Az egykori liverpooli legenda, Steven Gerrard visszavitte a csúcs közelébe a Rangerst, bajnoki címet nyertek, stabil európai kupaszereplővé váltak. Mi a következő lépés?

Hazai pályán nincs bírás velük

Sokat fejlődött az elmúlt években a Rangers, de erre szükség is volt, hiszen a negyedik vonalból kapaszkodtak vissza az elitbe. Steven Gerrard 2018 nyarán vette át a csapatot azzal a céllal, hogy újból bajnokká váljanak, illetve rendszeresen induljanak valamelyik európai kupában. Ez gyakorlatilag a harmadik évre maradéktalanul megvalósult, jó munkát végzett az angol edző. 

Azt gondolom, hogy most már csalódás lenne csak az Európa Liga nyolcaddöntő, hiszen a keret magja együtt tudott maradni, rutinos, európai kupasorozatokat ismerő játékosaik vannak. Ez egy rendkívül masszív együttes, akik a hazai meccseiket nagyon komolyan veszik - két EL-nyolcaddöntőt leszámítva -, alig kapnak ki az Ibrox stadionban. Valószínűleg ez a mentalitás Steven Gerrard ténykedésének is köszönhető, aki a Liverpoolnál megtanulta: hazai közönség előtt a maximumot kell hozni. 

Steven Gerrard (Fotó: MediaPictures.pl / Shutterstock.com)

Ebbe a közegbe látogat az Olympique Lyon, akiktől fogalmam sincs, hogy mit várjak. Ennek egyetlen oka van: borzasztóan hektikus Peter Bosz együttese. A holland tréner korábbi csapataira is jellemző volt ez az ingadozás, valószínűleg ez Bosz ténykedésének hozadéka. A keret nagyon tehetséges, de nem tudják állandósítani a formát. Az egyik pillanatban szétesik a védekezésük, majd után egy félidő alatt rúgnak 2-3 gólt.

Miért ne fogadjunk a Lyon ellen? Peter Bosz a tavalyelőtti csonka szezonban oda-vissza verte Gerrard csapatát. Akkor még a Leverkusen edzője volt a holland mester, és épp az volt az egyik hazai veresége Rangersnek. Amiben látok értéket, hogy mindkét csapat gólt szerez, de valamiért azt is érzem, hogy skótok most nem futnak bele egy újabb vereségbe Peter Bosz csapata ellen (1-1-et várok). 

100%-os befizetési bónusz 10 000Ft-ig!

Az új Unibet játékosok akár egy 10 000 forint értékű befizetési bónuszban is részesülhetnek.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Rangers FC - Lyon Tipp

    Rangers vagy döntetlen + Mindkét csapat gólt szerez
    2.20 Unibet