Alig néhány hete találkoztak a felek a Spanyol Kupában, akkor az Atlético Madrid nyert, de a mérkőzésen bőven volt feszültség, mely a mostani találkozót is meghatározhatja. 

febr 11. 18:30 Közvetítés: Unibet
Tipp: 5,5 büntető lap felett
Unibet
1.76
Tipp: Sevilla +0,5 góllal (AH)
Unibet
1.79

Sevilla visszavágna a kudarcért

Alig két hete rendezték a Spanyol Kupa nyolcaddöntőjét, ahol a Sevilla az Atlético Madrid otthonába látogatott, nem teljesen ilyen találkozóra számítottunk. Küzdelem volt, nem feltétlenül sok szabálytalansággal (csak 23-ig jutottak a felek), inkább a sárga lapok száma volt sok, illetve a feszültség, ami valószínűleg a nyomás miatt is történt, ugyanis mindkét csapat számára ez volt idén az egyetlen reális trófea, amit megnyerhetett. A 9 büntető lap egy kupameccsen soknak tekinthető, főleg a második félidőben szabadultak az indulatok.

Fárad az Atlético Madrid

Az andalúz gárda előtt ez egy jó lehetőség a revansra, ugyanis az elmúlt 14 napban a Sevilla mindössze 2 mérkőzést játszott, míg az Atlético Madrid ezen időszak alatt 4 találkozót. Ez utóbbi eléggé megterhelő, érződött már az Athletic Bilbao elleni kupameccsen, ahol végül hazai pályán 1-0-ra veszítettek. Az elődöntőben az látszott, hogy ugyan végig uralta a mérkőzést Diego Simeone együttese, temérdek helyzetet dolgoztak ki, de mégis a baszkok nyertek egy büntetővel. A Tico szurkolók vitatták, mint ahogyan azt is, hogy Griezmann a második félidőben nem kapott büntetőt.

Sevilla Atlético Madrid
Antoine Griezmann (Fotó: Raffaele Conti 88/Shutterstock.com)

Az biztos, érdekes bíráskodás volt a kupameccsen, kulcsfontosságú helyzetekben tévedtek a madridiak ellen, de ettől függetlenül be kellett volna gyötörniük egy gólt. Az már egy ideje érződik, hogy a folyamatos terhelés és a korábbi sérülések most éreztetik hatásukat, egyre fáradtabb a kezdő. Álvaro Morata megsérült, Memphis Depay alig épült fel - meccshiánnyal küzd -, míg Antoine Griezmann folyamatos terhelés alatt áll. A francia sokáig kiváló formában játszott, de most már egyre több helyzetben hibázik. A Sevilla tehát kihasználhatja a vendégek enerváltságát, emiatt egy hazai ázsiai hendi jó ötlet.

Büntető lapokban az érték?

Az Atlético Madrid ebben az évben nem annyira durva csapat, bár az elmúlt fordulókban ez azért minimálisan változott, érezhető egy kisebb feszültség. A Sevilla ugyan sokat nem szabálytalankodik, de ha odalépnek, akkor annak lap lesz a vége, mert ahol Sergio Ramos és Nemanja Gudelj játszik, ott lehet számítani agresszióra. Az 5,5-es határnál lehet érték egy overben a büntető lapok piacán. 

 • Sevilla - Atlético Madrid tippek

  5,5 büntető lap felett
  Unibet
  1.76
 • Sevilla +0,5 góllal (AH)
  Unibet
  1.79

100% befizetési bónusz akár 300 RON-ig + 200 ingyenes pörgetés

Az új Unibet játékosok akár egy 300 RON értékű befizetési bónuszban, valamint 200 ingyenes pörgetésben is részesülhetnek.

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés