Rég kapott ekkora figyelmet a Copa Sudamericana, de Luis Suárez érkezésével változott a helyzet. A klasszis már a második meccsén gólt szerzett, harmadikon már kezdőként kap szerepet és főszereplő lehet?

2022 aug 3. 00:15 Közvetítés: UnibetBet365

Mesterhármas sem volt messze

Luis Suárez bemutatkozott a Nacionalnál, ahol hősként várták vissza. Az egész ország lázban égett, még akkor is, ha Penarol drukker az illető. A bemutatkozás nem sikerült jól, ugyanis kikaptak az odavágón az Atlético Goianiense ellenében. Nem kezdték rosszul a meccset, több veszélyes helyzetük is volt, egyik után ráadásul megsérült a brazilok első számú kapusa. Ez azonban inkább a Nacionalt zavarta meg. 

Alig pár perccel a kapuscsere után, ugyanis a brazilok jutottak előnyhöz. A szélről érkező beadásnál üresen hagyták Luiz Fernandót, aki a kapuba bólintott. Komoly hiba a védelemtől, de innentől fordult a meccs képe. A pálya felborult, Nacional beszorította a brazilokat, de Renan helyén volt, valószínűleg élete meccsét játszotta a padról érkező kapus. Az utolsó 20 percre állt be Luis Suárez, akinek játékát a helyszínről követte Sergio Agüero is. 

A sikeres bemutatkozáshoz nem is kellett volna sok, ugyanis a mérkőzés hajrájában Suárez hatalmas kapufát rúgott. A Nacional kikapott hazai pályán, de a hétvégi bajnokin egy győzelemmel sikerült hangolniuk a visszavágóra. Suárez újból csereként érkezett, hamar megszerezte az első találatát, amit növelhetett volna, de a második fejese a kapufa mellett haladt el, majd a hajrában egy büntetőt is hibázott. 

Felborul a pálya megint?

Ha megnézzük, akkor az odavágón a szerencsének köszönhette a sikert a Goianiense. Mindössze 31%-ban volt náluk a labda, egyetlen komoly helyzetük volt, azt gólra váltották. Folyamatosan védekeztek, alig jöttek át az ellenfél térfelére. A Goianiense a hétvégi bajnokit is úgy nyerte, hogy teljesen alárendelt szerepben voltak, de vajon meddig lehet ezt még így csinálni?

A Nacionalban valószínűleg kezdőként vetik be Luis Suárezt, ez pedig egy fél gól. Annyira kilóg a dél-amerikai fociból jelenleg, hogy minden megmozdulása gólveszély. Jól helyezkedik, érzi a kaput, de láthatóan még ideges. Nincs meg a 100%-os koncentráció, de ha beindul, akkor valószínáleg képes lehet a meccsek nagyobb részén gólokat szerezni. Ez elég lesz a Goianiense ellen? Nem tudhatjuk, mindenesetre - ha megérkeznek a piacok, akkor - érdemes megfontolni egy Suárez találatot, de egyelőre maradjunk csak szimplán a Nacional győzelemnél a rendes játékidőben. 

  • Nacional de Montevideo - Atlético-GO tipp

    Nacional DNB-vel
    Unibet
    2.40

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Luis Suarez (Fotó: sbonsi / Shutterstock.com)