Magyar védője lehet a Chelsea-nek, ha minden úgy alakul, ahogy Szalai Attila akarja, és ez a londoni egyesület, most a Bajnokok Ligájában azt a Juventust fogadja hazai pályán, ahol nemrég még Cristiano Ronaldo focizott, de most már csak Alvaro Morata a csatár. Szegények. Csak Morata. Meg néha a Kulu...öö..Kulusevski.

Kezdjük a lényeggel, a Juventusról szerintem az őszi formája alapján kevesen hitték, hogy simán vezetni fogja a BL-csoportját, de így történt. 4 forduló alatt 4 győzelem, és amolyan olaszosan 9:2-es gólarány, a továbbjutás megvan. Már az olaszok se a régiek, hát nem szoktak ők ennyire sietni, utolsó kör, utolsó percében is elég kiharcolni a BL-tavaszt. Mi van ezekkel? Szóval mögöttük jön a Chelsea, 9 ponttal, és ezzel így nagyjából le is zártak minden kérdést a csoportban. Az angolok mögött persze még van két csapat, de a Zenit 3 pontja, és a Malmö nagy 0 pontja, jelzi, hogy az angolok is megcsinálták a kvalifikációt a kieséses szakaszba. Szóval mi a franc legyen ezzel a kötelező rangadóval? Pihentetések, nyugis egymásnak feszülésnek mondott taktikai harcolás, végül egy döntetlen?

Manuel Locatelli (Fotó: ph.FAB / Shutterstock.com)

Ha nincs nagy balhé a kvartettben, akkor a tánc úgy megy a nagyok között, hogy döntetlen itt, meg aztán döntetlen ott, nem vettünk el, és nem is adtunk a másik nagykutyának. Ez a forgatókönyv mehet úgyis, hogy én megverlek a spanjaim előtt Torinóban, aztán te megverhetsz engem a te spanjaid előtt Londonban. Ezt az igazán matekosok csinálják, mert a három pont több, mint az egy, egészen pontosan kettővel. Dybala, Danilo, Chiellini meg még ki tudja hányan sérültek a Juve oldalán, tovább is vannak jutva, meg Morata a csatáruk amúgy is, szóval ezt a meccset szerintem a Chelsea fogja nyerni. Egész jó szorzót is adnak rá, a szomszéd kakasát biztosan ráteszem, lesz a végén 1.66 kakasom, mindenki ehet majdnem kétszer a pörköltből.

november 23., kedd

Szavazz már testvérem, döntsük el Attila sorsát!

Szavazás

Szalai Attila a Premier League-be fog igazolni?


Igen.17 (53%)

Nem.15 (46%)


Összes szavazó: 32

5000 forint ingyenes fogadás - Exkluzív ajánlat!

Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet irodához, akkor egy extra 5000 forint értékű ingyenes fogadásban is részesülhetsz!

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Chelsea - Juventus Tipp

    Chelsea győzelem
    1.66 Unibet