Serie A: Nem ártana végre győzni

Nagy Bence
2019 nov 30. 23:47
Szólj hozzá!

Foci ac milan serie a Parma Calcio 1913

A Milan számára minden mérkőzés kulcsfontosságú, hiszen jelenleg közelebb van a kiesőzónához, mint a nemzetközi kupás helyekhez!

Parma - Milan

A helyzet egy fokkal jobb, mint Marco Giampaolo regnálása alatt, ugyanakkor Stefano Pioli vezetésével sem akarnak jönni a győzelmek. A játék összképe legalább javul, páran visszatérhettek a csapathoz az eltiltásuk vagy sérülésük után: Bennacer, Calhanoglu, Castillejo, Borini és Rodriguez. Ami a negatívumokat illeti, Lucas Paquetá sérülés miatt nem utazhatott el a hétvégi mérkőzésre, szóval a középpályára kell egy jó alternatíva Pioli számára. 

Piatek kapcsán a szurkolók egyre türelmetlenebbek, mivel legutóbb hat mérkőzéssel ezelőtt talált be. Ez azért is rossz hír, mert ahogyan Giampaolo, úgy Pioli is őt erőlteti csatárposzton. Egyértelműen frusztrált a lengyel támadó, abszolút formán kívül van, nincs meg a helye a rendszerben, emiatt viszont hiába javul a Rossoneri játéka, ha ez gólokban nem mutatkozik meg. Kell egy minőségi támadó, aki képes ezeket a helyzeteket gólokra váltani. 

Giacomo Bonaventura (Fotó: ph.FAB / Shutterstock.com)

A Parma elleni idegenbeli mérkőzésnek ez lehet a kulcsa, ugyanis a védekezés kezd jobbá válni, amivel a hazai csapatnak gondot okozhatnak. A Parma ugyanis kevés helyzetet alakít ki, de legalább hatékonyak az ellenfél kapuja előtt. A képet árnyalja viszont, hogy Andreas Cornelius sérüléssel bajlódik, ahogyan Roberto Inglese és Matteo Scozzarella is. Rájuk nagy valószínűséggel nem számíthatnak a hazaiak, eléggé karcsú ez által a támadóposztokon a felhozatal: Gervinhótól vagy Kulusevskitől várják a gólokat. 

A Parma hazai környezetben rendre beköszön minimum egy alkalommal, viszont a Milan Pioli irányítása alatt jobb védekezésben, kevés gólos mérkőzéseket játszanak. A Parmánál csatárgondok vannak, de mi nem egy hazai gól nélküli teljesítménnyel kockáztatnánk, hanem az összesített találatok piacán a 2,5 gól alatti lehetőséget preferálnánk. A Milan megfogta ilyen téren a Juventust és a Napolit is, nem jelenthet nekik problémát a Parma támadósora, viszont bennük meg annyi nincsen, hogy 3-4 gólt szerezzenek, legalábbis az eddigiek alapján (még a két gól is problémás lehet). 

Borítókép: Franck Kessie (Fotó: ph.FAB / Shutterstock.com)

Élő nyereménynövelő a hét meccsére

Minden héten 25%-os élő nyereménynövelővel fogadhatsz a hét mérkőzésére.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org




Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI 43.00 %

december

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Élő nyereménynövelő a hét meccsére

  • Minden héten 25%-os élő nyereménynövelővel fogadhatsz a hét mérkőzésére.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org
 

Serie A 2019/20

SPF Ajánlatok hozzászólt
2019 dec 5. 10:14
Inter Milano - AS Roma: Lukaku és Dzeko közel 7-szerezhetik tétedet

A Serie A 15. fordulójában az éllovas Inter Milano az ötödik helyezett AS Romát fogadja. Az izgalmas összecsapásra a William Hillnél megnövelt sz
SPF Előzetes hozzászólt
2019 dec 4. 11:31
Serie A: Feléledt a Lazio!

Újabb rangadót nyerne a Juventus! Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 dec 3. 18:16
Serie A: Méltó egy derbihez?

Vajon felnő a feladathoz az római klub? Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek

2019 nov 19. 19:18
Serie A: Újabb pofon?

2019 nov 10. 00:10
Serie A: Juventus - AC Milan