Egy hónap múlva, ha nem lesz mindennapos látvány az utakon flangáló tank, akkor elméletileg április 3-án mehetünk szavazni. Hééo politikusok! Hogy néznek ki ezek a plakátok?

Orbán Viktor szereti a sportot, meg tippmixelni is szokott egy korábbi Facebook-bejegyzése alapján, szóval érdekes kérdés, hogy nézegeti vajon a fogadási kínálatokat, és örül a favorit szerepnek? Szerintem simán, én biztos menőnek tartanám, hogy a szakértők szerint nagy eséllyel góré leszek egy országban. A választások pontos kiírása után, nagyjából rögtön meg is jelent az Unibet fogadási ajánlata a témában, és azóta még tovább csökkent a kormány maradásának oddsa. Ha hihetünk a felméréseknek, amiknek amúgy nem hihetünk, akkor az ellenzék nem igazán tud erősödni, kicsit mintha vissza is esett volna. Ti nem hiányoljátok a plakátokon az ígéreteket? Egymással nagyon jól el vannak foglalva a felek, csak hát mi vagyunk a lényeg, a nép gyermekei.

Volt óriási pénzek elosztása, adóvisszatérítés, plusz nyugdíj, gyakorlatilag minden korosztályt célba vettek, akik meg kimaradtak, ők kevesen vannak Márki-Zay hatalomra jutásában. A fogadási kínálat alapján underdognak mondható politikus szavai valahogy nem jól csapódnak le, vagy legalábbis hatékonyan ki tudja a szövegeit forgatni a Fidesz marketinggépezete. Ha azt mondja Márki-Zay, szépen süt a nap, valahogy abból is kihozza az OV-bázis, hogy az ellenzék jelöltje a leggonoszabb ember a világon, aki pusztulást és gazdasági összeomlást hoz nekünk. Nyilván egyik oldal sem bárány, fordítva is hajmeresztő értelmezések mennek. Csak hát továbbra is, hol vagyunk mi, a nép?

Orbán Viktor - 1.22  Márki-Zay Péter - 3.75

Az írásban közölt szorzók az Unibettől származnak, és 2022. március elsején 10:30-kor voltak érvényben.

Duplázd meg nyereményed akár 100$ értékig

A Stake.com-on a legrangosabb európai focira fogadva megkétszerezheted nyereményed.

Stake regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Fotó: photo.ua/Shutterstock