Serie A: Sarri győzelemmel debütálhat?

Bence
1 tipp
2019 aug 28. 20:27
Szólj hozzá!

Foci serie a Juventus Napoli

Korai rangadó, amely mind a két klub számára meghatározó lehet a szezon szempontjából. Képes lehet egy győzelemre a Napoli?

Juventus - Napoli

Mindkét csapat nehéz idegenbeli sikerrel kezdte a szezont. A Juventus a tavalyról masszív klubként megismert Parma otthonában kezdte a szezont. Nehéz az átszokás Allegri taktikájáról a Sarriballra, ezt láthatta a publikum a címvédő első bajnokiján. Többször is tizenhatos környéki rövidpasszos játékot próbálgatta a torinói klub, mindezt Ronaldóra kihegyezve. Egyelőre azonban még nincsen csúcsformában a portugál, több lehetőséget is elpuskázott. 

A labdabirtoklás 60% felett volt a Juventus részéről, elkezdődött tehát egy új korszak. A Napoli elleni mérkőzés több szempontból is pikáns lehet, ugyanis Sarri épp egykori csapata ellen térhet vissza a kispadra. Tüdőgyulladással küzdő szakvezető állapota javul, reális az esélye, hogy ő fogja irányítani az "Öreg Hölgyet" szombaton. Szükség is lehet rá, mert nem sziporkázott a Juventus. A védelem hiába volt papíron összeszokott, többször is hibát vétett. Labdavesztések elsősorban a letámadások miatt történtek, amit Ancelotti is alkalmazhat ellenük. 

Gonzalo Higuain (Fotó: Marco Canoniero / Shutterstock.com)

Apropó, Napoli! Ők egy eléggé vitatott találkozón nyertek. Olyan érzése volt az embernek, hogy a bíró, a Fiorentina büntető befújása után kompenzálni akar (véleményes volt az is), ezért "kapta vissza" a Napoli is. Összességében Dries Mertens klasszisa kellett a sikerhez, aki gólja mellett egy kiváló passzt adott 3-3-nál, amivel eldöntötte a meccset. Jól működött elől a Callejon - Mertens - Insigne trió. Ezt a formát átmentve, gondot okozhatnak a Juventus védelmének is. 

Ancelotti együttese - számukra - a legjobb időben találkozik a címvédővel. A Juventus egy átalakulási folyamaton megy keresztül, ahol egyelőre próbálják a átültetni játékba a Sarri által megálmodott taktikát. A sok-sok passz, gyors játék már látszik, de még csak kezdetleges cipőben járnak. Ronaldóra van kihegyezve a támadójáték, ezzel kicsit kiszámíthatóak. Carlo Ancelotti már egy éve dolgozik a nápolyi csapaton, próbálja saját képére formálni, ami megvalósulni látszik.

Jóval előrébb járnak, mint jelenleg a torinói klub. Ezért ezen a mérkőzésen csakis ők veszíthetnek. Ha nem szereznek pontot, azzal bajba is kerülhetnek a későbbiekre, mivel a Juventus ennél csak jobb lesz. Most vagy soha! Ez lehet a Napoli jelmondata, akik az elmúlt 10 esztendőben nem nyerni jártak a Juventus otthonába. Mindössze két győzelem bajnoki mérkőzésen, most jöhetne a harmadik. Kockázatos tipp még a pontszerzés is, de nehéz elengedni ekkora szorzón az előzmények ismeretében. 

Borítókép: Cristiano Ronaldo (Fotó: Marco Canoniero / Shutterstock.com)

Unibet Kaszinó: Szerencsés csütörtök

Minden csütörtökön az Unibet egy 25%-os befizetési bónuszt ad játékosainak maximum 10 ezer forint értékben.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Juventus - Napoli Tipp

    Napoli vagy döntetlen
    1.85 UnibetSzólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

 

Bence

ROI -14.40 %

május

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Unibet Kaszinó: Szerencsés csütörtök

  • Minden csütörtökön az Unibet egy 25%-os befizetési bónuszt ad játékosainak maximum 10 ezer forint értékben.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Serie A 2019/20

SPF Infó hozzászólt
2020 máj 11. 15:07
Serie A - Fél tucat csapatnál nem kaptak fizetést a játékosok

Január óta nem kapták meg a fizetésüket legalább hat élvonalbeli olasz klubcsapat labdarúgói a La Repubblica szerint.


Az olasz lap úgy tudja, a bérelmaradás oka, hogy a felek eddig nem tudtak megállapodásra jutni, milyen mértékben csökkenjenek a játékosok járandóságai a koro
SPF Előzetes hozzászólt
2020 ápr 26. 14:35
Átigazolások: Közel négyszeres szorzó egy reális csapatváltásra?

Kicsoda Dries Mertens, és miért fontos, hogy hová igazol? Olvasd tovább
SPF Előzetes hozzászólt
2020 ápr 24. 12:23
Edzőkérdés: Akit megátkoztak

Triplázó szorzó Emery új munkahelyére, megéri? Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek