Pontot veszített a legutóbbi fordulóban a címvédésre készülő PSG, kellemetlen mérkőzés volt, melyet gyorsan javítanának, ehhez a Strasbourg otthonában kéne nyerni, de mit szól ehhez Patrick Vieira?

febr 2. 21:00 Közvetítés: Unibet
Tipp: Strasbourg +1 góllal (AH)
Unibet
1.92

PSG: Ez még nagyon messze van a jó játéktól

Nehéz megállapítani, hogy a Brest fejlődött annyit, miszerint felveszi a versenyt topcsapatokkal, esetleg a PSG formája romlott addig, hogy a Brest is komoly kihívást jelent számukra. Tény, hogy a francia bajnokságban dobogós a kiscsapat, szervezett és jó játékot mutatnak be, de egy BL-győzelemre készülő PSG-nek muszáj lenne nyernie. Nem feltétlen a bajnoki cím miatt, mert az zsebben, hanem a tekintély, hogy ők Franciaország legjobbjai. Ez viszont idén egyre kevésbé érződik, leginkább a riválisok szenvedésének köszönhetik a sikereiket. 

A találkozó előtt kiemeltük Bradley Barcola kiemelkedő játékát, nem véletlen, ugyanis a Brest ellen is az ő zseniális meglátása és megoldása kellett az első, majd néhány perccel később a második találathoz. Ha itt lefújják a mérkőzést, akkor Párizsban mindenki elégedett, Barcola minden bizonnyal a mérkőzés legjobbja, de még volt hátra 45 perc a találkozóból. A Brest pedig egy olyan góllal jelentkezett a félidő elején, amire egyik gárda sincsen felkészülve, ugyanis szó szerint bebotorkáltak a tizenhatoson belülre, ott pedig valahogy bekotorták a labdát a kapuba.

Nehéz ezt így elmagyarázni, PSG védelme sem értette mi történik, csak azt, hogy a labda a kapuban van. A fővárosiaknak magukhoz kellett térniük, ebben Barcola segített újfent, Mbappé nagyon gyenge volt, egyedül Barcola próbált meg támadásokat kreálni. A Brest azonban megérezte, hogy sebezhető a PSG, egyre bátrabb támadásokat vezettek, majd Pereira Lage sarokkal zseniális gólt szerzett. A dolog érdekessége, hogy a portugál szélső alig lép pályára - akkor is jobbára csereként kap 10-20 percet -, de nagy gólokat szokott szerezni. Az egyenlítést nehezen bírta Luis Enrique, illetve Barcola is, akinél a hajrában elszakadt a cérna, pillanatok alatt kapott két lapot és kiállították.

Barcola nélkül Strasbourgban

A szezon elején valószínűleg senki sem mondta volna meg a PSG-nél, hogy december-január környékén Bradley Barcola lesz a csapat legjobbja, aki képes helyzeteket teremteni, megbontani a védelmeket. Ez elvileg Dembélé vagy Mbappé dolga lenne, de egyikük sem remekel. Barcola több meccset is egymaga döntött el, ha nincsen a védelem gyengélkedése, nyerte volna a Brest ellenében is. 

A vendégektől tehát kiesett a legjobb formában lévő játékos, míg Patrick Vieirával a kispadon, kezdi elkapni a fonalat a Strasbourg, ebből még idén akár top8-as helyezés is lehet. Az elmúlt mérkőzések alapján az egyik legjobb formában lévő gárda, kevés gólt kapnak, hatékonyan védekeznek, ezek alapján pedig úgy véljük, óriási verésben nem fogja őket részesíteni a PSG, segíthet a megfelelő tipp megtalálásban az ázsiai hendikep.

  • Strasbourg - Paris SG tipp

    Strasbourg +1 góllal (AH)
    Unibet
    1.92

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés