Serie A: Versenyfutás

Nagy Bence
2019 febr 15. 23:27
Szólj hozzá!

Foci ac milan serie a Atalanta BC

A Milan minimum egy pontért utazik Bergamóba, de az Atalanta nem fogja könnyed adni magát, annál is inkább, mivel kiváló formában van a támadóhármasa! 

Atalanta - Milan

Krzysztof Piatek érkezése sokat lendített a Milan játékán. Eddig elől eléggé impotensek voltak, de a lengyel támadó hatékonysága új távlatokat nyitott meg előttük. Gennaro Gattusót sok kritika érte, mióta a Milan edzője, hogy túlzottan óvatos taktikát választ, nagyon defenzív a csapat, illetve képtelen változtatni és kiismerték őt. Mindezek után jött Piatek és a kupameccs a Napoli ellenében. A Milan 2-0-ra nyert, pedig a szokásos felállással léptek pályára. 

A védekezéshez továbbra is ragaszkodott Gattuso, hiszen már az ellenfél térfelén megkezdte a letámadást, másik ötlete pedig a 4-5-1-es módosult felállás volt, ahol lezárták a passzsávokat, így a Napoli nem tudott érdemi támadást építeni. Ez hatékony lehet az Atalanta ellen is, akik szintén négy középpályással dolgoznak, de csak három védővel. A labdafelhozatal szempontjából komoly problémái lehetnek majd a hazaiaknak, főleg, ha a már említett letámadást alkalmazza a Milan. 

Gennaro Gattuso (Fotó: Gennaro Di Rosa / Shutterstock.com)

A támadások terén szintén fontos kiemelni, hogy az Ilicic - Gómez párosnak nem lesz helye. A Milan kettős védőfala közel helyezkedik egymáshoz, gyakorlatilag áthatolhatatlan. Zapata lehet majd a védőfalban, de a mögötte szereplő két irányítónak visszább kell lépnie, ha labdát akar kapni. Azért is hoztuk fel a Napoli elleni mérkőzést, mert a bergamói kirándulás nagyon hasonló lehet hozzá. A Milan támadásai nagy valószínűséggel az üres területekre felívelt labdákban merülnek majd ki, amikor is Piatek képességeit próbálják majd kihasználni. 

Duván Zapata az új évben szórja a gólokat (9-nél jár eddig), megállíthatatlan a kolumbiai támadó. Két top formában lévő csatár mérkőzésén elvileg góloknak kéne jönnie, az irodák is erre balanszíroznak. A 2,5 over 1.85, ami ajándékszagú, de kis szerencsével lejöhet egy Milan pontszerzés is, ha végig fegyelmezetten játszanak a vendégek (X2: 1.79). Ha a bajnoki múltat nézzük, akkor nagyon kecsegtető lehet egy döntetlen (legutóbbi 7 egymás elleni bajnokin 5 döntetlen), de mindez a Milan védekezésén fog múlni. Ha stabilak lesznek hátul, akkor lehet ebből egy pontosztozkodás. Kockázatos tipp, de kisebb összeggel lehet benne ráció. 

Élő nyereménynövelő a hét meccsére

Minden héten 25%-os élő nyereménynövelővel fogadhatsz a hét mérkőzésére.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org
Hozzászólások


Szólj hozzá fórumtagként

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI 17.79 %

május

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Élő nyereménynövelő a hét meccsére

  • Minden héten 25%-os élő nyereménynövelővel fogadhatsz a hét mérkőzésére.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org
 

Serie A 2018/19

SPF Előzetes hozzászólt
Ma, 12:45
Serie A: Szépen búcsúznának

Mi lesz Mihajlovic és Ancelotti sorsa?  Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 máj 21. 12:31
SPF Előzetes hozzászólt
2019 máj 19. 14:12
Serie A: Mindenkin átgázol az Atalanta?

Újból elveri a Juventus csapatát az Atalanta?  Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek