Temesvár Temesvár.

Temesvári napsütéssel nyertem fogadást!

SPF Team 2020 ápr 13. 22:50 Szólj hozzá!

Színes időjárás Temesvár hőmérséklet

Időjárásra fogadni új élmény volt számomra, ezért folyamatosan figyeltem mi történik Temesváron. 22 fokra volt szükségem, de a nap délelőtt nem vitte túlzásba, aztán délután zöldbe sütötte a szelvényem!

Egy szép délután története

Néhány nappal ezelőtt az Unibet sportmentes fogadási kínálatáról számoltam be, és ha már az iroda speciális részlegére keveredtem, gondoltam teszek is fel egy kőkeményt ezrest a Temesvár napi csúcshőmérsékletére. Nem a megérzéseimre hagyatkoztam, hanem egy sor előrejelzést megnéztem, illetve hogy a korábbi években hogyan alakult az időjárás ezen a napon. Mivel épp elvesztettem az időjárás-fogadási szüzességem, ezért a Meteo Romania oldalán követtem a hőmérséklet alakulását. 11 órakor még csak 12 fok volt, aztán délben 16 fok jelent meg, az óránként frissülő oldalon.

Az ebédet követően már temettem a fogadást, mert ugyan 19 fokra ugrott fel délután egykor a temesvári higanyszál, kettőkor megtorpanni látszott az emelkedés üteme 20 fokkal. Aztán jött a frissítés háromkor, a hőmérséklet 22 fok, nyertem! Egyébként ötkor tetőzött, tehát több előrejelzés is közel járt ahhoz, ami valójában történt is. Ilyen volt például a BBC, ami még a napi hő alakulását, ívét is egész pontosan meghatározta előre. Hiába nyertem meg a fogadást már délután háromkor, a szelvény kiértékelése másnap délelőtt történt.

Nem állandó kínálat

Nincs mindig ilyen fogadási lehetőség az Unibetnél, de ha érdekel a dolog, akkor érdemes azért naponta megnézni az Egyéb - Nem sport menüpontot, azon belül is a European Cities Temperature részt kell keresni. Több városra is tippelhetünk, például Birmingham, Brüsszel vagy épp Bukarest. Magyarországi települést még nem láttam a kínálatban, de talán egyszer fogadhatunk rá, hogy hány fok lesz Budapesten. Időjárás terén állandó fogadási lehetőség a svéd rekord megdőlése, ami 38 fok még 1947-ből, szóval nem véletlen, hogy négyszeres pénzzel fizet, ha idén ennél melegebb lesz Svédországban.

Fogadj időjárásra az Unibetnél!

100%-os befizetési bónusz akár 35.000 Ft-ig

Regisztrálj még ma és igényelj egy 100%-os első befizetési bónuszt, akár 35.000 Ft-ig a Powbet fogadóirodánál.

Powbet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Temesvár.Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

100%-os befizetési bónusz akár 35.000 Ft-ig

  • Regisztrálj még ma és igényelj egy 100%-os első befizetési bónuszt, akár 35.000 Ft-ig a Powbet fogadóirodánál.

Powbet útmutató
Powbet regisztráció
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljesen! BeGambleAware.org
hirdetés

Még több Színes