Ha szeretnél egy nőgyűlölő, homofób, minden ellenes, igazi old school sportolót látni, aki hangot ad mindenféle elutasításának, akkor Sean Strickland a te embered. Ezen a hétvégén a UFC 297-es gáláján Dricus du Plessis lesz az ellenfele, és bizony hiába Strickland nagy szája, az Unibet kínálatában kiegyenlített szorzókat találhatunk. Vágjunk bele!

jan 21. 07:15

Sean Strickland kőből készült igazi bunkó

Alapvetően egy küzdősport esetén nem igazán érdekes, hogy ki mit csinál a hálószobában, ki hova dugja a micsodáját, vagy mit enged a micsodájába dugni. De valamiért Sean Strickland esetében mindig előkerül minden aktuális politikai hullám. Mostani gála előtt például jelezte egy sajtótájékoztatón, hogy a nemi szervek behatárolnak minket, nincsenek melegek és a többi. Mert hogy ők az emberiség ellenségei, nincs olyan hogy saját nemhez vonzódás, tűzre az összes ilyen emberrel.

Ennek semmi köze ahhoz, hogy legutóbbi meccsén meglepte Israel Adesanyát, vagy lehet mégis? Utóbbi bunyós azt fejtegette a vereség után, hogy ugyan jól bunyózott Strickland, de fejébe mászott, és az ellenfél edzője pontosan olvasta mire is készül. Így aztán bekiabálta mit kell tenni, és ezzel teljesen összezavarták Adesanyát, aki aztán el is bukta a meccset. Ez persze nem változtat azon, hogy Strickland igazi redneck, nála nincs bio, nincs ózonlyuk és természetesen benzingőzben kell rohadnia a világnak.

Dricus du Plessisnek egész jó mérlege van

Azért milyet kell álmodni, és micsoda kitartás, illetve erő kell hozzá, hogy valaki Dél-Afrikából eljusson az amerikai UFC-be. Ezt hajtotta végre Dricus du Plessis, aki a dél-afrikai Hatfieldben született, és judóval foglalatoskodott gyerekként. Aztán jött az amerikai tévécsatornákon látott wrestling, és arra ráunva pedig judo és K1, tehát végigjárta az összes lépcsőfokot.

Méretei nagyon jók, ha lehet ilyen hús-vér alapon megítélni egy bunyóst. Ugyanis 183 centi magas, amihez közel 2 méteres karfesztávolság párosul. Miért is jó ez? Messziről lekapcsolhatod a villanyt, anélkül, hogy a kapcsoló elérné az arcod. Eleinte a meccseit Dél-Afrikában vívta, aztán egy angol szervezethez szegődött. Végül aztán eljutott a UFC az életébe, 2020 októberében debütált. Azóta minden mérkőzését megnyerte, 6 esetből 5-ször idő előtt legyőzve ellenfelét.

Strickland - Du Plessis élő közvetítés és tippek

A mérkőzést ha élőben néznéd, akkor a Sport1-re kell kapcsolnod, ahol magyar kommentárral nem mondják majd el Strickland sötét oldalát. Utálja a melegeket, konkrétan szikláról vetné le őket, de a leszbikkel nincs baja. Szóval ha fogadnál is a meccsre, és nem csak néznéd, akkor én azt ajánlom, hogy az Unibet kínálatát válaszd, mert magasabbak a szorzók, mint Tippmixpro esetében. Én azt tippelem, hogy Strickland vereséget szenved, amire 2.00-es oddsot adnak. De ennél is erősebb tippem, hogy nem megy végig a bunyó.

január 21., vasárnap

A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2024 január 18. 12:13 UTC.

  • Strickland, Sean - Du Plessis, Dricus tipp

    Nem megy végig a bunyó
    Unibet
    1.35

100% befizetési bónusz akár 300 RON-ig + 200 ingyenes pörgetés

Az új Unibet játékosok akár egy 300 RON értékű befizetési bónuszban, valamint 200 ingyenes pörgetésben is részesülhetnek.

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Fotó: Cassiano Correia/Shutterstock