Gyengén kezdett a Bilbao és a Levante, ezen a meccsen gólok kellenének tőlük, legalábbis ebben reménykedünk. 

Térjünk a lényegre!

A szorzó nem rossz, cserébe jó! A tipp - ahogyan lentebb láthatjátok - mindkét csapat gólt szerez. Indoklást lehetne két oldalba is, de valószínűleg nem sokan olvasnák el, maradunk a rövidebb verziónál. Gaizka Garitano (Bilbao) és Paco López (Levante) ismerik már egymást, eddig 3 mérkőzést játszottak a spanyol első osztályban egymás ellen, mind a három alkalommal Garitano együttese nyert (2:1, 2:1, 3:2). 

Látható, voltak gólok, nem spóroltak az együttesek, mind a két csapat rendre gólt szerzett, de ez önmagában kevés lenne, de egy indoknak megfelel. Másik indok, hogy Paco López idegenbeli taktikája eléggé hektikus focihoz vezet: nyertek már 2-1-re a Real Madrid és a Sociedad otthonában is, de előfordult, hogy kaptak egy ötöst a Sevillától. Fogalma sincs az embernek, hogy éppen melyik arcukat veszik elő, de most hajlunk afelé, hogy a Sevilla és Real Madrid elleni defenzívebb játékot, felváltja az offenzív foci. 

Iker Muniain (Fotó: Edu del Fresno / Shutterstock.com)

Az Osasuna és a Valencia ellen gólokban gazdag meccset játszottak, Bilbao ellen is megtehetik, ugyanis a baszkok rosszul kezdték a szezont. Ők jelenthetik a problémát a mindkét csapat gólt szerez opció esetében. Eddigi négy meccsükön mindössze 2 gólt értek el, azt is egy találkozón. Inaki Williams súlytalan elől, hiába rendkívül gyors, ez jelenleg semmit sem ér. A védelmük az Alavés ellen megmutatta, bármikor képes gólt kapni, rendkívül bizonytalanok. 

Azon a meccsen csak arra várt a nagyérdemű, hogy melyik bilbaói hiba után szerzi meg a vezetést az Alavés. A Levante ellen is gondban lehetnek, mert gyors és agilis José Luis Morales jó formában van (4.75). Morales kapcsán annyi lehet csak a gond, hogy hagyományos nem megy neki a Bilbao ellen, de Williamsnek meg a Levante ellen. Majd Raúl Garcia, Unai López és Roger Martí megoldják helyettük. 

Borítókép: Inaki Williams (Fotó: Edu del Fresno / Shutterstock.com)

Fogadj akár 30%-os nyereménynövelővel

Fogadj kötésben az Unibetnél és a multi-nyereménynövelővel 10%, 20%, vagy 30%-kal lehet nagyobb a nyereményed akár 1.5 millió forintig.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Athletic Club Bilbao - Levante Tipp

    Mindkét csapat gólt szerez
    2.08 Unibet