Mikor már kezdtük azt gondolni, minden rendben a Milan csapatával, akkor kicsit elkényelmesedtek, két baki is becsúszott az olasz bajnokságban, miközben a BL-re koncentrálnak. Egy újabb már nem fér bele, ha jövőre is főtáblásak akarnak lenni az első számú nemzetközi kupasorozatban. 

2023 márc 18. 20:45 Közvetítés: UnibetBet365
Tipp: 3,5 gól alatt + Milan vagy döntetlen
Unibet
1.75

Ibrahimovic behívót kapott

A média azzal van tele, hogy Zlatan Ibrahimovic 41 évesen újból behívót kapott a svéd válogatottba, mivel úgy ítéli meg a szövetségi kapitány, hogy segíthet a csapaton. Egyelőre azonban a klubján kéne segítenie, bár az eddigi 68 perce nem volt meggyőző. Tudjuk, ezért kapni fogunk Zlatantól, hogy ilyet leírtunk, de eddig nem váltotta meg a világot, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem egy 41 éves támadótól kell várni a gólokat, aki most tért vissza a sérüléséből. 

Udinese Milan
Zlatan Ibrahimovic (Fotó: Fabrizio Andrea Bertani / Shutterstock.com)

A baj olykor nem is a támadósorral van, hanem megint a milánói védelemmel, amit korábban stabilizált Stefano Pioli. A Tottenham elleni visszavágót letudták 0-0-val, de a Salernitanát nem sikerült legyőzni, ezzel már két találkozót szórakoztak el zsinórban a Seria A-ban. Igazából örülhetnek, hogy nem kaptak ki, mert annyi helyzetet ajándékoztak az ellenfélnek, amiből egy kicsivel jobb csapat 2-3 gólt simán szerzett volna. 

Olyan érzése van az embernek, hogy a BL-továbbjutás fényében kicsit elkényelmesedett a gárda, miközben ez a játék nem lesz elég a BL-győzelemre, viszont a bajnokságban meg hátrányba kerülnek, így jövőre nem lesz BL-főtábla. Rafael Leao árnyéka önmagának, De Ketelaere nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, Giroud pedig kevés, hogy egymaga meccseket nyerjen meg, nem ilyen kaliberű játékos. 

Udinese, a döntetlenkirály

Kis túlzással, de idén majd minden második meccsén döntetlent játszott az Udinese (11 döntetlen 26 meccsen), ez a biztonsági játék elsősorban hazai pályán érvényesül, ahol 12 meccsükből 7 végződött ikszre, 19 góljuk volt meg 14-et kaptak, próbálják elkerülni a bekapott gólokat és a vereséget (2 vereségük van mindössze). Azt nem mondhatnánk, hogy az Udinese nem próbálkozik, hiszen negyedik legtöbb lövést eresztették meg az ellenfelek kapujára, de pontatlanok.

Kevés találja el valójában a kaput (28%), a miheztartás végett egy jobb csapatnak ez a mutató 33-35% körül mozog. A kaput eltaláló lövésekből is kevés gól születik, hatékonyságuk itt is gyenge (18%), de ha jobban belegondolunk, nincs is kiemelkedő támadójuk. Hasonló a helyzetük, mint a Milannak, hogy akadozik a támadójáték, ennyi helyzetből egyszerűen pocsék az a teljesítmény, amit nyújtanak, nem tudnak lezárni mérkőzéseket. 

A Milan megoldja valahogy?

Az Udinese valószínűleg megint elkerülné a vereséget, míg a másik oldalon Stefano Pioli nem akar újra szégyenben maradni, mint a Salernitana ellen. Biztonsági játékot várunk mindkét klubtól, védekezést előtérbe helyezve, viszont nem gondolnánk, hogy a vendégek Firenze után újabb vereséget szenvednének, így pontszerzést várunk a Milantól, illetve kevés gólt, de az over/under piacon a 2,5-es határ helyett, inkább a 3,5-es az, amit választunk és kapcsoljuk fogadásépítővel a vendég pontszerzéshez. 

  • Udinese - AC Milan tipp

    3,5 gól alatt + Milan vagy döntetlen
    Unibet
    1.75

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Fotó: ph.FAB/Shutterstock