Tipmixpro bónuszok 03 (116443489) Fotó: gualtiero boffi/Shutterstock

Tippmixpro bónuszok, ajánlatok, promóciós kódok: miért van kevés bónusz Magyarországon?

Milán 2024 jún 12. 13:34 2 hozzászólás

Sportfogadás Mix ingyenes fogadás

A magyar állam tulajdonában álló Szerencsejáték Zrt. online sportfogadás platformja, a Tippmixpro 2023 őszén kapott új arculatot, és ezzel együtt olyan érdekességek is megjelentek, mint a Cash Out és a Fogadáskészítő funkció, majd a későbbiekben az Oddsrakéta.

Az új, vagy akár meglévő játékosoknak felajánlott bónuszok terén viszont továbbra is nagy a hiány.

2023 elejétől liberalizálták a magyar szerencsejáték piacot, így elméletileg komoly konkurensekre számíthatna a Tippmixpro, akik ellen nem csak versenyképesebb kínálattal és oddsokkal tudnák felvenni a harcot, hanem olyan játékosokat csábító eszközökkel, mint a bónuszok, ingyenes fogadások.

Bár sok idő eltelt a piac nyitása óta, a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága (röviden SZTFH), mely a szerencsejáték engedélyekkel kibocsájtásával is foglalkozik, egyetlen egy licenszt adott ki, a Vegas.hu-nak.

A Tippmixpro első magyar engedéllyel rendelkező konkurenciája, bár hátrányos helyzetben áll (a magyar sportok kínálatának hiánya miatt), megértette, hogy a bónuszokkal, ingyenes fogadásokkal magukhoz csábíthatja a játékosokat. Nem úgy a Tippmixpro, mely inkább milliókat költ reklámkampányokra (javarészt hagyományos TV-ben).

Miért is lenne célszerű a szemléletváltás a Tippmixpro számára?

A sportfogadás bónuszok, ajánlatok és ingyenes fogadások fontos marketingeszközök a fogadóirodák számára több okból is:

 1. Új ügyfelek vonzása: A bónuszok és ajánlatok hatékony módszerek az új ügyfelek vonzására. A Magyarországon elérhető fogadóplatformok között ezek az ösztönzők segítenek egy cégnek kitűnni, és csábítani a potenciális ügyfeleket, hogy regisztráljanak és kipróbálják a szolgáltatásaikat.
 2. Ügyfél-megtartás: Folyamatos promóciók, újratöltési bónuszok és ingyenes fogadások kínálatával a sportfogadó oldalak megtarthatják meglévő ügyfeleiket, akik így kevésbé valószínű, hogy a konkurenciához váltanak. Ezek az ajánlatok értéket adnak az ügyfél élményéhez és ösztönzik a hűséget.
 3. Tevékenység ösztönzése: A bónuszok gyakran feltételekhez kötöttek, mint például fogadási (forgatási) követelmények, amelyek megkövetelik az ügyfelektől, hogy bizonyos számú fogadást tegyenek meg, mielőtt kivehetnék bónusz alapjaikat. Ez több fogadási tevékenységet ösztönöz, ami előnyös a fogadóirodának.
 4. Piaci terjeszkedés: A bónuszok és ingyenes fogadások célozhatnak bizonyos piacokra vagy sporteseményekre, segítve ezzel az ügyfélkör kibővítését új sportágakba vagy fogadási típusokba.
 5. Kockázatmentes próbák: Az ingyenes fogadások lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy kockázat nélkül próbáljanak ki fogadásokat, ami különösen vonzó lehet az új vagy tapasztalatlan fogadók számára. Ez segíthet az új felhasználóknak, hogy megismerkedjenek a fogadással és potenciálisan rendszeres fogadókká váljanak.
 6. Versenyelőny: Egy rendkívül versenyképes piacon a vonzóbb vagy innovatívabb bónuszok kínálata létfontosságú lehet a hasonló szolgáltatások közötti különbségtételben.

Összességében ezek az ösztönzők nemcsak az ügyfelek számára előnyösek, akik többletértéket kapnak, hanem a fogadóirodák stratégiai üzleti céljait is támogatják azáltal, hogy növelik az ügyfélbázist, az elkötelezettséget és végül a bevételeket.

A fenti listából viszont a Tippmixpro csak talán a második ponttal próbálkozik, de azt is nem globális szinten, hanem privátban, SMS-ben, e-mailben kiküldött személyre szabott bónuszok által. Sajnos még ilyen esetekben is történnek hibák, olvasóink visszajelzése alapján nem egyszer történt olyan szituáció, hogy bár kaptak értesítést bónuszról, belépve a Tippmixpro felületére nem találtak semmit.

A bónuszrendszerük megvan hozzá, ugyanis az Everymatrix nem csak az oddsokat biztosítja számukra, hanem a promóciók lebonyolítására is kínál megoldást.

Everymatrix Szerencsejatek Zrt szolgáltatások

A szomorú a történetben az, hogy még olyan népszerű sporteseményekre sem nagyon kínálnak bónuszokat, mint például a 2024-es foci Eb, mely torna hatalmas embertömegeket mozgat meg, még olyanokat is, akik alapjáraton távol maradnak a focitól és a sportfogadástól. Két nappal a kezdőmeccs előtt még egyetlen egy erre vonatkozó ajánlat sem szerepelt weboldalukon.

