Az Antalyaspor számára gyakorlatilag mindegy az utolsó három bajnoki eredménye - hiába a hét pont, messze van a kieséstől -, míg az Alanyasport a dobogóért küzd. Mi várható a vasárnapi török bajnokin?

Antalyaspor - Alanyaspor

Két fiatal edző, akik már sok mérkőzést játszottak egymás ellen, de vajon kiszámítható ezek alapján, mi várható ezen a meccsen? Tamer Tuna (Antalyaspor) és Erol Bulut (Alanyaspor) gyakorlatilag egy korosztály, akik az új generációt képviselik a török edzőknél. Tehetségesek, csapataik a lehetőségekhez mérten jól teljesítenek. Korukhoz képest, nagy tapasztalattal bírnak az első osztályú mérkőzéseket tekintve (81 és 89), egymás ellen pedig hat találkozót vívtak meg. 

Kettőjük párharcában egyelőre Erol Bulut dominanciája mutatkozik meg, Tamer Tunának bőven lenne miért visszavágnia: tavaly a kupában tizenegyesek után estek ki Bulut csapatával szemben, idén pedig két mérkőzésen 5-1-re múlta őket felül az Alanyaspor. Tavaly Buluték az elődöntőig meneteltek, idén viszont finálét játszhatnak a Trabzonsporral. Na jó, de mi várható ezen a meccsen?

Az egymás elleni párharcaik felemásra sikeredtek a gólok szempontjából: 2:3, 0:0, 4:4, 0:0, 0:1 és 4:0. Három meccsen kiszakadt a gólzsák, maradék három találkozó viszont erőlködést hozott. Melyik szériának lehet hinni? A három underből kettő kupameccs volt (komoly téttel), míg a másik 0-0-s meccs a 2017/18-as szezon végén született, egy gyakorlatilag tét nélküli meccsen. Továbbra is teljes a bizonytalanság, de azért van egy-két kapaszkodónk!

A hazaiak keretéből sok a sérüléssel bajlódó játékos, illetve az eltiltott: Fredy Ribeiro (mostanában kezdő középpályás), Ersan Gülüm (utóbbi négy meccsből hárman kezdett középhátvédként), Ondrej Celustka (hátvéd), Sinan Gümüs (gólerős szélső), Lukas Podolski, Paul Omo Mukairu (szélső) és Hakan Özmert. Trabzonspor otthonában egy felforgatott kezdővel értek el 2-2-es döntetlent, de nyolc nap alatt ez lenne a harmadik komolyabb meccsük. 

Az Alanyaspor a dobogóért küzd, nagyon szép szezont fut Erol Bulut együttese, kupadöntő még messze van, de látszik, hogy jó a forma náluk: 4-1-re verték a Galatasarayt, ami erőt adhat nekik a bajnoki hajrához. Komolyabb hiányzójuk nincsen, összességében a szorzó sem rossz rájuk (1.95), de mi a fogadásépítővel inkább a 2,5 gól feletti opciót választjuk, mondván a hazaiak is képesek egy gólt begyötörni, vendégektől pedig kettőt várunk minimum, így az X2-őt és a mindkét csapat gólt szerez lehetőséget is beillesztjük a tippbe.

Borítókép: Fotó: zydesign/Shutterstock

Élő nyereménynövelő a hét meccsére

Minden héten 25%-os élő nyereménynövelővel fogadhatsz a hét mérkőzésére.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Antalyaspor A.Ş. - Alanyaspor Tipp

    Fogadásépítő: X2 + 2,5 gól felett + mindkét csapat gólt szerez
    2.63 Unibet