PODCAST: Tipp cunamival indítjuk a magyarok „lehetetlen küldetését”

Foci Magyarország portugália Foci Eb 2020

Sokat vártunk rá, egy évvel többet is a kelleténél, most azonban napok, órák választanak el minket a magyarok első hazai meccsétől. Kedden este 18 órától játszik Magyarország Portugália ellen és ennek örömére összeültünk egy podcastre, ahol elég sok érdekes tippet is találtunk.

Elvárások nélkül szereplünk a foci Eb-n

Általában a cikkekben a sérültekről, formákról szoktunk beszélni, azonban aki eddig eljutott az olvasásban, az nyilván tisztában van ezekkel az információkkal, mivel a csapból is ez folyik. Kalmár és Szoboszlai sérült, míg a formánk bizakodásra adhat okot. Mire lesz vajon ez elég viszont egy, a franciákkal, portugálokkal, németekkel tűzdelt csoportban? A továbbjutásra tehát reális esélyünk nincs és ezt nekünk, szurkolóknak is el kell fogadnunk. Viszont ez jó hatással lehet a keretre is, amely felszabadultan is játszhat a támogató nézők előtt. Láttuk a két felkészülési meccsen is a Szuszából, hogy az eredmény kedvezőtlen alakulásakor is biztatnak a lelátóról, így eredménytől függetlenül ez várható kedden is - immáron 60 ezer ember előtt.

Tippeljünk a magyar - portugál találkozóra

Térjünk is rá a fontosabb tippekre, mivel ezekről beszéltünk most mi is a legbővebben a podcast során.  Hiába, az Eb alatt a fogadóirodák próbálnak a kedvünkben járni és ez számtalan opciót tartogat nekünk. Hasonló volt a helyzet a hosszú távú fogadásokkal is, így aki szeretné még izgalmasabbá tenni a keddi meccset, annak bőven van hol keresgélnie.

Gólok. Személy szerint mindkét oldalon számítok gólokra, amire egy kiváló szorzót is kapunk (2.12). A srácaink biztos elszántak lesznek és a szurkolók legnagyobb örömére ez találatokban nyilvánulhat meg - vagy esetleg pontokban? A ponthoz, pontokhoz szerintem két gól is szükséges lesz, így az olyan elvakult drukkerek mint én, akár a 1,5 overt (5.80) is bevállalhatják. Az utóbbi napokban estek ezek az oddsok és ezen egyáltalán nem csodálkozok. Összességében az under magasan lett meghúzva erre a találkozóra, érdemes kihasználni.

Cristiano Ronaldo. Fotó: AGIF / Shutterstock.com

Labdabirtoklás. Robmiller fedezte fel ezt a fogadási opciót és hasonló elven gondolkodtam én is, csak más fogadási típusra húztam fel az alapfeltevést. Szerinte nagyon jó esély van arra, hogy a portugálok labdabirtoklása 55,5% felett (1.80) lesz. A várható játékkép és a korábbi meccsek statisztikái alapján nehéz belekötni. A vendégeknek ez egy kötelező győzelem. Többen a torna esélyesének is tartják őket, tehát itt nem bukhatnak pontot. Nem jó nekik most a döntetlen (5 éve ugye elegendő volt) és címvédőhöz méltóan kell játszaniuk. Ha eldugják a labdát, akkor sok vesztenivalójuk nem lesz és mivel ehhez megvan a képzettségük, így a tipp alapja helyesnek tűnik.

Szögletek. Hasonló elven gondolkoztam én is. Igazából egy lüktető meccset várok. A hazai oldalt támogatja egy olyan nézősereg, amely előtt nem lehet nem mindent a pályára rakni, míg a vendégek motivációjáról már esett szó. Az várható, hogy a portugálok lépnek fel kezdeményezőleg és a betömörülő védelmünket próbálják majd feltörni. Ez adja a szöglet opciót a portugálok oldalán. Viszont egy esetleges vendégelőny megszerzése után, valószínűleg mi is kimerészkedünk a kapunk elől és tudjuk, hogy egyik fegyverünk a sarokrúgások lehetnek a magas védőink miatt. Egyébként a 9,5 határként nem olyan magas, így én mindenképpen az over (1.80) felé mennék el. Sőt, a jobb oddsért akár még eggyel magasabb határt is bevállalnék (2.33).

Fogadj 25%-os élő nyereménynövelővel

Kövesd élőben az Unibet TV-n az izgalmas sporteseményeket és légy résen, mivel minden héten kijelölt meccsekre 25%-os élő nyereménynövelővel köthetsz fogadást.  

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

 • Európa-bajnokság Tipp

  Mindkét csapat szerez gólt/IGEN
  2.12 Unibet
 • Európa-bajnokság Tipp

  Portugál labdabirtoklás 55,5% felett
  1.85 Unibet
 • Európa-bajnokság Tipp

  Szögletek száma 10,5 felett
  2.33 UnibetHozzászólások 2

Bucak77

Bucak77

 • 2021 jún 12. 19:39

A labdabirtoklásra az 55.5 rohadt value határ :o Lesz vagy 62-38 szerintem, nem fogjuk tudni birtokolni főleg ha letámadnak majd minket...

zsiraf111

zsiraf111

 • 2021 jún 13. 11:30

Nem sok jóra számíthatunk! A Portugálok szerintem sok gólt fognak lőni.


Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Gavrilo

ROI 10.00 %

július

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Fogadj 25%-os élő nyereménynövelővel

 • Kövesd élőben az Unibet TV-n az izgalmas sporteseményeket és légy résen, mivel minden héten kijelölt meccsekre 25%-os élő nyereménynövelővel köthetsz fogadást.  

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Magyarország a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokságon

RedMunchen hozzászólt
2021 júl 19. 20:08
Talaltam egy oldalt, ahol emleksalat lehet venni. A portugaloshoz sikerult jo aron hozza jutni, de a francia mar elfogyott, s egy utangyartasa lehetseges, de koltsegesebb, ellenben 10 fonel mar 3600-ra  redukalodik a vetelar, ezert erdeklodom, hogy innen szeretne-e barki is ilyet?

Ha nem jon ossze a letszam, akkor legyartatok egyet, de egy probat meger, plane ha ol
csabax hozzászólt
2021 júl 15. 18:44
Ezek a vadbarmok nem bírnak "leszállni" a témáról.
Most már szerintem is tényleg olyanok, mint akik "belőtték" magukat valamilyen számukra ismeretlen kábszerrel és még akkor is "pörögnek", amikor már véget ért a dolog és már az ügyben egykoron érdekelt személyek sem foglalkoznak vele. Ezek a gyalázatos férgek, akik ellopták a kiválóan teljesítő m
NFCKR hozzászólt
2021 júl 1. 23:50
Közületek valaki fogadott mondjuk olyan speciális kimenetelre, hogy mondjuk 1,5 pontnál többet szerzünk, vagy ilyesmi?

Kapcsolódó cikkek