Ha szeretnél időjárásra fogadni, itt a remek lehetőség!

Az Unibet kínálatában arra tippelhetünk, hogy Jyväskylä (kiejtése: jüveszküle) városában október 28-ig legalább 1 cm vastagságú hó fog hullani. Debrecen testvérvárosáról van szó, még utcát is neveztek el a finnek a hajdúsági településről Debrecenintie néven. A magyar vonatkozás után térjünk is rá az időjárásra, ami az alább látható képen a múltra vonatkozó adatokat tartalmaz. Jyväskylä-ben általában 3.6 fok körül van októberben a hőmérséklet, ami nagyjából megállja a helyét, hiszen a cikk írásának pillanatában (szombat dél körül) 4 fok van arrafelé. A napsütéses órák száma jelentősen csökken szeptember után, decemberben már alig látják a napot. Az októberi mínusz rekord -18.8 fok, emellett pedig azt is láthatjuk, hogy a napi csapadék (eső, hó) mennyisége átlagosan 19 mm ebben a hónapban.

Egyes leírások szerint a többi finn településhez hasonlóan Jyväskylä-ben is rengeteg nyerőgépet találhatsz, ugyanis a finnek szerencsejátékfüggők. Vannak direkt kisebb méretűek, hogy a kerekesszékes emberek is eltapsolhassák a fizetésüket. Ha még ezek után sem lenne szimpatikus város, akkor említsük meg, hogy hungarológiát tanítanak ott az egyetemen. A Debreceni Egyetemmel vendégtanár-, és diákcsereprogram működik, a finnugor nyelvcsalád ezen a ponton tehát összetartó.

Mivel elég rövid távra szól a fogadási kínálat, ezért a legegyszerűbb, ha megnézzük az előrejelzést. Felhős napok jönnek a városban, a hőmérséklet csökkenni fog, és péntek (október 25.) körül a csapadék már nem eső lesz, hanem hó, ráadásul pont elegendő (14 mm). A határidőhöz képest talán kicsit későn kezd el hullani a pelyhes, ráadásul utána csökken is a mennyisége. Nehéz megtippelni, hogy a pénteki hóesés mennyire biztos, illetve hogy mennyi marad meg belőle.

Az Unibet kínálata szerint nem lesz jelentős hóesés október 28-ig, hiszen a Nem lehetőségre 1.05-ért fogadhatunk, míg az Igen opció meglehetősen jól fizet (7.50). A pénteki nap sorsdöntőnek tűnik az előrejelzés alapján, akkor jelentős fordulat következik a finn város időjárásában. Utána látható is, hogy közeledik a november, ami a Wikipédiás múltbéli adatok alapján mínuszos átlaghőmérséklettel jár. Ha szeretnél erre fogadni, az Unibetnél az Egyéb - Nem sport kategórián belül találod meg a Finnország menüpont alatt.

Fogadj hóesésre az Unibetnél!

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés