A Bajnokok Ligája-selejtező 2. körének visszavágóján Vilniusban, a litván bajnok Zalgiris otthonában lép pályára kedden kora este a Ferencváros együttese! Peter Stöger legénysége magabiztos 2:0-lás előnyről várja folytatást, így komoly sansza van arra, hogy sikerrel vegye ezt a párharcot is! Lentebb pedig a mellékelt videóban részletesebb eszmecserét hallgathattok a mérkőzés kapcsán!

Meggyőző a Ferencváros játéka

Ahogyan azt várni lehetett, a múlt héten kedd este rendezett odavágót végig kézben tartotta a Fradi! A Groupama Arénában a zöld-fehérek több nagy helyzet elszalasztása mellett is már az első játékrészben 2:0-lás előnyre tettek szert Uzuni, valamint Tokmac révén, amely előnyt a második negyvenöt percben sikerült is megőrizni! Érdemes megjegyezni, hogy komoly underdogként a Zalgiris mégsem játszott bunkerfocit, igyekeztek meglepni a Ferencvárost, ám mindez szerencsére gólok számában egyáltalán nem mutatkozott. Sőt mi több, amennyiben Uzuni a meccs végén belövi a megítélt 11-est, akkor szinte formalitásként is lehetett volna aposztrofálni a kedd esti, vilniusi visszavágót!

Mindazonáltal nem szabad telhetetlennek lenni, hiszen van olyan mély és minőségi a Fradi kerete, hogy ezen a szinten a 2:0-lás előnyét ne szórakozza el idegenben! Ryan Mmaee hétvégi nyilatkozata alapján pedig úgy fest, hogy egyértelműen nyerni akarnak a visszavágón is, ahol nehéz elképzelni, hogy a zöld-fehérek egyre inkább összeérő, magyar szinten bombaerősnak mondható támadótriójából - Tokmac, Mmaee, Uzuni -  valaki ne lőjje meg a maga gólját, illetve góljait!

Nincs vesztenivalója a litvánoknak

Az kijelenthető, hogy jelen helyzetében nincs vesztenivalója a balti együttesnek. Eleve a klub sikerként könyvelte el, hogy sikerült bejutniuk a BL-selejtezők második körébe, így kiesés esetén is még mindig az EL-selejtezőkbe pottyannak ki, s nem elképzelhetetlen, hogy egy ottani bravúrral akár a Konferencia Liga főtáblája is összejöhet nekik őszre! 

Ennél fogva akár az esélytelenek nyugalmával is nekimehetnek a magasabb játékerőt képviselő magyar bajnoknak, s nem kizárt, hogy a mérkőzés elején hasonló elánnal támadják majd Dibusz kapuját, mint ahogy azt a Pristina elleni visszavágón is tapasztaltuk a koszovóiaktól! Mindez pedig akár a Ferencváros malmára is hajthatja a vizet, hiszen ha a Zalgiris otthon szeretne gólt, gólokat elérni, akkor feltehetőleg a villámgyors támadósorral rendelkező Fradi előtt fennállhat majd a kontrák lehetősége, ami jó pár potenciális gólhelyzetet, ziccert eredményezhet! Úgy vélem, ez a forgatókönyv mindenképpen kedvező lenne már csak azért is, mert aligha élveznénk egy unalmas 0:0-lás összecsapást!

Tippek, melyekben értéket érzünk

A fogadóirodák természetesen még az idegenbeli szereplés ellenére is a Fradi tartják a visszavágó favoritjának! Mindez nem meglepő, hiszen mind a játékoskeret minősége, mélysége, mind pedig az odavágón tapasztalt fölény a magyar bajnok sikerét prognosztizálja a párharc második összecsapásán is! Így kissé meglepett, hogy egyes bukmékerek kezdetben 2.00-es oddson mérték a Ferencváros sikerét! Idővel ez az odds szépen elkezdett visszaesni, viszont több, mint egy nappal a meccs kezdősípszója előtt még az 1.85-ös szorzóban is vélek némi értéket felfedezni!

Aki esetleg kétségesnek tartja a Fradi sima kimeneteles sikerét, annak a gólok piacán ajánljuk megfontolásra a Zöld Sasok góljai opciót, ahol az 1.5 overre egész korrekt számmal rukkoltak elő az irodák (1.83). Kiindulva a Pristina elleni visszavágóból, a Fradi támadópotenciáljából, valamint bízva a Zalgiris hazai pályán való kissé nyíltabb, offenzívebb játékában, könnyen zöldülhet a megérzésünk!

Borítókép: Tokmac Chol Nguen (Fotó: Laszlo Szirtesi / Shutterstock.com)

Korai kifizetés 2 gólos vezetésnél ajánlat

Egyszeri fogadásait kifizetik, ha a csapata 2 gólos előnyt szerez - többszörös fogadásoknál a választást nyertesnek jelölik.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Žalgiris Vilnius - Ferencváros Tipp

    Ferencváros góljainak száma 1.5 felett
    1.83 Bet365