Mindeközben a magyar engedéllyel rendelkező konkurencia százmilliós tippjátékot szervez, és akkor még nem beszéltünk a hazai engedéllyel nem rendelkezők foci Eb bónuszairól.

Magyar játékosok szeretik a kuponokat és a bónuszokat

Az online sportfogadás több, mint 20 éve jelen van Magyarországon, és bár a Tippmix játékosok nincsenek hozzászoktatva a bónuszokhoz, aki az interneten helyezi el fogadásait annak a promóciók jelenléte nagyjából alap dolog. Ezért is furcsa, hogy a Tippmixpro bónuszajánlata ennyire szegény, vagy sokszor egyszerűen nem létező.

Aki nem Szoboszlai Dominik játéktudását nézve nevelkedett, hanem mondjuk átélte a magyar labdarúgó válogatott nem annyira fényes korszakát, annak mondhat valamit a következő: bet-at-home 5€-os ingyen kupon. Sportfogadók tömege támadta meg az újságárusokat, hogy a FourFourTwo magazint megvásárolva hozzájussanak egy ingyen sportfogadás kuponhoz. A kevésbé rendesebbek ki is lopták azt.

Bizonyítva, hogy nem beszélünk mellé az ajánlatok fontosságáról, például a gyakorikerdesek.hu-n is felmerült egy Tippmixpro bónuszajánlatokra vonatkozó kérdés. A kérdés feltevője aziránt érdeklődött, hogy a Tippmixprónál mi alapján osztogatják a feltöltési bónuszokat? A legviccesebb válasz a következő volt:

gyakorikerdesekhu Tippmixpro bónuszajánlat

Lehetséges és aktuális Tippmixpro bónuszok

A nagy nemzetközi múlttal rendelkező fogadóirodáktól lehetne inspirálódni, nem csak reklámkampányok alkalmából, így például a Tippmixpro a következőkben gondolkodhatna:

 • Üdvözlő bónuszok/Regisztrációs bónuszok: Az új felhasználók számára kínált bónuszok, amelyeket általában az első befizetéskor vagy az első néhány befizetés során kínálnak. Ezek lehetnének egy adott százalékban meghatározott bónuszok a befizetett összegre, vagy egy fix összegű bónusz.
 • Ingyenes fogadások: Ezt a típusú bónuszt gyakran az üdvözlő csomag részeként kínálják, de visszatérő akciókban is megtalálhatóak. Az ingyenes fogadás lehetővé teszi a játékosok számára, hogy egy adott összeget tegyenek meg kockázat nélkül; ha a fogadás elveszik, nem veszítenek valódi pénzt.
 • Befizetési nélküli bónusz: Ezek a bónuszok nem igényelnek előzetes befizetést. A fogadóiroda egyszerűen biztosít egy kis összeget, amellyel a játékosok fogadhatnak. Ez ritkább bónusz, de nagyon vonzó az új ügyfelek számára.
 • Feltöltési bónuszok: Ezek a meglévő ügyfelek számára kínált bónuszok, amelyek a további befizetésekre vonatkoznak. Céljuk az, hogy ösztönözzék a játékosokat a számlájuk újratöltésére és aktív maradására.
 • Cashback bónuszok: Néhány fogadóiroda készpénz-visszatérítést kínál, ha a játékosok veszítenek egy bizonyos összeget egy adott időszak alatt. Ez egyfajta biztonsági háló a játékosok számára.
 • Enhanced Odds/Változó oddsok: A fogadóirodák időnként jobb oddsokat kínálnak bizonyos eseményekre vagy piacokra, hogy vonzóbbá tegyék a fogadásokat.
 • Hűségprogramok: Sok fogadóiroda hűségprogramot kínál, ahol a játékosok pontokat gyűjthetnek minden egyes tett fogadásuk után, amelyeket később jutalmakra vagy bónuszokra válthatnak be.

Tudomásunk szerint a fentiekből a Tippmixpro a feltöltési bónuszokat alkalmazza (bár azt sem nyilvánosan), valamint a Szuper odds által néha részesülünk nagyobb nyereményszorzókban, valamint az Oddsrakéta is hasonló, viszont komoly tétkorlátozásokkal megtoldva.

Az SMS-ben küldött szövegek nem mindig teljesek, így nem tudjuk egyből, hogy mennyi is az annyi.

Tippmixpro bónuszajánlat SMS-ben

Tippmixpro bónuszkód 2024

A Tippmixpro bónuszkódok speciális kódok, amelyeket a magyar fogadóiroda ad(hatna) ki az ügyfelek számára, hogy különböző promóciókhoz és bónuszokhoz férjenek hozzá.

Ezek a kódok általában új ügyfelek számára szólnak, mint része az üdvözlő ajánlatnak, de lehetnek olyanok is, amelyeket meglévő ügyfelek használhatnak.

