Serie A: Sarri győzelemmel debütálhat?

Nagy Bence
2019 aug 28. 20:27
Szólj hozzá!

Foci serie a Juventus Napoli

Korai rangadó, amely mind a két klub számára meghatározó lehet a szezon szempontjából. Képes lehet egy győzelemre a Napoli?

Juventus - Napoli

Mindkét csapat nehéz idegenbeli sikerrel kezdte a szezont. A Juventus a tavalyról masszív klubként megismert Parma otthonában kezdte a szezont. Nehéz az átszokás Allegri taktikájáról a Sarriballra, ezt láthatta a publikum a címvédő első bajnokiján. Többször is tizenhatos környéki rövidpasszos játékot próbálgatta a torinói klub, mindezt Ronaldóra kihegyezve. Egyelőre azonban még nincsen csúcsformában a portugál, több lehetőséget is elpuskázott. 

A labdabirtoklás 60% felett volt a Juventus részéről, elkezdődött tehát egy új korszak. A Napoli elleni mérkőzés több szempontból is pikáns lehet, ugyanis Sarri épp egykori csapata ellen térhet vissza a kispadra. Tüdőgyulladással küzdő szakvezető állapota javul, reális az esélye, hogy ő fogja irányítani az "Öreg Hölgyet" szombaton. Szükség is lehet rá, mert nem sziporkázott a Juventus. A védelem hiába volt papíron összeszokott, többször is hibát vétett. Labdavesztések elsősorban a letámadások miatt történtek, amit Ancelotti is alkalmazhat ellenük. 

Gonzalo Higuain (Fotó: Marco Canoniero / Shutterstock.com)

Apropó, Napoli! Ők egy eléggé vitatott találkozón nyertek. Olyan érzése volt az embernek, hogy a bíró, a Fiorentina büntető befújása után kompenzálni akar (véleményes volt az is), ezért "kapta vissza" a Napoli is. Összességében Dries Mertens klasszisa kellett a sikerhez, aki gólja mellett egy kiváló passzt adott 3-3-nál, amivel eldöntötte a meccset. Jól működött elől a Callejon - Mertens - Insigne trió. Ezt a formát átmentve, gondot okozhatnak a Juventus védelmének is. 

Ancelotti együttese - számukra - a legjobb időben találkozik a címvédővel. A Juventus egy átalakulási folyamaton megy keresztül, ahol egyelőre próbálják a átültetni játékba a Sarri által megálmodott taktikát. A sok-sok passz, gyors játék már látszik, de még csak kezdetleges cipőben járnak. Ronaldóra van kihegyezve a támadójáték, ezzel kicsit kiszámíthatóak. Carlo Ancelotti már egy éve dolgozik a nápolyi csapaton, próbálja saját képére formálni, ami megvalósulni látszik.

Jóval előrébb járnak, mint jelenleg a torinói klub. Ezért ezen a mérkőzésen csakis ők veszíthetnek. Ha nem szereznek pontot, azzal bajba is kerülhetnek a későbbiekre, mivel a Juventus ennél csak jobb lesz. Most vagy soha! Ez lehet a Napoli jelmondata, akik az elmúlt 10 esztendőben nem nyerni jártak a Juventus otthonába. Mindössze két győzelem bajnoki mérkőzésen, most jöhetne a harmadik. Kockázatos tipp még a pontszerzés is, de nehéz elengedni ekkora szorzón az előzmények ismeretében. 

Borítókép: Cristiano Ronaldo (Fotó: Marco Canoniero / Shutterstock.com)

20.000 Forint Kockázatmentesen!

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Forint értékű kockázatmentes fogadásban is részesülhetnek.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Napoli vagy döntetlen
    1.85 UnibetSzólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI -30.55 %

október

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

20.000 Forint Kockázatmentesen!

  • Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Forint értékű kockázatmentes fogadásban is részesülhetnek.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org
 

Serie A 2019/20

SPF Előzetes hozzászólt
2019 okt 5. 19:47
Serie A: Jegybevételi rekord

Régi fényében csillog az Inter - Juventus rangadó, ezt bizoyítja a szurkolók lelkesedése mellett a két csapat formája is! Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 okt 2. 19:18
Serie A: Viszlát, Marco Giampaolo!

Eljött a rövidke Giampaolo-éra utolsó mérkőzése? Meddig tűri még a milánói vezetés a koncepció nélküli játékot és a vereségeket? Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 szept 27. 13:08
Serie A: Életben maradásért küzdenek

A Fiorentina beüti az utolsó szöget Marco Giampaolo koporsójába? Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek