Hétvégén összecsap egymással Israel Adesanya és Sean Strickland, előbbi pedig ahogy szinte mindig, most is a győzelmi ünneplésére készül. Mármint annak konkrét kivitelezésére, miközben ellenfele egy szurkolóval bokszolt. Érdekes párosítás, de lehet hogy a felvezető izgalmasabb volt, mint majd a mérkőzés lesz!

Stricklandet nem győzheti le festett körmű

Előszeretettel csempész a UFC-meccseibe anime elemeket Israel Adesanya, teljes nevén Israel Mobolaji Temitayo Odunayo Oluwafemi Owolabi Adesanya. Egyedi táncmozdulatok és szokatlan ünneplési módok jellemzik a bunyóst, aki ezúttal nem is az ellenfél harcmodorával van elfoglalva, hanem egy ünneplést tervez Sean Strickland kijelentéseire. Mert hogy vannak vitákat kiváltó gondolatai Stricklandnek, szerinte például a nők nem jók semmire csak főzésre, a férfiak pedig ne fessék a körmüket, csak ha melegek.

Teljesen kizárt, hogy egy képregényre recskázó felnőtt férfi engem legyőzzön. Nincs bajom Izzy-vel, rendes gyerek, csak képregénypornóra izgul. Ez a baj a mai férfiakkal

mondta Sean Strickland

Festett körmű Adesanya várható

Természetesen reagált Adesanya a képregénypornós kijelentésre, aki ellentéte lehet a mindennapi élet során Stricklandnek. Az öltözködése merőben eltér, és valóban nézhet sok mesét, animét, ami a fenti videóban látható. Erről beszélni is szokott, ha marketing szempontból nézzük, jó választás, hiszen ezzel a vonallal egyedi lesz, és beazonosítható.

Strickland egy igazi idióta, én pedig nem kapok ki egy idiótától. Azt mondja, sosem fog vereséget szenvedni olyannal szemben, aki festi a körmét. Már csak ezért is direkt ki fogom festeni a körmeim, és úgy ütöm ki, majd Tiktok-táncot lejtek felette a festett körmeimmel

reagált Israel Adesanya.

Adesanya jobb, Strickland rutinos

Idén már bunyózott egyszer Adesanya, akkor épp legnagyobb mumusát, Alex Pereirát sikerült legyőznie. 193 centi magas és a karfesztávolsága 203 centi, kiválóak a reflexei, és egyértelműen érződik rajta a kickboxos múltja. Ennek megfelelően sok rúgással és térdeléssel fűszerezi a meccseit, a mozdulatai pedig egészen táncosak. Ami érthető, ahogy korábban is írtuk, Adesanya egykoron táncversenyen indult, tehát mozgékonyság a legfőbb jellemzője.

Más úton jutott a UFC-be, más módon küzd és tényleg teljes ellentéte a címvédőnek Strickland. Bántalmazott gyerekkor, amire a válasz sok bunyó a suliban. Végül a harciasságát edzőterembe és a sportba vitte át, ezért elmondható, hogy Strickland 14 évesen már harcolt MMA-ban. A harc stílusa inkább a bokszra és ütésekre épül, de persze nyert már fojtással földharc során. Nem olyan komplex és ügyes, mint ellenfele.

Unalmas mérkőzés is lehet belőle

Strickland esélytelensége miatt akár gyorsan be is fejeződhet a meccs, erre enged következtetni a bet365 kínálata is. Adesanya győzelme 1.16-ért fogadható, míg arra hogy nem megy végig a mérkőzés, 1.66-os oddsot adnak. Ahhoz hogy igazán jó szorzókat foghassunk, bízni kellene Stricklandben, hogy képes meglepetést elérni. Szerintem sima címvédés lesz, tehát Adesanya nyeri a meccset idő előtt.

szeptember 10., vasárnap

A cikkben közölt oddsok a(z) Bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 szeptember 7. 9:46 UTC.

100%-os első befizetési bónusz 500 RON-ig

Az első befizetésed a Betanónál akár 500 RON bónuszt is eredményezhet a sport és kaszinó részlegeken.

Betano regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Fotó: Wikipédia