A Roma megint egy jobb periódusában van, kérdés, hogy ez mire lesz elég a Crotone otthonában? A Fiorentina nyert két találkozót zsinórban, de ez eléggé megtévesztő lehet. Az Inter pedig a hazai pályán remeklő Sampdoriához látogat. 

Sampdoria - Inter

Lehetne azt is írni, hogy az Inter jó játékkal pontott szerzett a Napolival szemben, de inkább egy merő szenvedésre hasonlított az egész, mintsem egy bravúros teljesítményre. A legerősebb csapatával léphetett pályára Spalletti, mi lett az eredménye? Egy kaput eltaláló lövés. Vérszegény kreativitás és hatékonyság, egy top4-re pályázó csapattól. Az nem szint, hogy a Beneventónak otthon rúgnak kettőt. Egyre inkább látszik, hogy nem csak Spalletti, de mindenki más megrekedt egy közepes szinten a klubnál és képtelenek váltani. Borzalmasan akadozó az offenzív játék, képtelenek gördülékenyen támadni, erőltetett az egész. Nincs meg az a kreatív játékos, aki megteremtené a helyzeteket Icardiék számára. Szerencsétlenségükre a Sampdoria hazai pályán mostanság egész szépen teljesít, még a Roma védelme ellen is számtalan helyzetet dolgoztak ki. A Quagliarella-Zapata páros elsősorban a Luigi Ferraris stadionban érzi ereje teljében magát, góljaik nagyobb többségét is itt szerzik. Az biztosra vehető, hogy nyomás alatt fogják tartani Handanovic kapuját, kérdés csak az, hogy ők képesek lesznek-e gólt szerezni az Inter ellen. Hasonlóan a Napolival folytatott találkozójára, itt is erőlködés várható Spallettiéktól, ami átragadhat a hazaiakra is, ugyanis hiába pocsék támadásban a milánói klub, a védelem azért nem rossz. A 2,5 gól alatti opció így megfontolandó (1.90). Amiben azonban nagyobb érték lehet a 2.75-ös Sampdoria DNB. 

Crotone - Roma

Nem sokan hittek benne, hogy ilyen hamar magához tér az AS Roma. Cengiz Ünder után most végre Edin Dzeko is felvette a kesztyűt és épp a Napoli ellen került csúcsformába. Az a hatalmas győzelem nagy lökést adott a fővárosi csapatnak, amivel sikerült megoldani a Bajnokok Ligája továbbjutást is. Most az a Crotone lesz az ellenfél, aki teljesen kiszámíthatatlan. Legutóbb a semmiből verték 4-1-re a Sampdoriát. 

Edin Dzeko - AS Roma 016

Edin Dzeko (Fotó: bestino / Shutterstock.com)

Az első félidőben a Crotone és elsősorban a középcsatár Trotta nagyon motivált volt. Egymaga szerezhetett volna vagy 3-4 gólt, jó volt a helyzetfelismerése és még egy kihagyott büntető is belefért a meccsébe. Az igazsághoz persze az is hozzátartozik, hogy a Samp nagyon megilletődve kezdte a találkozót és a Crotone a szerencsével sem állt hadilábon (szépen értékesítették a lecsorgókat és kipattanókat). A Roma ennél jóval komolyabb játékerőt fog képviselni, de így sem éri meg rájuk fogadni ennyire alacsony szorzón (1.55). De Rossi nem lesz a vendégeknél eltiltás miatt, de ez talán most előny lehet, mert egy jóval pörgősebb középpályára van szüksége Di Francescónak. 

Torino - Fiorentina

Egyre nehezebben tűri a Torino a bal szárnyának a hiányát. Először Molinaro esett ki, majd Ljajic, utána a középpályáról még Joel Obi is. Ekézhetnénk tovább a hazaiakat és dicsérhetnénk a Fiorentinát, akik két mérkőzést nyertek zsinórban, de azért a Benevento ellen otthon 1-0-ra nyerni nem túl biztató, de ez most betudható a csapatkapitány, Astori elvesztésének. Nem igazán voltak ott fejben a játékosok, nehéz is ilyen helyzetben koncentrálni. Nagy kérdés, hogyan tudják összeszedni magukat a bajnokság hátralévő részére. Élhetne ezzel a hazai gárda, de Belotti formán kívül, egyedül Falque lehet a reményük. Egyik gárda sem remekel mostanság támadójáték terén, így teret kaphat a kemény védekezés és a kontrákra épülő játék. Első ránézésre ez egy nagy x-nek tűnik, de ahogyan az elmúlt találkozókon is, úgy most is benne van, hogy talál egy gólt a Fior, így a DNB tipp rájuk nem rossz ötlet. 

Fogadj kötésben 30%-s nyereménynövelővel

Három futball eseménnyel a fogadószelvényeden extra nyereményt nyerhetsz akár 1 500 000Ft értékben.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org