A Tippmixpro mobil applikációjának segítségével fogadásokat köthetünk, mérkőzéseket követhetünk élőben, mindezt akár utazás közben, viszont jogosan merül fel a kérdés, hogy valóban megéri letölteni az alkalmazást, vagy egy újabb fölösleges dolog kerül telefonunk képernyőjére?

A globális szerencsejáték piacon is népszerű dolog, hogy a játékosok számára mindenféle eszközt kínálnak, csak azért, hogy folyamatosan elnyerjék a figyelmüket.

Valahogy ebbe a kategóriába sorolnánk a mobilokra sok pénzért kifejlesztett app-okat is, főleg manapság, amikor egy megfelelő módon mobilra optimalizált weboldalt (elméletileg) problémamentesen használhatunk, így a telefonunk képernyőjén a TikTok és a Yazio app (szórakozás és kalóriadeficit kipipálva) továbbra is premier plánba maradhat, míg a böngészőben fogadhatunk az elkövetkezendő labdarúgó NB1-es csúcstalálkozókra.

A Tippmixpro 2023 őszén bekövetkezett megújulásának egyik kiemelt eleme, a Cash Out és a fogadáskészítő mellett, a mobilalkalmazás volt mely elérhető úgy Android, mint iOS rendszerre. Előbbinek a beszerzése körülményesebb, de nem megoldhatatlan.

Leteszteltük a Tippmixro App-ot úgy Androidon, mint iOS-en, és megnéztük, hogy milyen visszajelzéseket kapott a magyar fogadóiroda a játékosaitól erre vonatkozóan.

Tippmixpro Android app letöltés és telepítés

Azok akik Androidos telefont használnak, és ragaszkodnak ahhoz, hogy a Tippmixpro App telepítve legyen telefonjukon azoknak először is tudniuk kell, hogy a Google Play Store szabályzata tiltja, hogy szerencsejáték app-ok szerepeljenek az áruházban, emiatt a mobilalkalmazást a Tippmixpro weboldaláról tölthetjük le.

Így tudod letölteni és telepíteni Androidra:

 • Látogass el a Tippmixpro weboldalára
 • Bal oldali menüben keresd meg a Mobil applikáció feliratot és kattints rá.
  Tippmixpro mobil applikáció 1
 • A megjelenő oldalon kattints a Töltsd le Androidra gombot (a letöltés elindul).
  Tippmixpro mobil applikáció 2
 • Az értesítések között (vagy Letöltéseknél) kattints a letöltött .apk végződésű fájlra (5,35 MB). Megtörténhet, hogy egy értesítést kapunk mely így néz ki vagy hasonló szöveget tartalmazhat:
  Tippmixpro mobil applikáció 3
   
  Ebben az esetben külön engedélyeznünk kell a telepítést.
  Tippmixpro mobil applikáció 4
 • Megjelenik egy újabb ablak egy üzenettel, ahol a Telepítés gombra kattintva elindítható a program installációja.
  Tippmixpro mobil applikáció 5
 • Sikeres telepítésnél ezt az üzenetet kapjuk majd megnyithatjuk a Tippmixpro App-ot.
  Tippmixpro mobil applikáció 6

Tippmixpro iOS app letöltés és telepítés

Az aki Apple termékkel rendelkezik, legyen szó akár iPhone vagy iPad készülékekről, annak jó hír, hogy a Tippmixpro App elérhető az App Store-ban, onnan letölthető és használható.

Tippmixpro mobil applikáció iOS

Így szerezd be a Tippmixpro App-et Apple készülékedre:

 • Telefonodon, táblagépeden nyisd meg az App Store-t (Apple hivatalos áruház), és írd be a keresőbe, hogy: Tippmixpro - direkt link
 • Indítsd el az app telepítését, majd miután ez megtörtént, a telefonod/táblagéped képernyőjén megjelenik az újonnan telepített Tippmixpro App.

