Libanon meccsét szemeltük ki, ahol Dél-Korea lesz az ellenfél. Hétvégén nem lesznek topligák, helyette ANK, vb-selejtezők és Szváziföldről első osztályú rangadók. 

2022 jan 27. 13:00 Közvetítés: Bet365

Mehet vendégbe a szeló?

Rendkívül csábító a szváziföldi Royal Leopards vagy Young Buffaloes mérkőzése, de mi maradunk a Nour Mansour és Mohamad Haidar fémjelezte libanoni válogatottnál, akik szintén ütőképes csapat (bár közel sem annyira, mint Leonidászék). Nem csinálunk úgy, mintha óriási libanoni szakértőnk lennénk, mert nem vagyunk azok, mindössze az eddigi eredményeikből következtetünk. 

Libanon a hozzájuk hasonló kisebb válogatottak ellen tudtak eredményeket elérni, de a térségben komolyabb erőt képviselő nemzetekkel szemben csak vergődtek. Alig akadt olyan eset, amikor gólt értek el volna el, inkább arra törekedtek, hogy a kiütéses vereséget elkerüljék. Tavaly nyártól az egykori cseh válogatott labdarúgó, Ivan Hasek a válogatott edzője, vele sem változott semmi ilyen téren, biztonsági játékra törekednek. 

Dél-Korea látogat hozzájuk, akiknél Paulo Bento az edző. A portugál szakember négy éve irányítja az ország válogatottját, sok minden nem változik, igyekeznek a stabil védekezésre koncentrálni. A válogatott nagyobb része hazai ligában szereplőkre épül, illetve őket próbálják ötvözni topligás játékosokkal (legismertebb Son Heung-min). A Tottenham támadója azonban kihagyja ezt a mérkőzést, de így is ott van a keretben Hwang Ui-jo. 

A Bordeaux támadója elkapta a fonalat, legutóbbi meccsén mesterhámat szerzett a Strasbourg ellen (ezzel győzelemhez segítve csapatát). Arra, hogy Dél-Korea nyer, mindössze 1.50 körüli szorzón fogadhatunk, ami nem túl baráti. Arra viszont, hogy a dél-koreai védelem kihúzza kapott gól nélkül, már 1.80-at adnak. Libanon, mint említettük, nem remekel az ilyen meccseken, szóval ebben ilyen szorzón simán lehet ráció, arról nem is beszélve, hogy Dél-Korea mindössze két vb-selejtezőn kapott gólt, Libanon meg csak három találkozón szerzett a hatból. 

  • Libanon v Dél-Korea tipp

    Libanon nem szerez gólt
    Bet365
    1.80

100%-os első befizetési bónusz 500 RON-ig

Az első befizetésed a Betanónál akár 500 RON bónuszt is eredményezhet a sport és kaszinó részlegeken.

Betano regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Hyunsoo Jang (Fotó: Daniel.08 / Shutterstock.com)