A celebek bokszolásának újabb köre november 12-én lesz látható majd az RTL műsorán, vasárnap este 19:00 órától, ami a harmadik negyeddöntő lesz. Ringbe lép Curtis, Pintér Tibor vagy épp Nyári Dia, tehát sztárokból nem lesz hiány. Dobrády Ákos a korábbi TNT énekeseként robbantaná a hangulatot, fogadni csak szotyiban lehet, de érdekes lehet a gála!

Curtis - Szegedi Fecsó

Amennyiben hihetünk a rap szövegeknek, akkor Széki Attila, tehát Curtis az utcán nevelkedett. Elvették a rágóját, meg a nyalókáját, amiért visszavágott. Igazi harcos, a kispályás fociban a legjobb csapatokban rúgta a gólokat. Kemény arc, igazi gengszter, maffia meg minden, közben persze celeb a tévében és a Blikk lapjain, amolyan tökéletes ember, akire mindenki irigy hogy képes erre.

Ellenfele ezúttal Szegedi Fecsó lesz, akit még a Google keresés után sem tudtam igazán beazonosítani. Amolyan B-celeb hátán felmászó akárki, keménysége a lágysajttal egyenlő. Voltak botrányai, kokain, meg ilyesmik, de gondolom országos képernyőért kislánynak is vallja magát, szóval ő lenne Curtis ellenfele. Teljesen esélytelen, Curtis régóta bokszol, Majkát is túlélte, legyőzte a kokót is, jobb a kondija focis múltja alapján, hiába az apapoci. Tipp: Curtis kiütéssel nyeri a bunyót!

Nyári Dia - Járai Kíra

Ajaj, kik ezek. Szóval a Nyári Dia nevezetű az a méltán híres Barátok Közt szereplője volt, gondolom jó csaj szerepben tetszelgett. Biztos hívták utána mindenféle celebszutyiba, ahol kiderült hogy hú de jó személyiség, így van rajongó tábora. A bokszhoz annyi köze van, mint a nevénél maradva, a nyári hóeséshez. De biztos keményen készült, ez ne vegyük el tőle, püfölni tudni fog, ahogy eddig minden női szereplő.

Járai Kíra nevére rákeresve az találtam, hogy házas de nyitott módon, tehát ha olyan bika jön az útba, akkor meglovagolja. A férje meg hagyja ezt, hát legyen boldog az asszony. Ez azért némi harciasságról tanúskodik, ebben a bokszolói technika útján nehezen értelmezhető összecsapáson. Járai Kíra harciasabb, és keményebb lehet, miközben a bali nyaralásra Nyári Diát vinnéd koktélozni. TIpp: Járai Kíra pontozással nyeri a meccset.

Pintér Tibor Tenya - Dobrády Ákos

Nem olyan lealacsonyító ez a Tenya név? Nem olyan, mint a kisbetűs nemecsek, hanem olyan genya, brunya ilyesmi. Szóval ő az ősférfi a celebek körében, lovagol, állkapcsa kemény mint a kőszikla, és a nők álma vagy épp rémálma. Színész, énekes, rendező, producer, mindenhez ért, így aztán nyilván bokszolni tud gondolom. Legalábbis azt hiszi, az önbizalom meg fontos. Főleg, ha csúnyán ki akarsz kapni.

Dobrády Ákosról a kicsi gesztenye jut eszembe, és a fordrászom, aki szerint a kopaszok csökkentik az ollók eladási számát. Mindössze egy évvel fiatalabb, mint ősférfi ellenfele, bokszoló vagy bármiféle sportolói múltja kérdéses. Azt hogy a bulvárban mit mondott, az ilyenkor mellékes. Például amikor Árpa Attila bokszolt, rajta látszott az amcsi focis mozgás, mint egy falember úgy ment előre. Nehéz hova tenni ezt a párosítást, inkább énekeljék el a himnuszt. Tipp: Dobrády Ákos pontozással nyeri a meccset.

Vegyél részt a Sportfogadas.org ingyenes tippjátékaiban! Részvétel ingyenes, kifizetés valós pénz!

100%-os első befizetési bónusz 500 RON-ig

Az első befizetésed a Betanónál akár 500 RON bónuszt is eredményezhet a sport és kaszinó részlegeken.

Betano regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Fotó: Ledoct / Shutterstock.com