Időnként foglalkozunk az Év embere címmel, amit a Time Magazin oszt ki minden esztendőben, mivel az Unibet kínálatában fogadhatunk is az aktuális nyertesre. Szoboszlai Dominik jelenleg két ország kedvence, de Magyarország és Anglia fiatal sztárja valamiért nem szerepel a kínálatban. Viszont ott van Cardi B, akinek nagy a hátsója és ebből megél? Vagy lehet hogy Elon Musk esetleg Vlodimir Zelenszkij nyer?

Szoboszlai is lehetne az Év embere!

Minden évben kiválaszt egy személyt vagy emberek csoportját a Time magazin, és kiosztja az Év embere díjat, aminél nagyon fontos a megfogalmazás. Nem az év legjobb, nem az év legkedvesebb emberét díjazzák, hanem azt, aki nagyon nagy hatással volt a világra, a világ egy nagyobb csoportjára. Ezért is díjazhatták anno Adolf Hitlert, akit úgy jellemeztek, mint a világ legnagyobb fenyegetése a békére, de mégis abban az évben ő volt a legnagyobb hatású ember.

Ha már Karikó Katalin nem lehetett az Év embere, akkor legyen Szoboszlai Dominik! Mindamellett, hogy nagyon kedvelik Angliában is, lenyűgözte teljesítményével még Michael Owent is, aki korábban Aranylabdás volt. Elérte, hogy egy nemzet szinte egységesen Liverpool-szurkoló legyen, miközben korábban azért a többség Real Madrid, Barcelona vagy Manchester United felé húzott. Ráadásul a magyar sajtóra is óriási hatást gyakorolt, nincs már cikk címe Szoboszlai neve nélkül, és soha nem fordítottak ennyit még a magyar újságírók, gondolva itt az XY angol újság azt írta Dominikról cikkekre.

Labdarúgó Eb-selejtező - Magyarország-Montenegró 035
A magyar válogatott játékosai a Himnuszt éneklik, középen Szoboszlai Dominik. Fotó: MTI/Hegedüs Róbert

Zelenszkij duplázna, bár aligha érdekli

Legutóbb a Time magazin egyébként Vlodimir Zelenszkijt díjazta, azzal indokolva a döntést, hogy bátorságot hozott el Ukrajnába. Mindenki arra számított, hogy Oroszország napok, hetek alatt legyőzi majd az ukrán hadsereget, de még mindig tart a háború. Zelenszkij az újság szerint az ukrán lelket és harcosságot tükrözi. Ezért aztán nem csak az elnök, hanem az "ukrán lélek" is az Év embere volt tavaly.

Valószínűleg a díjazás aligha érdekli az ukránokat, vagy épp az oroszokat, egy békével mindenki sokkal jobban járna. Zelenszkij előtt 2021-ben egyébként Elon Musk nyert, aki világmegváltó vagy épp csak világhíres ötleteivel megváltoztatja az életet. 2020-ban pedig Joe Biden és Kamala Harris, míg 2019-ben pedig a mindig 12 éves kislánynak feltüntetett valójában 20 éves Greta Thunberg került a címlapra.

Cardi B feneke elég címlaphoz?

Belcalis Marlenis Almánzar vagy ismertebb nevén Cardi B egy amerikai rapper, műsorvezető, celebritás és hatalmas feneke van. Ez utóbbi terén néha beültetnek neki plasztikát, néha kiveteti, szóval jól elvan a hátsójával, amivel az Onlyfans nevű oldalon az egyik legnépszerűbb tartalomgyártó. Tartalomgyártás vajon lefotózni a hátsónkat? Mindenesetre 9 millió dollárt keres havonta az oldalon Cardi B, aki tehát rapper, műsorvezető és celebritás. Az Unibet kínálatában ő is szerepel, mint ahogy Lionel Messi vagy épp Donald Trump is.

Time magazin 2023-as Év embere:

A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 november 21. 8:9 UTC.

100%-os első befizetési bónusz 500 RON-ig

Az első befizetésed a Betanónál akár 500 RON bónuszt is eredményezhet a sport és kaszinó részlegeken.

Betano regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: MTI/Hegedüs Róbert