Az újabb döntetlen 21-es szorzóval fizet az Unibet fogadóirodánál, érdemes ezzel kezdeni. Nincs még pontos dátum, de mindkét fél rajta van az ügyön, célegyenesben vannak a tárgyalások.

Tavaly december elején csapott össze Deontay Wilder és Tyson Fury egy nehézsúlyú WBC világbajnoki címmérkőzés keretében. Veretlenségüket mindketten megőrizték akkor Los Angelesben, hiszen pontozásos döntetlennel zárult a meccs. A Bokszvilágtanács (WBC) kötelező visszavágót rendelt el, de ettől függetlenül is találkoztak volna a felek újra, ezt biztosra vehetjük.

"Minden nap tárgyalok Wilder képviselőjével, nagyon magabiztos vagyok a visszavágót illetően. Minkét bunyós, és mindkét menedzsment akarja a küzdelmet, de van még néhány dolog, amiben egyezségre kell jutnunk” - nyilatkozta a minap Frank Warren, aki Tyson Fury promótere. Ha hihetünk a kiszivárgó híreknek, akkor a második mérkőzésre április 27-én, vagy május 18-án kerülhet sor, a helyszín pedig New York lesz. Utóbbi dátumot tartják esélyebbnek, mert április 27-én bunyózik Amir Khan, míg a másik napon semminek nem tenne keresztbe a visszavágó.

Kiélezett volt az első összecsapásuk, Fury nemrég azt nyilatkozta, hogy úgy érzi, a pontozók kirabolták, és elvették tőle a győzelmet. Sokan egyetértenek ezzel, hiába került kétszer is földre Fury, mégis úgy tartják, többet tett a győzelemért, mint Wilder. Akárhogy is volt, izgalmas lesz a visszavágó, melyen a szorzók alapján Fury lesz az esélyesebb, de annyi döntetlen volt mostanában a boksz világában, hogy talán érdemes döntetlenbiztosítva fogadni a nyertesre.

Wilder - Fury (ha lesz visszavágó):

További boksz kínálat az Unibet fogadóirádánál!

Borítókép: Csak a szokásos! Wilder KO! (Fotó: showtime_sports / Flickr)

Parlay bónusz

Nyerjen akár 50%-kal többet gyűjtőivel. Csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org