Két hónappal ezelőtt már rátekintettünk a magyar játékos teljesítményére vonatkozó long term fogadásokra, most megnézzük mit változott a helyzet. Kicsit talán visszaesett a formája az utóbbi meccseken, de még így is egy magas szintet hoz a Liverpoolban. Fogadnál rá, hogy az év játékosa lesz a Premier League-ben?

Második legtöbb bajnoki játékperc

Sokáig kiemelte a magyar sajtó és természetesen mi is, hogy Jürgen Klopp nagyon bízik Szoboszlai Dominikben, mert mindig kezdő és sosem cseréli le. Ennek aztán vége szakadt, a nem jól sikerült Luton elleni találkozón. Most már csak a kapus, Alisson mondhatja el magáról, hogy minden egyes pillanatot a pályán töltött a bajnokságban. Dominik azért még így is második, közvetlen mögötte pedig jön a gólgyáros Mohamed Salah.

Valamiben viszont élen jár honfitársunk, az egész liverpooli keretet nézve, átlagosan ő cselez a legtöbbször. Meccsenként közel 2 csele szokott ülni, mögötte jön a sorban Alexis Mac Allister, szóval ez egy ilyen erősen középpályára koncentráló együttes. Kulcspasszokban csak Andy Robertson előzi meg Szoboszlait, szóval nem véletlenül mondta róla Michael Owen, hogy sokoldalú játékos, ügyesen ló, sokat fut és remekül passzol.

Szoboszlai Dominik - Liverpool 006
Szoboszlai Dominik (Fotó: daykung/Shutterstock.com)

Gólok száma, asszisztok és év játékosa

A két hónappal ezelőtti Szoboszlai long term íráshoz képest néhány szorzó nőtt, míg néhány odds csökkent. Ahogy mennek előre a fordulók, és egyre inkább nem szerez gólt, nyilván kiszorul a gólkirályi címre adott kínálatból. A bet365-nél jelenleg 501.00-es szorzó, hogy Dominik szerzi a legtöbb találatot az egész angol bajnoki idényben, ami lássuk be irreális forgatókönyv. Pusztán abból kiindulva is akár, hogy Mohamed Salah előbb teszi rá a kapura, minthogy passzolna.

Viszont legutóbbi hasonló cikkünk óta kiosztott két gólpasszt Dominik, nagyot játszva a Nottingham Forest ellen. Így aztán a legtöbb assziszt kínálatában 34.00-es szorzón tippelhetünk rá, hogy az egész Premier League-ben az idény végére a magyar labdarúgó adja a legtöbb gólpasszt. Az év játékosa kínálatban is feltűnik a neve, szintén 34.00-es oddsért.

Korai neki még az Aranylabda?

Ha már hosszútávú lehetőségek, akkor ne menjünk el szó nélkül amellett, hogy épp kiosztották az Aranylabdát, amit Lionel Messi nyert meg. Ez azt is jelenti, hogy a következő Aranylabdára már van fogadási kínálat, ahol Szoboszlai Dominik neve is megtalálható. 151-es szorzót adnak rá, csakúgy mint Rasmus Hojlund, Jack Grealish vagy épp Bruno Fernandes esetében. Ez a legmerészebb álomnál is merészebb, de említés szintjén mindenképp érdekes!

A cikkben közölt oddsok a(z) Bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 november 14. 11:10 UTC.

100% befizetési bónusz akár 300 RON-ig + 200 ingyenes pörgetés

Az új Unibet játékosok akár egy 300 RON értékű befizetési bónuszban, valamint 200 ingyenes pörgetésben is részesülhetnek.

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Fotó: daykung/Shutterstock