Böngészve a Sportfogadas.org fórum statisztikáit, láthatjuk, hogy csacsa44 már közel egy évet töltött a fórumon. Az nem kevés idő, persze sok esetben ott felejthette a böngészőt inaktív állapotban. Bár ő volt a legtöbbet online állapotban, nem ő írta a legtöbb hozzászólást, hanem Milan, aki 25 ezer kommentet hagyott a topikokban. Ehhez hasonló statisztikák következnek!

Kisebb városnyi regisztráció

Tavaly okktóber 18-án a fórumra beregisztrált a 20000. tag, így ennek örömére egy extra tippjátékot indítottunk, és a legjobban tippelő stílusosan 20 ezer forintot nyert. Azóta még jöttek ötszázan, így jelenleg 20516-an vagyunk. Világi csoda lenne, ha ez mind aktív felhasználót jelentene. Itt jegyezzük meg, hogy a fórum történetének legaktívabb pillanatát idén éltük át, méghozzá március 23-án, amikor 3028 tag volt egy időben online. Az oldal történetének leginaktívabb pillanata még 2005 áprilisának elején volt. A születés utáni második napon mindössze egyetlen ember lépett be. Azóta több ember összegyűlt itt, mint ahányan Balassagyarmaton laknak. Amúgy tudtátok, hogy a legjobb balassagyarmati sportkocsma tulaja is köztünk van? Interjút is készítettünk vele!

Fórum stat 01

Közel a naplós mérföldkő

Tízezer topic került megnyitásra a fórumban, melyek közül sokáig úgy tűnt, hogy az első Gumiszoba lesz a legnépszerűbb, mert viharos gyorsasággal közelített az egymást felköszöntő témához, az Üdvözletekhez. Viszont volt egy harmadik induló, mely ennél a kettőnél évekkel korábban nyílt meg, majd több éves inaktívitás után 2011-ben elképesztő sebességre kapcsolt, és mára behozhatatlan előnyre tett szert. Ez lenne csabax naplója, melyben nemsokára elérésre kerül a 18 ezer hozzászólás! A legtöbb megtekintés is ehhez a témához kapcsolódik, jelenleg 845 ezerszer nyitották meg. Ezen a téren a top10-be befértek még azért más naplók is, a bet365-ös infó téma, a Gumiszoba és a Fogadási stratégiák is. Ha belegondoltok, egészen elképesztő mennyiségű esettanulmányt és tudásanyagot hoztatok össze a sportfogadásról.

Fórum stat 03

Egy teljes naptári év

Ha csacsa44-nek, vagy épp tsabigónak felteszik a kérdést, hogy hol voltak életük során, mondhatják, hogy egy évet voltam az orgon. A kérdezőnek egyből valami eldugott orosz település fog eszébe jutni. Ezen az orgon jelenleg a legtöbb köszönetet TiB kapta (4305), míg a legtöbbet butyi küldte (3781). Sajnos chates statisztikánk nincs, butyi neve talán ott is felmerülne. Naponta átlagosan 151 hozzászólást írnak a fórumba, és naponta öttel vagyunk többen. A nemek aránya elméletileg úgy alakul, hogy minden 26. férfi felhasználóra jut egy nő. Igen, még ha nem is úgy tűnik, vannak itt a másik nemből is néhányan. A legnépszerűbb fórumkategória a Kezdő naplós, ami kapcsán így zárásként el is szeretnénk mondani, hogy mindenki vágjon bele a naplózásba! Újra van Hónap naplója díj, melyet első ízben CaeSar nyert meg, aki ezzel közelebb került az Év legjobbja kitüntetéshez is, amihez az eszmei értékén túl, 50 euró is párosul.

Fórum stat 02

Te mennyi időt töltöttél az oldalon? Ide kattintva tudod megnézni!

Még nem vagy fórumtag? Regisztrálj!

Labdarúgás korai kifizetés ajánlat

Fogadását nyertesként kifizetjük, ha a csapata 2 gólos előnyt szerez.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org