Milinte, te szemét, tipszmikszűté? Kérdezte a kaposvári bajnokin polgári nevén Orbán Csaba, és az erről készült videó nagyot ment az interneten. A gyorsan jött hírnév gyorsan el is szállt, börtönbe került, majd onnan szabadulva, nehezen érthető videókkal próbál újra előtérbe kerülni.

Hírnév után börtön

Leghíresebb aranyköpését egy Kaposvár meccsen készült videón látni, ami már közel 2 millió megtekintésnél jár a Youtube-on. Annyira híres lett 2013-ban, hogy különböző rendezvényekre hívták vendégnek, ahol elmondta a mondatait a buli egyik csúcspontján. Próbáltunk egyszer interjút csinálni vele, azt válaszolta a menedzserével tárgyaljunk az időpontról és összegről, mondjuk úgy nagyon elhitte a sztárságot. Aztán jött a feketeleves, Tippszmiksz Csabit letartoztatták kábítószerrel való visszaélés miatt, és közel 3 évig börtönben ült. Szabadulását követően dolgozott az építőiparban, egész konkrétan a kaposvári stadion felújításán segédkezett.

"Ki tudja, egyszer talán felkérnek reklámarcnak. Fogadok, de eredményre már nem te­szek, mert mostanában nem nyertem vele semmit. Gólokra szoktam fogadni, amire napi szinten 2–3 ezer forint elmegy" - nyilatkozta 2019-ben a Bors magazinnak.

Bombászó stílus?

Újra szeretne bekerülni a köztudatba, és ehhez a tiktokot próbálja használni. Eleinte még érthető, nagy dumáknak szánt videókat töltött fel, egy ponton aztán átváltott halandzsára. Valószínűleg átgondolta miért lett híres az első alkalommal, és azt próbálja reprodukálni valahogy. Ezúttal nem tipszmiksz van, hanem bombász formász, meg terminátor és teljes káosz. Hinnéd vagy sem, sokaknak tetszik a dolog, egy kommentelő például azt írta egy videóhoz, nem ért belőle semmit, de jó hallgatni. A fonetika egyszer már bevitte a köztudatba, de a dögkút terminátorral és bombász formásszal nem biztos, hogy akkora siker lesz, mert nem annyira fülbemász dumász. Ha követni szeretnéd, a tiktok felületén tipszmikszcsabi10 néven keresd!

Gyuri vagyok a hegyről tündöklése és bukása

Számlanyitási ajánlat

Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek. Feltételek, időhatárok és kivételek érvényesek.

Bet365 regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org