Dárdai Pál és a Hertha BSC két hétig pihenőn volt, de ez most nem olyan kihagyás volt, amire feltöltődéssel járt együtt. Nehéz hetek várnak a berliniekre!

Az életben maradás a tét

A Hertha kénytelen volt halasztani mérkőzéseket, ami komoly veszélybe sodorhatja őket a bajnoki hajrá szempontjából. Hiába látják, hogy mindössze 4 pontra az első osztályú tagságot érő 15. hely, ráadásul 3 mérkőzéssel kevesebbet játszottak, mint a riválisok, mégsincs egyszerű dolguk. A Schalke - Mainz - Freiburg trió ellen kell pótolni, rendkívül feszített tempóban. A következő 5 mérkőzést 3 naponta kell játszaniuk, mindezt 13 nap alatt!

Kezdenek a Mainz ellen hétfőn, majd Freiburg csütörtökön, hétvégi forduló a Bielefeld ellenében, következő hét szerda Schalke, majd utána Köln. Papíron verhető ellenfelek, de a keret nem ennyire mély, hogy elbírja ezt a terhelést. Valószínűleg ezt Dárdai Pál is felmérte, optimalizálni fogják az erőforrásaikat. A Mainz jelenleg nem tartozik a verhető csapatok közé számukra (Bayern számára sem...), érdemesebb a Bielefeld vagy a Freiburg ellen tartalékolni. 

Annál is inkább, mivel az elmúlt két hétben otthonaikban edzettek a játékosok, megfelelő kondi biztosan nincs meg, online kellett tartani az edzéseket, ilyen körülmények között a megfelelő étrend sem kivitelezhető minden esetben. A kapus, Jarstein hiába lett Dárdainál kezdő, nem számíthat rá a magyar mester, ahogyan a mostanában újból remeklő Dodi Lukébakióra sem. Nincsen könnyű helyzetben a Hertha, míg a Mainz az új edzővel szárnyal. 

Szalai Ádám csapatáról írtunk bővebben pár hete, mivel a Mainz nagyon elkapta a fonalat. Hiába tért vissza Robert Lewandowski ellenük, Bayern München mégis kikapott a Mainztól. Az elmúlt időszakban nyújtott jó formát látva, így elsőre arra gondoltunk, hogy szimpla hazai győzelmet választunk 2.45-ért, de ott motoszkál bennünk, hogy a Hertha be fog állni védekezni, inkább a biztos 1 pontra mennek rá, maradunk a DNB-nél, ha ez utóbbi megtörténne. 

Borítókép: Fotó: Vlad1988 / Shutterstock.com

5.000 Forint Ingyenes Fogadás

Exkluzív ajánlat! Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 5.000 forint értékű ingyen fogadásban is részesülhetsz!

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Mainz 05 - Hertha BSC Tipp

    Mainz DNB-vel
    1.75 Unibet