Serie A: Újabb torinói klub árazza be a Romát

Nagy Bence
2020 jan 12. 11:48
Szólj hozzá!

Foci serie a as roma Juventus

Az AS Roma egymást követő két fordulóban jászik hazai pályán, ráadásul mindkét alkalommal torinói csapat ellen. Most a regnáló bajnok következik!

Roma - Juventus

A két klub a pályán, illetve azon kívül is találkozik, mivel a Juventus szemet vetett Lorenzo Pellegrinire és Nicoló Zaniolóra. Federico Bernardeschi lehetne a cserealap a Juventus részéről, akit nem sikerült Sarrinak sem beépítenie, de Pellegrini vagy Zaniolo jó lehetne a keretbe. A tárgyalóasztal mellett a pályán is megküzdenek a felek, ahol a Juventus egyre jobb formának örvend, lehetséges, hogy igaza volt Giorgio Chiellininek akkor, mikor azt nyilatkozta, idő kell a csapatnak Sarri taktikáját elsajátítani, de télre már rendben lehetnek? 

Maurizio Sarri óvatosságra intet a mérkőzés előtt, fegyelmezett játékra, ugyanis a Roma képes meglepő iramváltásokra, amivel szétzilálják az ellenfelet. A sérülések ellenére jól teljesítettek, Paulo Fonseca kezdi megtalálni az ideális kezdőt, de még mindig vannak hibák. A sérültekkel nem tud mit kezdeni Fonseca, de a megmaradt keretből igyekszik a legjobbat kihozni. Ez a Zaniolo - Pellegrini - Perotti - Dzeko négyes elől jól funkcionál, ha olyan napjuk van, berámolnak 3-4 gólt a riválisoknak. 

Lorenzo Pellegrini (Fotó: ph.FAB / Shutterstock.com)

Megérkezett a Sarriball Torinóba? Ahogyan már szó volt róla, jól játszott az új év első meccsén a Juventus, Sarri nagyon elégedett volt, végre visszaköszöntek azok a játékelemek, amelyeket elvár a csapattól. A Cagliari jó szezont tudhatott eddig magáénak, de a Juventus elleni pofon sokba kerülhet nekik. Regenteg futással, üres területre való mozgással operált a torinói klub, második félidőre el is fáradt a Cagliari, hiszen csak a védekezésre koncentráltak. 

Letámadásban óriási fejlődés mutatkozott meg a Juventus játékosainál, ahogyan a folyamatosságban is, gyakorlatilag végig nagy intenzitással játszottak, nem álltak le. Működött a rövid passzokkal teletűzdelt összjáték is, felcsillant az egykori Napoli, de ebben a Juventusban még nagyobb a potenciál ilyen téren. Ha ezt tudják hozni Rómában is, akkor kérdés sem férhet hozzá, hogy a Juventus behúzza a találkozót. 

Borítókép: Gianluca Mancini (Fotó: Nicolo Campo / Shutterstock.com)

Fogadj akár 30%-s nyereménynövelővel

Fogadj kötésben az Unibetnél és a multi-nyereménynövelővel 10%, 20%, vagy 30%-l lehet nagyobb a nyereményed akár 1.5 millió forintig.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org
Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI 29.54 %

január

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Fogadj akár 30%-s nyereménynövelővel

  • Fogadj kötésben az Unibetnél és a multi-nyereménynövelővel 10%, 20%, vagy 30%-l lehet nagyobb a nyereményed akár 1.5 millió forintig.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org
 

Serie A 2019/20

SPF Előzetes hozzászólt
2020 jan 26. 10:29
Serie A: Büntetőrugások mérkőzése lehet?

Parázs városi derbire van kilátás vasárnap! Olvasd tovább

TiB hozzászólt
2020 jan 24. 23:15
Mire leírtam, belefutottam egy kihagyott helyzetébe. Upsz, ajtó ablak.

TiB hozzászólt
2020 jan 24. 23:08
Már biztos unjátok, hogy folyton a sportsajtót szidom, bocsi ;D De most is hogyan adják el nekünk a Milan győzelmét? Kezdett Ibrahimovic, nyert a Milan! És mindig ezt csinálják, ha nem rúg gólt, akkor úgy kezdődik a hír, hogy Ibrahimovic kezdett és xy történt a Milannal.

Persze klikkvadászat meg minden, értem én. Nem láttam a meccset, de a Brescia ellen 4 lövéséből 1 tal

Kapcsolódó cikkek