A hétvége legjobb meccsét játszhatja egymással a Kakasos együttes Szoboszlaiékkal. Várakozásokon felül teljesít a Spurs új edzője, leginkább támadásban lett igazán jó a csapat. Így aztán egy remek rangadó kerekedhet ebből a párosításból, mert a Liverpool szintén jó irányba halad, kezdenek beérni az új igazolások.

Postecoglou meglepett mindenkit a Spurs élén

Legtöbb kapura lövés, közel legtöbb csel és hatékony támadások jellemzik a Tottenhamet, amire valószínűleg kevesen számítottak, Harry Kane távozása és az előző idény végén tapasztalt összeomlást követően. Ha nem is semmiből, de világhírnév hiányában érkezett Ange Postecoglou a kispadra, és egyelőre nagyon jól menedzseli a csapatot. Még veretlenek a bajnokságban, legutóbb négy gólos döntetlen az Arsenal otthonában.

Természetesen van magyar kötődése, egykoron Puskás Ferenc játékosa volt. Annyira közeli lett vele a kapcsolata, hogy Postecoglou vitte edzésekre a magyar legendát, akinek irányításával ausztrál bajnok lett a South Melbourne csapata. Akkora hatással volt rá Puskás, hogy ez meghatározta a labdarúgásról és taktikáról alkotott világképét. Elemezhetnénk felállást és hasonlókat, de a fogadás szempontjából a támadó stílus a lényeg.

Ange Postecoglou 003
Ange Postecoglou. Fotó: Mikolaj Barbanell/Shutterstock

Szoboszlai bevágta, mint ló a lónak

Támadni szeret a Liverpool és Jürgen Klopp is, annyira hogy a legutóbbi meccseken rendre három gólig meg sem állnak. Simán feljönnek hátrányból, ami magabiztosságról tanúskodik és jó támadójátékról. Szoboszlai Dominik is betalált a Leicester City ellen hét közben a ligakupa meccsen, ahol egy felforgatott Liverpool is egész jól működött cseréket követően. Külön kitérve a magyar játékos góljára, ennél tökéletesebben nem lehet becélozni a felső sarkot.

De nem csak a magyar játékos van remek formában, Mohamed Salah már hetek óta vagy betalál vagy épp gólpasszt ad társainak. Darwin Núneznek is vannak kiváló meccsei, többször eredményes tudott lenni. A szélsővédők adják a kulcspasszokat, szóval majdnem minden működik a Klopp-taktikában. A védelem azért nem a legjobb, a középpályás szűrés nem hatékony, ezért aztán kapnak is gólokat.

Tottenham - Liverpool sok gólos meccs?

Hazai oldalon vannak fontos hiányzók, a nyáron igazolt James Maddison állítólag sérüléssel bajlódik, de szerintem kezdeni fog. Két találat, négy gólpassz, szervezi a játékot, összhangban van a támadókkal. Az egész bajnokság egyik legjobb formában lévő focistája, aki már tíz alkalommal játszott a Liverpool ellen, és háromszor be is talált ellenük. Érdemes lehet a kapura lövéseire fogadni, mert bátran tüzel, csak úgy mint Szoboszlai. Ez az opció megfontolandó honfitársunk esetében is.

Eredményt illetően én a döntetlen felé húzok, a védelmek gyengesége és a támadásbeli erősségek kiegyenlíthetik egymást a találkozón. Overes mérkőzés várható az utóbbi hetekben mutatott játék alapján, és  az egymás elleni meccsek is erre engednek következtetni. Az irodák is így gondolják, ezért aztán nem sok érték van overes fogadások piacán.

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Liverpool-szurkolók. Fotó: CHEN WS/Shutterstock.com