Megtörtént a nagy átigazolás, még a szezonok lezárulása előtt kiderült, Erling Haaland elhagyja Dortmundot, és új kihívásokat keresve, a Manchester City-ben folytatja. Fogadhatunk az Unibetnél a következő idénybeli teljesítményére!

Még mindig csak 21 éves a világot gyorsan meghódító norvég csatár, aki a Byrne, Molde, Salzburg és Dortmund fokozatos lépcsőin haladva, eljutott a legmagasabb szintre, a Manchester City-ben fog játszani. Ennél feljebb már nincs, maximum a top klubok közötti mozgással lehet feltűnni, de apja révén, egy gyerekkori kedvenchez igazol, teljesen hivatalosan július elsején. Alfie Haaland, az édesapa, védőként szerepelt a City-ben, így is szerzett azért három gólt. Valószínűleg fia tovább juthat ennél, az Unibetnél lehet overezni, underezni különböző határokkal, a Labdarúgás - Anglia - Premier League - Végső fogadás résznél, jöjjön is egy lehetőség!

24.5-nél több bajnoki gólt szerez
24.5-nél kevesebb bajnoki gólt szerez

Erling Haaland (Fotó: Vitalii Vitleo/Shutterstock.com)

Az igazi áttörés Salzburgban történt karrierjében, 2019-ben 14 találkozón 16-szor tudott eredményes lenni, ezt követően vitte is a Dortmund. Egy fél szezonnal nyitott, 15 meccsen 13 gól, majd jött egy 28 találkozós 27 találatos idény, végül pedig 24 meccsel zár a németeknél, 22 gólt szerezve. Guardiola kezei alatt mindenki azt várja, hogy még ennél is hatékonyabb fegyverré válhat. Gólkirályi címet nem szerzett a Bundesligában, eredményesebb tudott lenni nála Robert Lewandowski, az elmúlt 5 idény gólkirálya. Szóismétlést követően említsük meg, hogy a fogadási kínálat részletes, még arra is tippelhetünk, hogy legalább kétszer szerez-e mesterhármast Haaland vagy sem!

Fogadási lehetőségek Haaland következő szezonbeli teljesítményére:

  • Bajnok lesz a City és Haaland a gólkirály - 6.00
  • Haaland gólkirály lesz a BL-ben és PL-ben is - 18.00
  • Legalább 2 mesterhármast szerez a PL-ben - 2.75
  • Maximum egyszer rúg mesterhármast - 1.40
  • Év játékosa lesz a PFA-nal - 8.00
  • Legalább 20 bajnoki gólja lesz - 1.40
  • Kevesebb mint 20 bajnoki gólja lesz - 2.75

Az írásban közölt szorzókat az Unibetnél találod, ekkor voltak érvényben: 2022. 05. 17. - 9:00

200%-os befizetési bónusz 32.000 Ft-ig, 32 ingyen pörgetés és 3 további bónusz

Nagyszerű regisztrációs ajánlat vár a magyar játékosokra a 32Red kaszinónál.

32Red regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Fotó: charnsitr/Shutterstock