A magyar labdarúgás legújabb szupertehetségének indult Krisztián, ezen vélemények aztán a Liverpoolnál töltött időszaka alatt felerősödtek, végül nem váltotta meg a világot, de érdekes nemzetközi utat járt be. Újabb átigazolás előtt áll, amire az Unibetnél fogadhatunk is!

Tényleg nagyon jól indult a karrierje, hiszen az MTK-ból átkerült a Liverpool tartalékcsapatához. Remek formában volt, sokszor betalált, végül elnyerte a korosztályos bajnokság gólkirályi címét a 2007-2008-as szezonban, emellett pedig a tartalékok legjobbjának is választották a szurkolók. Abban az idényben például Andy Carrollnál is több gólt szerzett a tartalék pontvadászatban. Felkerült a felnőtt kerethez, de csak tét nélküli találkozókon lépett pályára, végül kölcsönadták. Aztán jött a Blackpool, AEK Athén, Olympiakos, majd kis magyar kitérő utána holland klubok, egy kis Katar, végül az Egyesült Államok.

Németh Krisztián (Fotó: Laszlo Szirtesi / Shutterstock.com)

2020-ban a Columbus Crew színeiben MLS bajnoki cím került a vitrinjébe, amiben nincs túl sok trófea. A magyar válogatottban eddig 37-szer szerepelt, támadó létére mindössze 4 találatot összehozva. Testalkata és sérülékenysége miatt azt hiszem nem a modern labdarúgás tipikus esete, az amolyan Erling Haaland mintától távol áll.  Tavaly év végén eldőlt, hogy nem marad a Columbus Crew játékosa, a csapat nem akart hosszabbítani vele, így most szabadon igazolható. Krisztiánt motiválja az Európa-bajnokság, de tudja, hogy nem adják ingyen a címeres mezt. „Sokkal többet kell játszanom, gólokat kell szereznem ahhoz, hogy meghívjanak” – nyilatkozta még tavaly a Crew játékosaként a Nemzeti Sportnak.

Az ügynöksége már a világ számos részére adott el más focistát, szóval abból az irányból nehéz megközelíteni az ügyet. Szorzók alapján az USA egyértelmű favorit, még David Beckham klubja, az Inter Miami is előkerült a kínálatban, de úgy vélem nem tér vissza az Egyesült Államokba. Rendszeres játéklehetőséget szeretne, hogy újra bekerüljön a válogatottba, és az MLS rajtját elhalasztották április közepére, ami neki már késő lenne. Ezért ha az Unibet kínálatát nézzük, az első nem amerikai állomással alsó hangon 8-as szorzót húzhatunk be, tehát szép kis pénzt nyerhetünk, ha telibe kapjuk a következő csapatát.

Németh Krisztián következő csapata 2021. május 5-én:

  • Austin FC - 3.00
  • Chicago Fire - 4.00
  • Inter Miami CF - 7.00
  • DC United - 7.00
  • FC Cincinnati - 8.00
  • MOL Fehérvár - 8.00
  • Puskás Akadémia - 12.00

A teljes kínálatot az Unibetnél találod a Labdarúgás - Speciális - Átigazolások menü alatt. Az írásban közölt szorzók az Unibettől származnak, és 2021. március 1-én 8:00-kor voltak érvényben.

20 000 Forint Freebet

Első fogadásod tétjét 20 000 Ft-ig visszakapod Freebet-ként a Betclic fogadóirodánál, ahol nyereményed azonnal kiveheted!

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org