Akkor irány az Unibet átigazolási részlege, ahol Ádám jövőjére is tippelhetünk!

Ádám jelenleg a világ 9476. legértékésebb játékosa, a transfermarkt 600 ezer euróra becsli az árát. Közel ennyit már fizettek érte, 2016-ban a Videoton. Ritkán jutott játéklehetőséghez, ezért visszatért Debrecenbe, ahonnan idén nyáron dobbantani szeretett volna. 218 NB1-es meccsel a háta mögött, felmerült lehetőségként a külföldre igazolás.

De aztán jött egy sérülés, ami mindent keresztül húzhat. "A bokám folyamatosan fáj, és egy darabig biztosan nem tudok pályára lépni. Nagyon sajnálom, hogy ki kell hagynom az albánok elleni mindkét meccset. Vártam már, hogy valamelyik európai kupában ismét pályára léphessek a DVSC színeiben" - idézte a minap a debreceni klub honlapja a középpályást. A nemzetközi szereplés szempontjából sem jött jókor a dolog, illetve a külföldre szerződés is meghiúsulhat.

"Több országból érdeklődtek irántam, lett volna lehetőségem egy másik bajnokságban futballozni, sajnos azonban ez a lehetőség egyelőre elúszni látszik. A napokban több orvossal konzultáltam, velük együtt keressük a legjobb megoldást, hogy minél hamarabb felépüljek" - nyilatkozta Bódi Ádám.

Ha arra alapozunk, amit a középpályás elmondott, akkor az Unibetnél érdemes arra fogadni, hogy a DVSC játékosa marad. Erre 1.50-ös szorzót kínál az iroda, a határidő szeptember másodika. Az a kérdés, hogy ekkor melyik klub játékosa lesz Ádám. Magyar klubok tűnnek esélyesnek, az első külföldi opció a DC United 8.00-as szorzóért.

Bódi Ádám klubcsapata szeptember 2-án:

Teljes kínálat a Labdarúgás - Speciális - Átigazolások menüpont alatt az Unibetnél!