Nem, még nem ért véget az olasz bajnokság, hiszen nem tudták eldönteni, hogy a Spezia vagy a Verona fog kiesni az első osztályból, így egy ráadásra van szükség. 

2023 jún 11. 20:45 Közvetítés: UnibetBet365
Tipp: Spezia 2,5 büntető lap felett + Verona 2,5 büntető lap felett
Unibet
2.00

Kiélezett csata az első osztályért

Korábban olyan szabály élt az olasz bajnokságban, miszerint pontegyenlőség esetén a következő faktor, ami dönt, az az egymás elleni eredmény. Ez megváltozott 2022. június 28-án a FIGC döntése alapján, ugyanis a bajnoki cím, illetve a még utolsó bennmaradást érő hely esetében, ha pontegyenlőség áll fent, akkor playoff mérkőzésre, amolyan sorsdöntő találkozóra van szükség. A mérkőzést független helyszínen kell rendezni, ha a rendes játékidő döntetlennel ér véget, akkor büntetők döntenek. Az idei döntőre a Mapei Stadionban kerül sor, ahol a Spezia és a Verona összemérheti erejét, melyikük maradjon bent a Serie A-ban

Harcra igen, gólokra ne számítsunk?

A semleges pályán rendezett meccsen két olyan klub küzdhet meg egymással, akiknek a támadójátéka nem túl acélos, de ez nem meglepetés. Nem azért állnak kiesésre, mert annyira jól játszanának. Keveset birtokolják a labdát, védekezésre rendezkednek be, pontatlanul passzolnak, ráadásul mindketten sokat szabálytalankodnak. A Verona a legtöbb sárga lapot gyűjtötte a szezonban, míg ebben a vonatkozásban a Spezia szintén a dobogón végzett, ráadásul utóbbi klub a második legtöbb kiállítást szedte össze idén. 

A Lecce mellett (épp a Lecce - Spezia meccsen is jöttek a lapok) ez a két gárda szabálytalankodik a legtöbbet, vannak favágók a keretekben, Verona belső védői közül ketten is a top10-ben vannak a szabálytalanságokat tekintve, ehhez pedig gyorsan vegyük hozzá, hogy ugyanezen a listán a Spezia csatára dobogós! El lehet képzelni, ha ezek a játékosok összecsapatnak, akkor ott lesz agresszió bőven. Mivel a tét óriási lesz, ezért már alapból felfokozott hangulat lehet. 

Emiatt lehet érték a büntető lapok piacán, mellette pedig a szabálytalanságokban is van némi fantázia. A büntető lapok esetében 5,5 és 6,5 környékére lőtték be a határokat, érdemes inkább úgy kalkulálni, hogy mindkét csapat 2,5 büntető lap felett lesz, mert így automatikusan kapunk egy 2.00-es szorzót. A szabálytalanságok piacán tökéletesen belőtték a két gárda átlagára a határt, hiszen 27-28-ra esik, így a 27,5-es érték akár egy overre is jó lehet, hiszen ezek átlagszámok, viszont egy ilyen felfokozott meccsen lehet 30-35 szabálytalanság. A gólok piacáról pedig mindent elmond, hogy a két klub általában 3-3 kaput eltaláló lövéssel operál meccsenként, míg minden negyedik kaput eltaláló lövésükből lesz gól (2,5 gól alatt: 1.53). 

  • Spezia v Verona tipp

    Spezia 2,5 büntető lap felett + Verona 2,5 büntető lap felett
    Unibet
    2.00

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés