Serie A: Nápolyi derbi Higuain nélkül

Nagy Bence
2019 jan 26. 12:14
Szólj hozzá!

Foci ac milan serie a SSC Napoli

Az argentin Gonzalo Higuain jött, látott és nem nyert. Fél év alatt nem váltotta meg a világot a milánói klubnál, most lengyel kollégáján a sor, hogy előrébb tolja a Milan szekerét. Hétvégén Milan - Napoli!

Rossz helyen változtattak!

Gonzalo Higuain az elmúlt években rendre nagy olasz csapatoknál játszott. Napoli után jött a Juventus, majd idén kölcsönben a Milan. Egykori edzője, Maurizio Sarri kérésére azonban áttette székhelyét az angolokhoz. A milánói klub igyekezett gyorsan pótolni őt, szerződtette a szezont kiválóan kezdő lengyel támadót, Krzysztof Piateket. Vele egyértelműen a jövő mellett tette le a voksát a vezetőség, hosszútávú befektetés lehet, de ahhoz, hogy beváltsa a hozzá fűzött reményeket, kell egy jó kiszolgáló személyzet és egy megfelelő edző is. 

Krzysztof Piatek (Fotó: MediaPictures.pl / Shutterstock.com)

Egyik sincsen meg egyelőre a Milannál, szenvedtek is a csatáraik az elmúlt években. Genoában az volt Piatek sikerességének a kulcsa, hogy rá lett építve a taktika, hogy ő bevágja a kínálkozó lehetőségeket. Gattuso viszont nem ilyen elven dolgozza ki a játékrendszerét. Könnyen lehet tehát, hogy Piatek elkallódik, ahogyan történt az André Silvával vagy épp Luiz Adrianóval. 

A klub egykori ikonja ugyanis ragaszkodik a 4-3-3-as rendszerhez, képtelen változtatni, az ellenfelek pedig teljesen kiismerték. Olykor még beválik ez a taktika, de csak a játékosok szívósságának köszönhetően. Unalomig ismert a játékuk, amin Piatek érkezése sem fog érdemben változtatni. Carlo Ancelotti is teljesen tisztában van az egykori csapatának a gyengéivel, neki is vannak berögzült dolgai, de jóval mobilisabb volt játékosánál. 

A Napoli mostanság 4-4-2-ben lép pályára, úgy néz ki, hogy ez lesz Carlo optimális rendszere a szezon hátralévő részében. Az a klasszikus háromtámadós felállás nem feküdt neki, ahogyan a csapatának sem. Természetesen Callejón most is sokszor lép fel a támadósorba, de ez egy jóval stabilabb rendszer, mint ami a Sarri-éra alatt volt. Védekezésen is érződik ez, legutóbbi 10 bajnokin csak 7 gólt kaptak, csatárok pedig kezdenek összeszokni. 

Ősszel a Milan egy jó kezdés után majdnem meglepte a nápolyiakat, most is valami hasonlóban bízhatnak, különben jön a vendég henger. A Milan arra építhet, hogy találnak egy gólt valamilyen úton-módon, de a jelenlegi formájukat elnézve, még ez sem olyan biztos. A vendég siker jól fizet, de a 2,5 under is jó opció lehet, figyelembe véve a csapatok defenzív játékfelfogását. 

1. gólszerző győztesre/helyre

Fogadjon a bet365 1. gólszerző Győztesre/Helyre piacán bármely mérkőzésen, és ha játékosa bármikor gólt szerez a mérkőzés folyamán, a bet365 fizet Önnek!

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org
Hozzászólások


Szólj hozzá fórumtagként

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI 20.13 %

március

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

1. gólszerző győztesre/helyre

  • Fogadjon a bet365 1. gólszerző Győztesre/Helyre piacán bármely mérkőzésen, és ha játékosa bármikor gólt szerez a mérkőzés folyamán, a bet365 fizet Önnek!

Bet365 útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org
 

Serie A 2018/19

Greipel hozzászólt
2019 márc 17. 14:11
No CR, no party.
knosy hozzászólt
2019 márc 17. 12:05
Azért kiváncsi leszek,hogy ma is lejön-e a 6 gól az Empoli-Frosione meccsen.Apróval azért megjátszottam.
SPF Előzetes hozzászólt
2019 márc 17. 10:56
Serie A: Egyoldalú milánói derbi?

Egy városi derbi, melyet könnyedén egy lengyel támadó dönthet el! Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek

2019 márc 17. 00:10
Serie A: AC Milan - Inter

2019 febr 26. 10:36
Coppa Italia: Revans