Ha azt látod egy UFC-rendezvény nevében, hogy Fight Night, akkor tudjad hogy az bizony nem egy kiemelt rendezvény. Ez van, ilyen lópikula események vannak így év elején. Magomed Ankalaev és a jó nevű Johnny Walker jelenleg nem húzónevek, fő gálán nem kapnak most helyet mint headliner. Azért ne engedjük el a bunyót, fogadjunk valamit erre a meccsre! Gyere tarts velem, aztán ha van véleményed, írd le hozzászólásként!

jan 14. 03:15
Tipp: Menetek száma 1.5 felett
Unibet
1.62

Ankalaev szakállas, tehát kemény fickó

Jó eséllyel teljesen ismeretlen számotokra, meg lehet számomra is a headliner összecsapás két résztvevője, ezért jöjjenek az önéletrajzok. Magomed Ankalaev jelen pillanatban 31 éves, van szakálla, tehát simán dagesztáninak nézed és földharcosnak. Amivel nem lősz mellé nagyon, de inkább állóharcban voltak sikerei, kiütésekkel nyerte a meccseit karrierje során. Dagesztánból jött, ahol egy világkupán legyőzte Fedor Emelianenko két tanítványát is.

Ahogy lentebb látható, nem medvékkel birkózott kiskorában, sokkal inkább püfölte, amit kell. Kiütések, rúgások vannak az összeállításban, ez is lenne az erőssége az állóharc. 2018 óta van a UFC-ben, vereséggel kezdett, de azóta nem talált legyőzőre. Megküzdött már mostani ellenfelével is, de az gyorsan véget ért egy szabálytalan mozdulat miatt. Szóval mondhatjuk, hogy visszavágó következik a felek között. Az a találkozó egyébként tavaly októberben volt, mindössze 3 percig tartott.

Johnny Walker csak tisztán

Ilyen névvel azért rommá unhatta az alkoholos poénokat szegény Johnny, aki egyébként meglepő módon brazil származású. Ezek után teljesen természetes, hogy Írországban kezdett el bunyózni, hogy aztán Las Vegason keresztül egészen Abu Dhabiba vezesse az útja. Nem makulátlan a mérlege, voltak vereségei és győzelmei, kibabrált vele a Covid is egyszer, szóval kalandos karrierje van. De ami fontos, hogy nem átütő sikerű!

Nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy karrierjének első ellenfelét Francisco Franciscónak hívták. Mintha te Béla Béla lennél, nem is csoda hogy TKO-val legyőzte. Neki is vannak fojtások és kopogtatások a karrierjében, de azért nála is inkább az állóharc dominál. Ilyen szempontból tehát egy élvezetes összecsapás lesz, püfölik és rugdossák majd egymást, ahol csak érik. A küzdősportokra történő fogadásban ez azt jelenti, hogy könnyen lehet kiütés a vége, tehát idő előtt befejeződhet az összecsapás.

Ankalaev - Walker mérkőzés tippek

Sokkal erősebb és képzettebb búnyós Ankalaev, a dagesztániak esetében ezt bármikor, bárkivel szemben le lehet írni. Az Unibet kínálatában 1.18-ért fogadhatunk Ankalaev győzelmére, miközben Walker sikere 5.10-ért játszható. A kínálat alapján, és a két harcos figyelembe vételével sem tűnik úgy, hogy ez az összecsapás végig fog menni. Szóval mi lenne ha menetek számára tennénk, hátha legalább két roundig eltart a dolog.

január 14., vasárnap

A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2024 január 12. 15:10 UTC.

  • Ankalaev, Magomed - Walker, Johnny tipp

    Menetek száma 1.5 felett
    Unibet
    1.62

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Fotó: Leeloona/Shutterstock