Sziasztok! Kérlek olvassátok el igaz történetem, mert megváltozhat tőle az életetek, ami nem tudom milyen most, de biztos nem jó. Ha jön 10 like erre az írásra, akkor egy tuti tippet ingyen adok pluszba!

Gyárban voltam melós

Sosem felejtem el, épp görgettem lefelé a Facebook-hírfolyamot, amikor néhány pillanatig néztem egy ismerős csaj formás fenekét. Lájkot nyilván nem nyomhattam rá, feleségem van, aztán a következő bejegyzés megváltoztatta az életem. Egy tippadó oldal szponzorált hirdetése volt, azt írták nekem is sikerülhet, szóval kattintottam a linkre. Akkoriban pontosan 7 éve robotoltam egy autóipari gyárban, kellett volna még több pénz, mert a melós fizetésemből alig telt valamire. Bevált a tippadó oldal, azóta már én vagyok a reklámarcuk, itt lentebb a képen is én vagyok, épp fogadok. Jön egy tipp a fizetős tippadótól, megjátszom gyorsan, nyerek egy rakás pénzt, szóval nincs több meló a gyárban, sokkal több időt töltök a családommal és évente háromszor nyaralunk. Négyszer is mehetnénk, de nem vagyunk felvágósak.

Profik, mindenki véleménye szerint

Szóval úgy kezdődött, hogy a Facebook-hirdetésben a linket megnyitottam, és az oldalukon az első mondatban az volt, hogy "bomba biztos tippeket" adnak nekem, amitől kicsit megijedtem, mert épp akkor újítottuk fel a konyhát, nem akartam felrobbantani. Többször, több helyen is leírták, hogy profik, ami azért jó, mert amatőröknek én aztán tuti nem fizetek semmilyen tippért! Mindent ajánlottak, felhős időben a csillagos eget is láthatom miattuk. Nagyon meggyőzött, hogy vélemények is voltak elégedett felhasználóktól, akik a fizetős tippadó szolgáltatás miatt lettek brutál gazdagok, ez nagyon hitelessé tette őket a szememben, hiszen családnév nélküli Attila, Edit és Sándor miért hazudna? Nem kitalált személyek, ez egyértelmű, csak teljes nevüket védik a személyiségi jogok. Ezeknek a felhasználóknak semmi hasznuk nincs abból, ha hazudnak a fizetős tippadóról. Egy apró részlet erejéig essen még szó rólam. Tehát Tibor vagyok, a fenti Facebook hirdetéses képen is engem láthatsz, meg itt lenn is, a dreamstime.com oldalán egy stock fotón. Ahogy láthatod, a képet Kaspars Grinvalds készítette, épp zenét hallgatok, az Ossiantól az Átverés című számot.

Apró betűs felelősségvállalás

Hét évet töltöttem az autógyárban, ezért tudom, hogy minden részlet számít. Nem mindegy, hogy melyik ajtót, melyik oldalra szereljük fel a kocsin, ezért a fizetős tippadó oldalán is egészen az ÁSZF-ig, tehát az általános szerződési feltételekig tekertem. "A tippek, elemzések csak tájékoztató jellegűek, egyéni meglátásoktól vezérelve, megjátszásuk saját felelősségre ajánlott, pénzügyi hasznot nem garantálnak" - írják az egyik pontban. Nem hangzik túl jól, aztán jön a Felelősség rész. "A Szolgáltató az Oldal pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért, adott célra való alkalmasságáért semmilyen felelősséget nem vállal" - szóval felelősséget nagyjából az előfizetésem beszedésére vállalnak, azt a legnagyobb felelősséggel begyűjtik. Mindenhol írják, hogy bomba biztos tippek, profik, nem hibáznak, de ha mégis, akkor az apró betűs részből kiderül, hogy pénzügyi hasznot nem garantáltak. Tibor vagyok, stock fotón látható hús-vér ember, évente háromszor megyek nyaralni a családdal, és nem robotolok többé az autógyárban. Létezem a valóságban? Aligha.

Szerintünk soha ne fizess elő tippekért! Biztos léteznek jó fizetős tippadók, de sajnos szinte az összes átverés, kamu szöveggel beszedi a pénzt, aztán eltűnik az oldal, jön helyette másik, új felülettel, új kamu szöveggel, és a körforgás sosem ér véget!

5.000 Forint Ingyenes Fogadás

Exkluzív ajánlat! Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 5.000 forint értékű ingyen fogadásban is részesülhetsz!

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org