Annyira széles a fogadási lehetőségek száma az egyes irodáknál, hogy netballtól kezdve, egészen a lacrosse-ig, mindenre lehet tippelni. A sokaság egy része értelmetlennek tűnik, vagy mondjuk úgy feleslegesnek. Vagy csak nekem az?

Értelmes kínálat vége. Számomra a normális lehetőségek egy része is teljesen értelmetlen, gondolok itt például arra, hogy a bet365-nél fogadhatunk a Bajnokok Ligája 2022-23-as idényének végső győztesére, és hiába kínálnak 251-es oddsot a Celticre, nem tudnék erre szánni még 200 forintot sem. Tisztában vagyok vele, hogy a csapat szurkolói bizakodna, tippelnek is erre, illetve néhány éve a Leicester City bajnoki címe még ennél is hihetetlenebb kategória volt, hatalmas szorzóval és nagy nyereményekkel, de ritka ez, mint a fehér holló. Amúgy a hollóknál a teljes albinizmus, és mivel fehérek, nem tudnak rejtőzködni, mint fekete társaik, ezért viszonylag gyorsan utol is éri őket a vég.

Tinseltown / Shutterstock.com

Szimplán hülyeségek. Sok rajongója van Kanye Westnek, már ez szimplán nehezen érthető, de az még kevésbé, miért akar elnök lenni, az pedig teljesen érthetetlen, miért fogadna erre a lehetőségre bárki. De a királyi család iránti rajongásból fakadó kínálatokkal sem tudok mit kezdeni, ha becsúszik egy baba oda hozzájuk, akkor aztán mindenre lehet tippelni. Mi lesz a neve, milyen nemű lesz, amikre semmiféle érvek alapján nem lehet fogadást felfűzni, pusztán mintha kaszinóban lennénk, és tennénk a zsetont a pirosra vagy feketére. Mégis kirakják a kínálatot, nem kevés névvel, amikre vajon tesz bárki bármekkora összeget? Szóval jelenleg nincsenek kiemelt focimeccsek, és ezek látva az irodáknál, jött a gondolat, hogy megkérdezzem: mit gondolsz, miért jó az értelmetlen kínálat?

Borítókép: Fotó: Olga Ganovicheva/Shutterstock

10.000 forint ingyenes fogadás - Exkluzív ajánlat!

Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 10.000 forint értékű ingyenes fogadásban is részesülhetsz!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org