Hasznosabb műszaki adatok

 • Fejlesztő: Szerencsejáték Zrt
 • Kompatibilitás: iOS 14.0 vagy későbbi (iPhone, iPad), illetve 11.0 (macOS) és 1.0 (Apple Vision)
 • Méret: 8.3 MB 

A Tippmixpro App felhasználók nem boldogok

Mivel a Google Play Store-ban nem találjuk a Tippmixpro App-et, így az Androidos rendszerrel rendelkezők véleményét nem sikerült megtudnunk, viszont az App Store-ban szemet szúrt az 1.9-es értékelés (183 véleménynyilvánítás után), és kíváncsiak voltunk, hogy mik a felhasználók visszajelzései. Ezekből idézünk egy párat:

Face ID check utan lefagy, nem lep be. Van meg rajta mit pofozni.

Nagy kalap fo.s nem lép be. A jelszo emlekeztetot is b-szik kikuldeni

Értelmetlen, hasztalan program , az ember fogadna és lefagy

Nem lehet belépni sokszor, fekete képernyő. Gyenge! Az ember fogadna, csak éppen nem tud!

Van aki pozitívan értékelte a Tippmixpro App-ot, viszont számára is értelmetlen a mobilalkalmazás:

Szuper alkalmazás , viszont egy olyan probléma akadt, hogy az összes esemény,élő esemény, napló illetve promóra lépve átirányít a böngészőbe .. így majdnem, hogy fölösleges lett az app

Tegyük hozzá, hogy a fejlesztők részéről értékelendő, hogy a visszajelzések javára üzenetben reagáltak, még akkor is ha lehet csak az ilyenkor szokásos sablon szövegeket másolták be.

Tippmixpro fogadás elhelyezése mobilról

Mobiltelefonunk az az eszköz amely a nap legtöbb pillanatában egy karnyújtásnyira van tőlünk, segítségével pedig nem csak beszélgethetünk, tájékozódhatunk, hanem akár fogadásokat is köthetünk, gyorsan.

A piaci trendeket követve a Tippmixpro is beállt a sorba, hogy egy olyan felületet biztosítson ahol a magyar játékosok gyorsan tudnak reagálni, rövid időn belül, pár kattintással elhelyezhessék újabb és újabb fogadásaikat.

Fogadásainkat megköthetjük a Tippmixprón akár az App segítségével, akár a mobilunk webböngészője által. Mindkettő ugyanúgy néz ki (lásd alábbi kép), ugyanazt a szolgáltatást kínálja, és még a mostanság oly népszerű Oddsrakéta is mindkét felületen jelen van.

Tippmixpro App

Egy Tippmixpro fogadás elhelyezéséhez szükségünk van egy számlára, valamint regisztráció után fel kell töltenünk egyenlegünket egy tetszőleges összeggel (1500 Ft a minimum).

Válasszuk ki a számunkra szimpatikus sportágat és azt az eseményt amelyre fogadnánk (pl. Tenisz, ATP Miami, Alexei Popyrin vs Marozsán Fábián), és a kimenetel oddsára kattintva a fogadás felkerül a szelvényünkre.

Adjuk meg a számunkra megfelelő tét nagyságát (minimum tét 100 Ft), majd kattintsunk a Fogadok zöld gombra. 

Tippmixpro fogadás mobilról

Ezek után már csak várnunk kell az eseményre, és izgulnunk, hogy fogadásunk zöldüljön. Amennyiben az általunk elhelyezett fogadásnál felkínálja a Tippmixpro, akkor a Cash Out funkció segítségével lezárható egy fogadás mérkőzés előtt vagy akár közben.

Összegzésként

Napjainkban egy remek dolog, ha fogadásainkat gyorsan megköthetjük, és nem kell hosszabb időt eltölteni még ezzel is, vagy ugyancsak hasznos lehet ha utazás közben mérkőzéseket követhetünk élőben. Erre pedig jó úgy a Tippmixpro App-ja, és a mobilra optimalizált felülete is egyaránt (már ha működnek). Mi például nem erőltetnénk az App letöltését, ha nem muszáj.

Nektek mi a véleményetek a Tippmixpro App-ról vagy akár a mobilböngészős fogadásról a magyar fogadóirodánál? Írjátok le e cikk alján kommentben vagy osszátok meg véleményeiteket a Tippmixpro fórumon.

Superbet üdvözlő bónusz

Akár 500 RON bónuszt kaphatsz új játékosként.

Superbet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés