Nagyon sok hiányzó van vendég oldalon, miközben a hazaiak kicsit elvesztették a fonalat. Pedig ha minden kerek lenne, mindkét félnél, ez egy piszok izgalmas összecsapás lehetne!

Vagy lehet, hogy így még inkább az lesz? A dortmundiaknál nem bevethető Reus, Wolf, Hummels, Kobel, Morey, Dahoud és ugye szegény Haller, akinek a rákkal van küzdelme jelenleg, reméljük nyerni is fog! Ha megnézzük az eredménylistát, akkor hullámzást láthatunk, egyszer nyernek, egyszer vereség, de azért gólok terén mondjuk úgy magabiztosak, nincsen góltalan időszakuk. Ez nem igaz a másik oldalra, a Sevillára. A spanyolok az utóbbi hetekben többször is nullás meccset hoztak, ezért én nem lennék biztos a mindkét csapat szerez gólt tippben.

Mindkét csapat szerez gólt - 1.66  Nem szerez mindkét csapat gólt - 2.17

Jude Bellingham (Fotó: Vitalii Vitleo/Shutterstock.com)

Korábban spanyolos kolléga így elemezte a Sevilla helyzetét. "Szétszedték a kiváló védelmet, amire Julen Lopetegui építette az egész rendszerét. A masszív védekezésből indított hatékony kontrák lettek a védjegyei, szélekről való ívelés középre a magas támadókhoz. Sikereket ért el ezzel a taktikával, de ez is önmagában kevés volt, mert a klub megszorult, áron alul kellett eladni a legnagyobb értékeit. A Koundé - Carlos védősor pótlása nem sikerült, középpálya minőségi, de a hátsó alakzat gyengesége annyira lehúzza a keret teljesítményét".

Sokat gyengült a Dortmund kerete az elmúlt években, szerintem edző téren sem a legjobb irányba haladtak, de természetesen egy székből könnyen török pálcát bárki felett. Ami biztos, hogy ez a mostani Dortmund közel sem olyan félelmetes, mint korábban volt, offenzívában nincs meg az a veszélyes letámadás. Ráadásul személyi téren is van ugye gyengülés, amit még tetőznek a sérülések. Szóval összességében nem igazán tudnék jót tippelni a meccsre, neked van meglátásod? Melyik csapat fog nyerni vagy döntetlen lesz?

október 05., szerda

Számlanyitási ajánlat

Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek. Feltételek, időhatárok és kivételek érvényesek.

Bet365 regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org