Óvatosság, ugyanis Olaszországban nem feltétlenül favorit az EuroCup idei küzdelmét kiváló formában kezdő U-Kolozsvár csapata. Eddig több bravúros sikert is arattak, de a Trento veszélyes ellenfél.

2023 nov 15. 20:00 Közvetítés: UnibetBet365

U-Kolozsvár: Kifizetődött az erősítés

Az EuroCup csoportkörének egyik meglepetése, ahogyan az U-Kolozsvár sorra nyeri a mérkőzéset, ha tartják ezt a formát, akkor nem lehet gond a továbbjutással. Jól sikerült a nyári átigazolási időszak, alaposan megerősítették a keretet, ez pedig kifizetődik. Az elmúlt hetekben megvizsgáltuk az összes ellenfelét az U-Kolozsvárnak, előbb a Slack Wroclaw otthonában tudtak nyerni, igaz, szoros meccsen, de az egy fontos győzelem volt, lökést adott a csapatnak, ráadásul kiderült időközben, hogy a lengyelek a leggyengébbek a csoportban. Következett a jó erőkből álló JL Bourt együttese, itt az U-Kolozsvár kapcsán kiemeltük:

A csapat tengelye maradt a nyáron (Patrick Richard, Andrija Stipanovic, Karel Guzman és Emanuel Cate), hozzájuk érkezett nyáron három amerikai légiós, akikkel kiegészülve egy egész masszív keret jött össze. A Bayern Münchentől érkező D.J. Seeley két EuroCup mérkőzésen összesen 36 pontot szórt, de a francia első osztályból érkező Bryce Jones is aktívan vette ki részét a sikerekből. 

A találkozót végül 4 ponttal ugyan elveszítették Seeleyék, de végig partiban voltak az EuroCup végső győzelmére is esélyes francia gárdával, akik hazai pályán komoly játékerőt képviselnek. Ez a mérkőzés olyan lökést adott, amivel magabiztos sikert arattak a Buducnost Podgorica ellen, itt érződött, hogy a montenegrói gárda nem túl acélos idegenben. Az Aris otthonában már evidens volt az U-Kolozsvár sikere, Seeley ezen a mérkőzésen remekelt, de eléggé ingadozó a formája, viszont Andrija Stipanovic sokszor tudott a csapat élére állni, bár az elmúlt 2-3 találkozón neki is voltak gyengébb periódusai. 

Trento: Veszélyes ellenfél

Az olaszok ellen nem azért nehéz játszani, mert jók, hanem mert kiszámíthatatlanok. A keret maga nem éppen erős, viszont, ha elkapják a fonalat, akkor képesek bárkit megszorongatni. A védekezésük periméteren gyenge, lepattanózásban sem erősek, viszont olyan játékosok révén, mint Andrejs Grazulis vagy Kamar Baldwin, bármikor benne van egy kiváló egyéni performansz, ami hatással lehet a csapatra. Mi viszont jobban bízunk az U-Kolozsvárban, mert eddig több nehéz meccset is nyertek, legutóbb az Ulm csapatát ütötték ki, míg az olaszok tényleg csak a kötelezőket hozták. 

  • Dolomiti Energia Trento - Universitatea Cluj-Napoca tipp

    U-Kolozsvár győzelem
    Unibet
    1.95

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés