Serie A: Versenyfutás

Nagy Bence
2019 febr 15. 23:27
Szólj hozzá!

Foci ac milan serie a Atalanta BC

A Milan minimum egy pontért utazik Bergamóba, de az Atalanta nem fogja könnyed adni magát, annál is inkább, mivel kiváló formában van a támadóhármasa! 

Atalanta - Milan

Krzysztof Piatek érkezése sokat lendített a Milan játékán. Eddig elől eléggé impotensek voltak, de a lengyel támadó hatékonysága új távlatokat nyitott meg előttük. Gennaro Gattusót sok kritika érte, mióta a Milan edzője, hogy túlzottan óvatos taktikát választ, nagyon defenzív a csapat, illetve képtelen változtatni és kiismerték őt. Mindezek után jött Piatek és a kupameccs a Napoli ellenében. A Milan 2-0-ra nyert, pedig a szokásos felállással léptek pályára. 

A védekezéshez továbbra is ragaszkodott Gattuso, hiszen már az ellenfél térfelén megkezdte a letámadást, másik ötlete pedig a 4-5-1-es módosult felállás volt, ahol lezárták a passzsávokat, így a Napoli nem tudott érdemi támadást építeni. Ez hatékony lehet az Atalanta ellen is, akik szintén négy középpályással dolgoznak, de csak három védővel. A labdafelhozatal szempontjából komoly problémái lehetnek majd a hazaiaknak, főleg, ha a már említett letámadást alkalmazza a Milan. 

Gennaro Gattuso (Fotó: Gennaro Di Rosa / Shutterstock.com)

A támadások terén szintén fontos kiemelni, hogy az Ilicic - Gómez párosnak nem lesz helye. A Milan kettős védőfala közel helyezkedik egymáshoz, gyakorlatilag áthatolhatatlan. Zapata lehet majd a védőfalban, de a mögötte szereplő két irányítónak visszább kell lépnie, ha labdát akar kapni. Azért is hoztuk fel a Napoli elleni mérkőzést, mert a bergamói kirándulás nagyon hasonló lehet hozzá. A Milan támadásai nagy valószínűséggel az üres területekre felívelt labdákban merülnek majd ki, amikor is Piatek képességeit próbálják majd kihasználni. 

Duván Zapata az új évben szórja a gólokat (9-nél jár eddig), megállíthatatlan a kolumbiai támadó. Két top formában lévő csatár mérkőzésén elvileg góloknak kéne jönnie, az irodák is erre balanszíroznak. A 2,5 over 1.85, ami ajándékszagú, de kis szerencsével lejöhet egy Milan pontszerzés is, ha végig fegyelmezetten játszanak a vendégek (X2: 1.79). Ha a bajnoki múltat nézzük, akkor nagyon kecsegtető lehet egy döntetlen (legutóbbi 7 egymás elleni bajnokin 5 döntetlen), de mindez a Milan védekezésén fog múlni. Ha stabilak lesznek hátul, akkor lehet ebből egy pontosztozkodás. Kockázatos tipp, de kisebb összeggel lehet benne ráció. 

Unibet TV

Fogadj kockázatmentesen akár 20 000 Forintért és nézd a meccseket élőben az UNIBET TV-n!

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org
Hozzászólások


Szólj hozzá fórumtagként

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI 19.12 %

március

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Unibet TV

  • Fogadj kockázatmentesen akár 20 000 Forintért és nézd a meccseket élőben az UNIBET TV-n!

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org
 

Serie A 2018/19

Greipel hozzászólt
2019 márc 17. 14:11
No CR, no party.
knosy hozzászólt
2019 márc 17. 12:05
Azért kiváncsi leszek,hogy ma is lejön-e a 6 gól az Empoli-Frosione meccsen.Apróval azért megjátszottam.
SPF Előzetes hozzászólt
2019 márc 17. 10:56
Serie A: Egyoldalú milánói derbi?

Egy városi derbi, melyet könnyedén egy lengyel támadó dönthet el! Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek

2019 márc 17. 00:10
Serie A: AC Milan - Inter

2019 febr 26. 10:36
Coppa Italia: Revans