Serie A: Mindenkin átgázol az Atalanta?

Nagy Bence
2019 máj 19. 14:12
Szólj hozzá!

Foci serie a Juventus Atalanta BC

Az Atalanta számára még van tétje a találkozónak, míg a Juventus próbál szépen búcsúzni a szurkolók előtt hazai környezetben. 

Juventus - Atalanta

Edzőváltás a Juventusnál, fél keretet le akarják cserélni nyáron, bajnoki cím zsebben. Ez a hazai oldal, míg a vendégeknél a Bajnokok Ligája helyért való küzdelem, egy elbukott kupadöntő. Mindkét klubnál vannak problémák, de az Atalanta tűnik motiváltabbnak. Nekik még tétje az utolsó két mérkőzésnek, mivel a Bajnokok Ligájában akarnak indulni jövőre. A szezon második felében hatalmas hajrát mutatnak be, ha nincsen a gyengébb szezonkezdés, akkor bizony simán dobogón állhatnának (utolsó 15 mérkőzés alapján elsők, míg 20 mérkőzés alapján másodikok). 

A bajnoknál elküldték az edzőt, Allegri úriember módjára távozott, sok sikert kívánt utódjának, míg a csapatban komoly átalakulások várhatóak nyáron. Cristiano Ronaldo miatt kötelességük megfelelően megerősíteni a keretet, ha a Bajnokok Ligáját akarnak nyerni, mert a jelenlegi játékosállomány ehhez nem elegendő. A motiváció az Ajax elleni kieséssel el is tűnt, Ronaldo tűnik még élesnek, de ez kevés lehet az Atalanta ellen. 

Timothy Castagne (Fotó: Marco Iacobucci EPP / Shutterstock.com)

Az Atalanta számára ez a meccs sem az alibizésről szól majd. Pörögni fognak, mivel egy győzelemmel nagy valószínűséggel biztosíthatnák a negyedik helyet. Rafael Tolói már február óta nincsen a védelemben, helyét Palomino, Masiello vagy Mancini vették át, mikor ki. Jelenleg Masiello és Djimsiti helye bérelt a három belsővédős rendszerben, Mancini kerülhet be az eltiltott Palomino helyére. Elől a szokásos Zapata - Gómez - Ilicic hármas. 

Kiválóak együtt, de azért akadnak formaingadozások náluk is, amit mostanság Castagne lendületes játéka oldott meg. Azt lehetett érezni, hogy a középpályások próbálták tehermentesíteni a támadókat, gólokkal vétették észre magukat, ami nagyban hozzájárult a sikerekhez. Juventus védelme ellen viszont szükség lesz egy jó Zapatára. A torinóiak lassabban játszanak, Ronaldo biztosan koncentrált lesz, ezért a vendégeknek minden helyzetet ki kell majd használniuk. Óvatosságból egy DNB-t ajánlok csak a vendégekre. 

Borítókép: Barrow Musa (Fotó: Fabrizio Andrea Bertani / Shutterstock.com)

Fogadj akár 30%-s nyereménynövelővel

Fogadj kötésben az Unibetnél és a multi-nyereménynövelővel 10%, 20%, vagy 30%-l lehet nagyobb a nyereményed.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org
Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI -2.62 %

szeptember

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Fogadj akár 30%-s nyereménynövelővel

  • Fogadj kötésben az Unibetnél és a multi-nyereménynövelővel 10%, 20%, vagy 30%-l lehet nagyobb a nyereményed.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org
 

Serie A 2018/19

alexthebest hozzászólt
2019 jún 23. 10:05
Az biztos hogy Sarrival megvan az uj impulzus ami mar nagyon kellett. :) Egy oltozni nem tudo, talan Torinoba nem is illo vadparaszt, de az elkepzelesei tetszenek. Ha a presszinget at tudja ultetni ezekbe a jatekosokba es lathatunk nemi zebras tamadojatekot (jo ha 7 ilyen meccs volt az elmult ket evben), mar megerte. Allegri-fele pocsolesbol sztem mar mindenkinek elege lett. A napi
Pozzato hozzászólt
2019 jún 16. 18:42
https://www.juventus.com/en/news/news/2019/maurizio-sarri-is-the-new-juventus-coach.php

Végre! Kepa Arrizabalaga hivatalosan is Chelsea edzője lehet  ;D 8)

Kapcsolódó cikkek