Serie A: Még semmi sem dőlt el!

Nagy Bence
2018 ápr 26. 15:24
Szólj hozzá!

Foci serie a as roma Internazionale Juventus FC

A Napoli legyőzte idegenben a Juventust, ezzel újra nyílt lett az olasz bajnokság. Izgalmas hajrára van kilátás, így még nagyobb presztízsű az Inter - Juventus találkozó. Akár még a bajnoki cím is múlhat rajta, de a BL-ben szereplő Roma számára sincsen pihenés a Chievo ellen. 

Roma - Chievo

Di Francesco hatalmas hibát követett el a Liverpool ellen, ami akár az olasz klub továbbjutásába is kerülhet. Ugyanazzal a stratégiával küldte pályára az övéit, mint amit a Barca ellen használt. Az angolok ezt kegyetlenül kihasználták és csak rajtuk múlott, hogy még nem dőlt el a továbbjutás sorsa. A Romának megint 3-0-ra kéne nyerni és a Barca elleni bravúr után már nem merjük azt mondani, hogy erre nincsen esély. 

Akkor beáldozták a Fiorentinával szembeni mérkőzést, most hétvégén is valami hasonló történhet. A Chievo lesz az ellenfél, akik a kiesés elől menekülnek. Annak ellenére, hogy idegenben folyamatosan kapják a pofonokat, nagyon utoljára csak a Lazio tudta őket megverni januárban. Eléggé szűken játszanak, a pálya közepére összpontosítanak, így pedig a legjobbak is megszenvednek ellenük. A Románál nagy kérdés, hogy pihentetnek-e? Jövőhéten visszavágó, kell oda az erő, ha gólokat akarnak lőni. Ezek alapján nem hiába csökken a vendégek szorzója.

20.000 Forint Kockázatmentesen!


Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Forint értékű kockázatmentes fogadásban is részesülhetnek.

Regisztrálj itt

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Internazionale - Juventus 

Először az ominózus Real Madrid elleni kiesés, majd a Napoli ellen elbukott hazai rangadó. Nem egyszerű most a Juventus sorsa, ennek tetejébe jön még Chiellini sérülése. Az olasz legendának elvileg ki kell hagynia a szezon hátralévő részét, ami nagy érvágás a védelemnek. Ami még óriási probléma volt a Napoli ellen, hogy a Dybala és Higuain fémjelezte támadósor lehozta kaput eltaláló lövés nélkül a mérkőzést. 

Gonzalo Higuain (Fotó: cristiano barni / Shutterstock.com)

Valami tehát nincsen rendben a torinói klubnál, Buffon is elvileg összeveszett a társakkal, bár ezt úgy is fel lehet fogni, mint egy motiváló beszélgetést. Rá is fér a társaságra, mert a madridi mérkőzés megtörte őket. A bajnokságból megmaradt négy találkozó sem egyszerű (mennek többet között a Romához is), illetve ott van még a kupadöntő is a Milannal szemben. 

Az Inter viszont megint kijött a gödörből, nyertek két meccset, nagyon tepernek a BL-t érő első négy hely egyikéért. Az továbbra sem mondható, hogy jól játszanak, viszont az is igaz, hogy Spalletti képes lehet őket úgy felkészíteni, hogy meglepjék a Juventust. 

Dybaláék ugyanis nyerési kényszerben vannak. Egy hete még a bajnoki cím zsebben volt, most pedig menni kell előre, ezzel pedig teret adhatnak az Inter kontráinak. Ebben azért egészen jók a hazaiak, illetve védekezésnél a területek lezárásában. Icardiéknak jól megy a nyitottabb védelmek ellen, most pedig nem lesz Chiellini sem, aki a stabilitást jelentené hátul. Ha próbálunk döntetlenre "biztosítani", akkor talán egy hazai DNB-ben lehet érték. 

Félreértés ne essék, nem azért van érték a hazai szorzóban, mert annyira jó az Inter, hanem elsősorban a Juventus miatt. Sőt, ha azt vesszük, akkor a legnagyobb sansz egy döntetlenre van, mivel egyik támadószekció sincsen csúcsformában, nincs meg az a kreativitás, amivel eldönthetnének egy ilyen derbit. Ez viszont nem jó a Juventusnak, mert minden pontvesztés a Napoli malmára hajtja a vizet. 

20.000 Forint Kockázatmentesen!

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Forint értékű kockázatmentes fogadásban is részesülhetnek.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org
Hozzászólások


Szólj hozzá fórumtagként

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI -7.43 %

január

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

20.000 Forint Kockázatmentesen!

  • Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Forint értékű kockázatmentes fogadásban is részesülhetnek.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Olasz Foci Fogadások 2017/18

mate_debrecen hozzászólt
2018 jún 29. 14:05
Igaz, nem mai hír, meg nem hiszem, hogy meghúznák, de akkor is: http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/serie-a-vizsgalodik-a-szovetseg-oda-a-parma-feljutasa-2642539

Juventus - Verona
Ha lesz egy tizi akkor azt Buffon lovi  ;D ;D   :redchug:
mate_debrecen hozzászólt
2018 máj 22. 20:45
Nem zárom ki, hogy valahol volt lehetőség a Buffon-gólra fogani, bár ha a bukik kicsit is ismerik az olasz "furcsaságokat", akkor kihagyták a kínálatból. Bár ahol piteevésre lehet fogadni...  ;D

Juventus - Verona
Ha lesz egy tizi akkor azt Buffon lovi  ;D ;D   :
Nyuszika10 hozzászólt
2018 máj 19. 16:50
Juventus - Verona
Ha lesz egy tizi akkor azt Buffon lovi  ;D ;D   :redchug:

Lichsteiner   :noway:

Kapcsolódó cikkek