Az alábbiak közül az utóbbi periódusban mi egyetlen egy nyilvános regisztrációs Tippmixpro bónuszkóddal találkoztunk, de az is minimális ideig, pár napig volt érvényben. Ezek közül választhatnának:

 • Regisztrációs Bónuszkódok: Ezeket a kódokat az új ügyfelek használhatják a regisztráció során, hogy jogosultak legyenek az üdvözlő bónuszra. Gyakran magasabb összegű bónuszhoz vagy jobb feltételekhez juttatják a játékost.
 • Reload Bónuszkódok: A meglévő ügyfelek kapják ezeket a kódokat, hogy további befizetéseiket ösztönözzék. Ez lehet egy százalékos meccsbónusz vagy egy fix összegű bónusz az újra töltött összegre.
 • Ingyenes Fogadás Kódok: Ezek a kódok jogosultságot adhatnak egy ingyenes fogadásra vagy több kis értékű ingyenes fogadásra. Gyakran bizonyos eseményekhez vagy sportágakhoz kötődnek.
 • Kockázatmentes Fogadás Kódok: Egyes kódok lehetőséget adnak a játékosoknak, hogy egy bizonyos összegű fogadást tegyenek meg kockázat nélkül, ami azt jelenti, hogy ha elveszítenék a fogadást, a fogadóiroda visszatéríti az összeget.
 • Exkluzív Promóciós Kódok: Ezeket különleges eseményekhez, mint például nagy sportrendezvényekhez (foci Eb 2024) kapcsolódnak, és gyakran csak korlátozott ideig érvényesek.

A bónuszkódokat általában a fogadóiroda honlapján, reklámokban vagy marketing emailben, SMS-en keresztül lehet megtalálni. Fontos, hogy az ügyfelek figyelmesen olvassák el a bónuszkódok használatának feltételeit és követelményeit, mert ezek határozzák meg, hogy hogyan és mikor lehet a bónuszokat igénybe venni és felhasználni.

2024 június közepén a Tippmixpro egy fogadást ösztönző kampány keretén belül 2000 Ft-ot kínált 4000 Ft tét megjátszásakor, és mindezt a BONUSZ06122 kóddal lehetett aktiválni. Mivel ez egy személyre szabott bónusz, így természetesen az összeg változó.

Tippmixpro 2000 ft bónuszajánlat június 2024

Bónuszok és promóciós ajánlatok nélkül nehezen fog összejönni az álom árbevétel, amiről 2023-ban egyelőre lemaradt a Szerencsejáték Zrt.

Amennyiben találkoztok hasonló Tippmixpro bónuszkódokkal, akkor ne legyetek restek, és osszátok meg a többiekkel, akár itt, e cikk alján hozzászólásként, akár a Tippmixpro fórumon.

Addig is igénybe vehetitek például a magyar sportfogadók egyik kedvenc irodájának regisztrációs bónuszát, megszórva egy ingyenes fogadással is, ha általunk regisztráltok.

Unibet
20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás Útmutató Fogadás Útmutató
20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Tippmixpro foci Eb 2024 bónuszok

Nehezen, de volt némi mozgás bónuszok szempontjából a Tippmixprónál is a foci Eb kezdetéig.

Azért azt továbbra sem értjük, hogy a labdarúgó Európa-bajnokság alatt felajánlott regisztrációs bónuszt miért nem publikálják a Promó oldalukon. Mi is csak nehezen vettük észre, bár idővel lehet ezen még változtatnak.

Milyen foci Eb-s bónuszok léteznek a Tippmixprónál?

 • 100%-os üdvözlő bónusz 100.000 Ft értékig
  Aki június 14. - július 14. között regisztrál és feltölti számláját, az bónuszban részesül.
  Fontos tudni, hogy a kapott bónusz összegét 7-szer kell megforgatni, minimum 1.80-as szorzón, ami nem kevés.
  Bónuszkód: TMP2024
 • Gólszerző meló (20%)
  Aki 2-es kötésben fogad az Európa-bajnokság gólszerzőire 20%-al növelheti végső nyereményszorzóját.

100%-os befizetési bónusz 35.000 Ft-ig

Regisztrálj a CampoBeten és használd ki az akár 35.000 Ft-ig terjedő 100%-os első befizetési bónuszt! 

CampoBet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Fotó: gualtiero boffi/ShutterstockHozzászólások 2

curpy82
curpy82
2024 jún 12. 16:17

Jó írás!

TiB
TiB
2024 jún 12. 21:01

A feltett kérdésre az a válasz szerintem, hogy a monopol helyzet miatt is, meg amúgy is, a Szerencsejáték Zrt egy sóher kalap szar. Kell a jutalék az ufólátó Pataki Attilának, meg a hirtelen istenhívővé váló Tóth Gabinak, meg a többi a kormánycelebnek.

Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

100%-os befizetési bónusz 35.000 Ft-ig

 • Regisztrálj a CampoBeten és használd ki az akár 35.000 Ft-ig terjedő 100%-os első befizetési bónuszt! 

CampoBet útmutató
CampoBet regisztráció
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljesen! BeGambleAware.org
hirdetés

Még több Sportfogadás Mix