Ha meguntad a labdarúgást, itt az idő, hogy a csapadék mennyiségére fogadj.

Az Unibetnél sok minden más mellett, időjárásra is tehetsz fel pénzt. Egészen pontosan arra, hogy melyik svéd városban lesz hó december 24-én este. Hivatalos források alapján fogják megállapítani a fogadások eredményét, a Svéd Meteorológiai és Hidrológiai Intézet számai döntenek. Feltétel, hogy a kínálatban szereplő településeken legalább 1 cm-es hótakarót kell, hogy mérjenek.

Vannak olyan időjárás-előrejelző oldalak, amik egyszerűen statisztikára épülnek. Ezek olyan adatok, amiket igazából te is elérhetsz, ha ügyesen keresel. Táblázatos formában például rátaláltam arra is, hogy Svédországban hol, mennyi hó esett évente, ebből a Wikipédiára született egy összefoglaló táblázat, amit alább is láthatsz. Esélyszámokat tartalmaz, a múlt alapján. Nyilván fogalmuk sincs milyen időjárás lesz egy hónap múlva, egyszerűen száz év adatai már mérvadóak lehetnek környezeti kérdésben.

Az SMHI korábbi évek adatai alapján esélyeket is fel tudott állítani a fehér karácsonyt illetően. Ez látszik a fenti, Wikipédiás képen is. Például Kiruna községben jó eséllyel lesz hó, de ez talán a földrajzi fekvésének köszönhető. A város az északi sarkkörtől 145 km-re északra fekszik, az átlagos középhőmérséklet októbertől egészen áprilisig legalább mínusz 5 fok, és az átlagos csapadék mennyisége is jelentős. Így itt joggal várható el, hogy jó eséllyel fehér lesz a karácsony, mint a jelentősen délebbre fekvő Malmöben, aminél délibb nagyvárosa nem igen van Svédországnak.

Fehér karácsony december 24-én este:

A teljes kínálatot az Unbietnél találod az Egyéb - Nem sport kategórián belül!

100% befizetési bónusz akár 300 RON-ig + 200 ingyenes pörgetés

Az új Unibet játékosok akár egy 300 RON értékű befizetési bónuszban, valamint 200 ingyenes pörgetésben is részesülhetnek.

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés