Annyira széles a fogadási lehetőségek száma az egyes irodáknál, hogy netballtól kezdve, egészen a lacrosse-ig, mindenre lehet tippelni. A sokaság egy része értelmetlennek tűnik, vagy mondjuk úgy feleslegesnek. Vagy csak nekem az?

Értelmes kínálat vége. Számomra a normális lehetőségek egy része is teljesen értelmetlen, gondolok itt például arra, hogy a bet365-nél fogadhatunk a Bajnokok Ligája 2022-23-as idényének végső győztesére, és hiába kínálnak 251-es oddsot a Celticre, nem tudnék erre szánni még 200 forintot sem. Tisztában vagyok vele, hogy a csapat szurkolói bizakodna, tippelnek is erre, illetve néhány éve a Leicester City bajnoki címe még ennél is hihetetlenebb kategória volt, hatalmas szorzóval és nagy nyereményekkel, de ritka ez, mint a fehér holló. Amúgy a hollóknál a teljes albinizmus, és mivel fehérek, nem tudnak rejtőzködni, mint fekete társaik, ezért viszonylag gyorsan utol is éri őket a vég.

Tinseltown / Shutterstock.com

Szimplán hülyeségek. Sok rajongója van Kanye Westnek, már ez szimplán nehezen érthető, de az még kevésbé, miért akar elnök lenni, az pedig teljesen érthetetlen, miért fogadna erre a lehetőségre bárki. De a királyi család iránti rajongásból fakadó kínálatokkal sem tudok mit kezdeni, ha becsúszik egy baba oda hozzájuk, akkor aztán mindenre lehet tippelni. Mi lesz a neve, milyen nemű lesz, amikre semmiféle érvek alapján nem lehet fogadást felfűzni, pusztán mintha kaszinóban lennénk, és tennénk a zsetont a pirosra vagy feketére. Mégis kirakják a kínálatot, nem kevés névvel, amikre vajon tesz bárki bármekkora összeget? Szóval jelenleg nincsenek kiemelt focimeccsek, és ezek látva az irodáknál, jött a gondolat, hogy megkérdezzem: mit gondolsz, miért jó az értelmetlen kínálat?

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Fotó: Olga Ganovicheva/Shutterstock