Épphogy összejött a rájátszást érő helyezés a Peterborough számára, de úgy fest, élnek is a lehetőséggel. Az első meccsen négy góllal verték a Sheffield Wednesday csapatát, nem hagytak nyitott kérdéseket a továbbjutást illetően. Mire érdemes fogadni egy lefutott párharcban?

Peterborough négy, Sheffield Wednesday nulla

Ami a lenti videóból elsőre lejöhet, legalábbis nekem ez volt az érzésem a meccs közben, hogy egyéni hibák alakítják ezekben az alsóbb osztályokban a fontos pillanatokat. Egész pontosan, látványos egyéni hibák, ilyenek miatt került először helyzetbe a Sheffield, aztán ilyenek miatt szerezte meg a vezetést a Peterborough. A meccs előtt meddő fölényt vártam a Peterborough csapatától, még a meddő fölény alacsony nyomása is hibát generált az ellenfélnél.

A második gólja a Peterborough-nak egy hatalmas lövés távolról, lehetett látni a játékosok mozgásán, hogy mindenképp távolról akarják rátenni. Dawson kapusra készültek, a gyenge pontjaira. De alapvetően a gyors kontrák, és az ellenfél labdabirtokló nyomása által generált hibák döntöttek. Nem is akárhogy, teljesen összeomlott a Sheffield védelme, Jack Taylon pedig a másik oldalon élete egyik legjobb meccsét játszhatta.

Sheffield hibája, Peterborough továbbjutása

A labdarúgásra történő fogadás során micsoda fordulatokat és történeteket élhetünk meg, például jelen esetben a rájátszásba épphogy bejutott a Peterborough. Eközben a Sheffield a harmadik helyen végzett, nagyon közel az első kettő pozícióhoz. A játékstílusuk eltérő, komplexebb együttesnek tűnik a Peterborough, de mégis csapatként talán jobban funkcionált a Sheffield. Az idény végén egyetlen rossz meccs a védelemtől, és kuka a szezon.

Akkora előnyben van a Peterborough, az első meccsen szerzett 4 góljának köszönhetően, hogy a bet365-nél a továbbjutása 1.055-ös, szinte nem is létező oddson fogadható. A bukik gólokat várnak, a 2.5 gólnál több 1.72-es szorzóért szerepel a kínálatban. Az eredményt illetően a Sheffield sikerét várják, 1.70-ért játszható a hazai győzelem. Annyira felértékelték a vendégek sikerét, hogy már dupla esély formában is egész jól fizet, hogy a Peterborough nem szenved vereséget.

Mire érdemes fogadni egy lefutott párharcban?

A több pontot szerző klub, az egész idény alatt eredményesebb csapat egy oda-visszavágós párharc első meccsén 4:0-s vereséget szenved. Mire lehet fogadni ilyenkor a második meccs 90 percére? Pörgettem a Sportfogadó Suli tanulmányait mindenféle okosságáért, de azt hiszem nem vehető semmi sem biztosra. Maximum élő fogadást tudok elképzelni ilyen esetben, viszont érdekelne mások hogyan gondolkodnak. Szerinted van értelme fogadni egy első meccsén lefutott párharc, második összecsapására?

május 18., csütörtök

A cikkben közölt oddsok a(z) Bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 május 16. 6:48 UTC.

100%-os befizetési bónusz akár 35.000 Ft-ig

Regisztrálj még ma és igényelj egy 100%-os első befizetési bónuszt, akár 35.000 Ft-ig a Greatwin fogadóirodánál.

Greatwin regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés