesz a vendégeknél eltiltás miatt, de ez talán most előny lehet, mert egy jóval pörgősebb középpályára van szüksége Di Francescónak. 

Torino - Fiorentina

Egyre nehezebben tűri a Torino a bal szárnyának a hiányát. Először Molinaro esett ki, majd Ljajic, utána a középpályáról még Joel Obi is. Ekézhetnénk tovább a hazaiakat és dicsérhetnénk a Fiorentinát, akik két mérkőzést nyertek zsinórban, de azért a Benevento ellen otthon 1-0-ra nyerni nem túl biztató, de ez most betudható a csapatkapitány, Astori elvesztésének. Nem igazán voltak ott fejben a játékosok, nehéz is ilyen helyzetben koncentrálni. Nagy kérdés, hogyan tudják összeszedni magukat a bajnokság hátralévő részére. Élhetne ezzel a hazai gárda, de Belotti formán kívül, egyedül Falque lehet a reményük. Egyik gárda sem remekel mostanság támadójáték terén, így teret kaphat a kemény védekezés és a kontrákra épülő játék. Első ránézésre ez egy nagy x-nek tűnik, de ahogyan az elmúlt találkozókon is, úgy most is benne van, hogy talál egy gólt a Fior, így a DNB tipp rájuk nem rossz ötlet. 

20.000 Forint Kockázatmentesen!

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Forint értékű kockázatmentes fogadásban is részesülhetnek.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org